Jump to content

sRn

VIP
  • Posts

    6525
  • Joined

  • Last visited

About sRn

Recent Profile Visitors

40133 profile views

sRn's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 1 Reaction Received
  • 50 Reactions Received Rare

Recent Badges

1.1k

Reputation

About Me

* Aveți obligația de a cunoaște Regulamentul Forumului - B-Zone Forum Rules
* Aveți obligația de a cunoaște Regulamentul Serverului - B-Zone SA:MP Rules
* Aveți obligația de a cunoaște Termenii și Condițiile Shopului - Terms and Conditions
* Informații detaliate cu privire la sistemele comunității - B-Zone Wiki

 


 

Cariera mea pe serverul principal de SA:MP al comunității a început în luna noiembrie a anului 2010. La început nu am dat importanță serverului, dat faptului că jucam mai mult pe un server străin. Încet, încet am aflat cum stau lucrurile, cum se câștigă banii, ce trebuie să faci pentru a intra într-o facțiune, iar acest lucru m-a captivat. Am început să-mi sporesc activitatea aici, luându-mi un job și făcând câțiva bănuți pentru combustibil la mașină, arme și alte lucruri simple - pe atunci strângeai foarte greu bani pentru un vehicul -.

 

Ajungând la nivelul 5, am aplicat la medici. Am fost acceptat de către Snizel și am susținut testul. Am intrat în facțiune, dar nu am stat foarte mult timp deoarece simțeam că nu acesta era locul meu pe server. După îndeplinirea perioadei minime am decis să părăsesc facțiunea.

 

După această experiență, plăcută ce-i drept am decis să-mi depun CV-ul pentru a deveni reporter. După mai multe aplicații respinse, într-un final, am fost acceptat. Am dat testul și am fost acceptat, la limită. În această facțiune mi-am petrecut aproximativ 1 an de zile, trăind momente foarte frumoase. În această facțiune am învățat ce este respectul, munca în echipă și colegialitatea. Consider că acest lucru m-a ajutat foarte mult, facțiunea avea mereu o stare plăcută, liniștită. Acest lucru se datorează liderului de pe atunci, UnknownX. El a ținut facțiunea unită în tot acel timp. În această facțiune am ajuns la cel mai înalt rang posibil, 6, iar în cele din urmă, devenind pentru o perioadă scurtă de timp liderul acesteia.

 

- Pe data de 03.03.2012, după 11 luni petrecute în această facțiune, Kelton mi-a oferit șansa de a conduce facțiunea, promovându-mă ca lider News Reporter. A fost relativ ușor să mă acomodez, dat faptului că petrecusem o perioadă foarte mare de timp la conducerea facțiunii. -

 

Îmi îndeplinisem obiectivul în acel moment, voiam să conduc facțiunea. Când am intrat a fost ceva de vis, dar ieșirea din această facțiune mi-a lăsat un gust amar, dat faptului că am pierdut funcția din propria greșeală, neanunțând o inactivitate. Din toate cele întâmplate, am învățat din propriile-mi greșeli.

 

Trecusem la un alt nivel, intrând într-o mafie. În primă fază nu am dorit să mă alătur acelui anturaj, dar lider la The Corleone family era UnknownX, maestrul meu din NR. Am petrecut o bună bucată de timp, aproximativ 4 luni unde am obținut rangul 4. Am învățat cum se trage cu arma, cum se lucrează în echipă la un war, dar și ce înseamnă să-ți aperi propria mafie, acest lucru până atunci doar auzindu-l de la mafioți. Am ieșit din această facțiune deoarece UnknownX renunțase, nedorind să mai continui cu un lider care dăduse wipe.

 

Următoarea facțiune a fost, din nou, Paramedics. Unul dintre bunii mei prieteni, Allen.Django, era lider la acea vreme. Fiind civil, am ales această facțiune fără să mă gândesc de două ori deoarece știam ce poate acesta. Am stat și în această facțiune până la rangul 4. Atmosfera era mereu plăcută, aveai ce să faci tot timpul. Din nou, liderul a renunțat și am fost nevoit, la rândul meu, să ies deoarece nu voiam să continui cu persoana care devenise lider deoarece în acel moment râvneam la funcția aceea. Am fost puțin frustrat că nu am obținut-o, dar am mers mai departe.

 

Mi-am propus să trec la nivelul maxim, Hitmen Agency. Văzând că liderul de la acea vreme, Anthony (Machiavelli) recruta noi Agenți am decis să aplic. Am susținut 3 probe și am devenit Agent. Primele contracte le-am efectuat cu foarte mare grijă și frică, deoarece nu voiam să comit greșeli. După aproximativ 2 săptămâni totul devenise mecanic, știam foarte bine ce să fac, cum să mă poziționez și cum să efectuez contractele. În 2 luni am devenit Special Agent. Imediat după obținerea rangului de Special Agent, Anthony a renunțat, iar Radu a devenit liderul Agenției, petrecând aproximativ 6 luni cu el. Ajunsesem la un nivel foarte mare în Agenție, aveam o responsabilitate foarte mare, trebuia să supraveghez agenții de rank 1 și 2.

