Jump to content

zL Edison

Donator
  • Posts

    1623
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

zL Edison last won the day on December 14 2018

zL Edison had the most liked content!

About zL Edison

  • Birthday 11/14/2001

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Edison
  • Discord
    Edison#9979
  • Instagram
    edison_mnt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cîmpeni, jud. Alba
  • Hobbies
    Informatica si muzica.

Previous Fields

  • Real name
    Edison

Recent Profile Visitors

3777 profile views

zL Edison's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given

Recent Badges

272

Reputation

  1. Imi pare rau bro pentru acel remove la functia de Lider Las Venturas School Instructors dar viata merge inainte asa cu bune si cu rele dar nu uita ca oricum daca o sa mai tinem legatura sau nu ma mai vorbim pe Facebook / Discord si sper ca si in joc de acum in continuare! ?

    1. MrBoost

      MrBoost

      ban edison.PNG

      20201103_202634.jpg

      Nu te poti controla smechere. default_24.gif

  2. Nickname: Edison Rank: LV Boss (Leader) Data : 02.11.2020 L-am sanctionat pe: Chowdy L-am sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Statistica Octombrie. Nickname: Edison Rank: LV Boss (Leader) Data : 02.11.2020 L-am sanctionat pe: Raul.HYENA L-am sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Statistica Octombrie.
  3. Nickname: Edison Rank: LV Boss (Leader) Data : 02.11.2020 L-am sanctionat pe: FabrizioJr L-am sanctionat cu: Uninvite cu 60FP Motiv: Banat.
  4. Salutare! Va rog sa verificati acest topic: Daca este cineva care mai are conturi secundare sau chiar contul principal intr-una din factiunile de tip SI, sunt rugati sa bage demisia din acea factiune sau din aceasta pana la data de 01.11.2020 ora 23:59 pentru a nu fi demisi cu 60/60 FP.
  5. Nickname: Edison Rank: LV Boss (Leader) Data : 26.10.2020 L-am sanctionat pe: FabrizioJr L-am sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Comportament.
  6. Nick: Edison Rank-ul: LV Boss (Leader) Nick-ul câștigătorului: FabrizioJr Rank-ul câștigătorului: 1 Număr de licențe acordate: 74 - Felcitiări, primești 100,000$
  7. Nume: Edison Rank-ul deținut: Leader Membrul care primește amenda: KioY Numărul amenzii: 8. Caps-lock pe chatul facțiunii (/f) - 15.000$ Dovada: La cerere. Alte precizări: -
  8. Nickname: Edison Rank: LV Boss (Leader) Data : 18.10.2020 L-am sanctionat pe: Alexa_ L-am sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Neprezentare dovezi. Nickname: Edison Rank: LV Boss (Leader) Data : 18.10.2020 L-am sanctionat pe: Alexa_ L-am sanctionat cu: Avertisment Verbal Motiv: Intrebare gresita.
  9. Salutare! In topicul Ghidul incepatorilor a fost adaugata o noua regula care se aplica la licentele de Fishing, Materials si Weapon. Incepand de acum clientul are 1 minut si 30 de secunde la dispozitie sa raspunda per intrebare, in caz contrar este picat pe motiv ca nu stie raspunsul la intrebare. Succes la raport!
  10. Acest topic a suferit o mica modificare, recititi-l cu mare atentie.
  11. Nume: Edison Rank-ul deținut: Leader Membrul care primește amenda: ImRoby Numărul amenzii: 8. Caps-lock pe chatul facțiunii (/f) - 15.000$ Dovada: La cerere. Alte precizări: -
  12. Salutare! Regula: Este strict interzis să oferiţi licenţe cuiva fără testele complete (sau să oferiţi licenţe cu teste date incorect) sau fără bani, sau pentru o sumă mai mare sau mai mică, indiferent de oferte sau persoane. În caz că veţi fi prins, riscaţi Faction Warn sau demitere (în cazul în care nu aveți 14 zile în facțiune, demitere cu 60/60 Faction Punish). S-a transformat in: Este strict interzis să oferiţi licenţe cuiva fără testele complete (sau să oferiţi licenţe cu teste date incorect) sau fără bani, sau pentru o sumă mai mare sau mai mică, indiferent de oferte sau persoane. În caz că veţi fi prins, riscaţi Faction Warn la prima abatere iar apoi demitere pentru cei de rank 1, Rank-down pentru cei de rank 2+ (în cazul în care nu aveți 14 zile în facțiune si sunteti la a doua abatere, demitere cu 60/60 Faction Punish).
  13. Regula: Este strict interzis să oferiţi licenţe cuiva fără testele complete (sau să oferiţi licenţe cu teste date incorect) sau fără bani, sau pentru o sumă mai mare sau mai mică, indiferent de oferte sau persoane. În caz că veţi fi prins, riscaţi Faction Warn sau demitere (în cazul în care nu aveți 14 zile în facțiune, demitere cu 60/60 Faction Punish). S-a transformat in: Este strict interzis să oferiţi licenţe cuiva fără testele complete (sau să oferiţi licenţe cu teste date incorect) sau fără bani, sau pentru o sumă mai mare sau mai mică, indiferent de oferte sau persoane. În caz că veţi fi prins, riscaţi Faction Warn la prima abatere iar apoi demitere pentru cei de rank 1, Rank-down pentru cei de rank 2+ (în cazul în care nu aveți 14 zile în facțiune si sunteti la a doua abatere, demitere cu 60/60 Faction Punish).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.