Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

EU SUNT iTECH

Member
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About EU SUNT iTECH

  • Birthday 05/06/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    -

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru
  • RPG Nickname
    iTECH

Recent Profile Visitors

278 profile views

EU SUNT iTECH's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

19

Reputation

  1. Salut dragi colegi, va urez un inceput de saptamana frumos, si success la raport.
  2. Nick: iTECH Level: 16 Rank: 2 Lv Instructor Nick-ul celui reclamat: Slitz Bara RPG a celui reclamat: Motiv: DM Dovezi: http://imgur.com/a/MdNmr Alte precizări: Ciuda lor, bogatia mea.
  3. Salut, sunt iTECH noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine si sa ne ajutam intre noi, bafta tuturor la raport. Mentosan Șeriful
  4. @Kelton Nu ai dorit sa dezbati subiectul cu " nu trebuie sa donati pentru gold " pentru a nu parea "Pay to Play" dar asa a, ajuns serverul. Orice implementare, trebuie sa fie neaparat cu gold? Foarte urata decizie, eu de exemplu am faction log urat, insa cu timpul am luat rank 5 curat si asa liderul poate observa schimbarea. Sa nu m-ai vorbesc despre sistemul de /spin care a stricat multora toata munca facuta de-a lungul anilor. Spuneti ca la ce jucam, ar trebuii sa ne uitam la el? L-ati implementat sa jucam nu pentru design sa apara acolo frumos.
  5. Sincer, nu se merita sa dai atatia bani pe un laptop, mai de graba iti cumperi un PC Desktop.
  6. Si unii dintre voi Lideri, Admini si asa m-ai departe aveti suferinte...Nu raspundeti la telefon, nu bagati "civili" in seama aia necunoscuti si asa m-ai departe...Vorbesc in general, infine, +1 pentru discutie ! Nu acceptati astia care nu prea sunt activi si stau si ei 1.2 ore pe zii, dar poate aia sunt inteligenti si capabili sa detina o discutie inteligenta pe orice tema. Sunt altii care i-ati acceptat si nu au meritat si cei respinsi poate da...Infine sunt multe,multe pile in ziua de azi pe b-zone, nu m-ai este ce era odata. Scuza-ti erorile gramaticale, sunt Italian.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.