 

- În a șasea lună de activitate s-a ivit o șansă foarte mare. Kelton mi-a oferit șansa de a deveni Helper. Am acceptat postul și am început treaba. -

 

După 9 luni de activitate, în urma unui conflict în agenție, am decis să o părăsesc.

 

Depășind conflictul din agenție am decis să mă reîntorc în lumea gangurilor, intrând în Red Dragon Triad. Atmosfera era una foarte plăcută, jucam de plăcere la waruri, totul era bine. Nu am stat mult timp în facțiune, considerasem că nu era momentul să stau mult timp într-un gang deoarece stresul mă copleșea. După aproximativ 2 sătpămâni am ieșit.

 

Fiind ceva nou, am decis să mă alătur unui departament. Zis și făcut. Am aplicat pentru LS Police Dept. și am fost acceptat de către Teylo. Am susținut testele și am intrat. Inițial nu voiam să intru, crezând că departamentele nu sunt pentru mine, dar treptat munca de polițist m-a captivat. Am început să dau amenzi, să iau carnetele celor care merg neregulamentar, să mă duc după suspecți cu wanted și asa mai departe. Cariera mea ca polițist nu a fost foarte mare, ajungând până la rangul 2, aproape 3. Am petrecut aproximativ 2 luni în facțiune.

 

- În acest timp, după 2 luni de muncă prestată ca Helper, Kelton a decis să mă alătur echipei de Admini, promovându-mă la Admin 1 (04.07.2013). Am primit funcția și mi-am început treaba. A fost relativ ușor să mă acomodez, să învăț regulile, sancțiunile și tot ce era legat de această funcție. Colegii m-au ajutat să mă adaptez. -

 

După acele aproximativ 2 luni am decis să ies din departament deoarece voiam să mă dedic funcției de Admin.

 

După primirea funcției de Admin nu mi-am mai dedicat așa de mult timp facțiunilor, petrecând relativ puțin timp în facțiunile Red Dragon Triad, Avispa Rifa, The Tsar Bratva, Hitmen Agency, Green Street Bloods și Verdant Family. Liderii de atunci erau NoWay25, Letzgo, Ciccio, AdyTzu, DooKid și respectiv ValentinoRossi.

 

- Fiind în Hitmen Agency, în luna a 11 a anului 2013, după aproximativ 5 luni cu funcția de Admin, mai exact pe 17.11, Kelton m-a promovat la Admin 2. A fost un moment foarte plăcut. Responsabilitățile din acel moment au crescut, trebuind să fiu mult mai concentrat pe aceea ce făceam. -

 

În luna a doua a anului 2014 am intrat în facțiunea Tow Truck Company, obținând direct rangul 6. Am intrat în această facțiune pentru a ajuta la dezvoltarea ei și pentru a-l ajuta pe liderul de la acea vreme, Adrian.Smith. Am petrecut 3 luni foarte frumoase. Consider că am creat o atmosferă foarte plăcută, am diversificat regulile și am făcut jocul cât mai plăcut jucătorilor. După acele 3 luni, liderul a decis să renunțe din motive școlare, eu rămânând încă aproximativ o luna cedându-i funcția de sublider lui DeviL.

 

- În luna martie a anului 2014, mai exact pe 15, după multă muncă ca Admin, Kelton mi-a oferit șansa de a deveni Admin 3. Din nou, responsabilitățile au crescut, iar eu m-am mobilizat astfel încât să îmi fac treaba cât mai bine. Din păcate, la începutul lunii aprilie, pe 9, am fost degradat din cauza unei greșeli pe care mi-o asum în totalitate. Am continuat să-mi fac treaba crezând cu putere că pot reveni la forma bună la care eram.

 

În luna mai am fost chemat să ajut facțiunea de suflet, News Reporters. Împreună cu liderul BoDoSeLLL. am restaurat facțiunea și am adus-o la un nivel foarte ridicat, schimbând din temelii totul. Când am început acel proiect, fostul lider lăsase facțiunea în 12 membri, un număr foarte mic în comparație cu celelalte facțiune de pe atunci, care aveau 30. Atmosfera creată de noi a fost una unică, cel puțin din punctul meu de vedere, membrii de pe atunci fiind foarte ascultători și cu capul pe umeri, mobilizându-se la fiecare moment greu prin care facțiunea trecea. După 6 luni la cârma facțiunii, BoDoSeLLL. a renunțat la funcție, iar eu am fost nevoit să renunț atât la funcția de sublider, cât și la funcția de Admin din motive personale. Am părăsit facțiunea cu greu, nu mi-a fost ușor, deoarece ajunsesem la un punct în care ne distram mai mereu, fără a mai modifica reguli. Dar așa e mereu în viață, trebuie să întâmpini probleme, dar trebuie să știi cum să treci peste ele.

 

- În luna septembrie am fost răsplătit pentru munca depusă cu Admin 3. Kelton a avut încredere în mine și mi-a reoferit funcția primită în urmă cu 5 luni. M-am mobilizat, m-am uitat la greșelile din trecut și m-am hotărât să nu le mai repet. Mi-am început treaba: răspunzând la plângeri și având grijă de Helperii serverului. -

 

- În luna octombrie, după puțin timp ca Admin 3, am fost nevoit să renunț. A fost un moment foarte greu deoarece muncisem mult pentru a agonosi acest lucru, dar așa a fost să fie. -

 

Septembrie 2015, am decis să mă reapuc de acest joc. Câteva zile am decis să rămân civil, deoarece voiam să văd dacă într-adevăr lucrurile mai sunt ca odinioară. Am decis ca după acele zile să aplic în facțiunea News Reporters, astfel intrând în aceasta. Am intrat în această facțiune cu gândul de a o ajuta cu tot ce-mi stă în putință. După aproximativ o lună de zile, fiind rank 2, liderul de la acea vreme, Tuckson, mi-a oferit șansa de fi, din nou, subliderul facțiunii. A fost un moment special, deoarece nu m-am așteptat la acest lucru. Toate bune și frumoase, lucrurile mergeau bine, dar, după aproximativ 2 săptămâni, liderul a decis să renunțe la funcție din motive personale.

 

- Pe data de 21.10.2015 stafful mi-a oferit șansa de a redeveni liderul acestei facțiuni. A fost un moment extraordinar, deoarece de mult timp îmi mai doream o șansă la lider. În scurt timp am început treaba, am adăugat și scos reguli, recrutat, sancționat, și am promovat membrii care meritau în acel moment. -

 

La scurt timp mi-am ales și subliderii cu foarte mare atenție, deoarece, din punctul meu de vedere, ei reprezintă un pion important în buna desfășurare a facțiunii. Acesția sunt: UnknownX și rLm29, amândoi având o foarte mare experiență pe acest server.

 

- Pe data de 12.01.2016 am aplicat pentru funcția de Helper și am fost acceptat. Am primit funcția și mi-am început treaba. Nu a fost ceva nou pentru mine, obținând deja această funcție în trecut. -


- Pe data de 05.05.2016 am fost promovat la funcția de Admin. Nu a fost ceva nou pentru mine, având deja această funcție în trecut. Am început imediat să-mi fac treaba, sperând la rezultate mai bune. -

 

- Pe data de 15.11.2016 am renunțat la funcția de lider a facțiunii News Reporters din variate motive. -

- Pe data de 04.12.2016 am fost eliberat din funcția de Admin din cauza inactivității. -

 

Ianuarie 2020. După mai bine de 3 ani de inactivitate am decis să mă reapuc de acest joc. Multe schimbări, atât din partea scriptului, cât și din partea Staffului. După mai bine de o lună ca fiind civil am decis să mă alătur unei facțiuni. Posibilitățile fiind vaste, decizia de a face parte dintr-o anumită facțiune a fost destul de grea. Pe primul loc a fost News Reporters, fiind facțiunea în care m-am consacrat, dar în același timp am fost atras de departamentul din San Fierro condus de Plutonium. Seriozitatea și disciplina de care a dat dovadă atât în News Reporters cât și în acest departament m-a atras să mă alături facțiunii lui.

 

- Pe data de 13.04.2020 am fost readus în Staff ca Admin Level 1. Am fost surprins că mi s-a mai oferit încă o șansă după mulți ani de activitate. Imediat ce am primit funcția am început să mă refamiliarizez cu regulile și comenzile. Țelul meu ca și Admin în momentul de față este acela de a sprijinii jucătorii și a crea împreună cu ceilalți colegi o atmosferă plăcută. -

 

- Pe data de 11.06.2020 am fost promovat la Admin Level 2. Atâta timp cât un jucător își face treaba și se comportă corect cu jucătorii, atunci rezultatele vor veni de la sine. -

 

Pe data de 29.09.2020 am decis să părăsesc facțiunea SFPD. După multiple luni în care am încercat să creez împreună cu Plutonium o atmosferă placută și ca membrii să fie mulțumiți am decis că este momentul să las altcuiva funcția de Sublider a facțiunii. Consider că am reușit să ajut jucătorii să își îndeplinească anumite țeluri pe acest server.

 

- 14.10.2020. Inevitabilul s-a produs. Din cauza lipsei de timp am decis să renunț și la funcția de Admin. Am fost recunoscător Staffului pentru că mi-a acordat pentru a 3-a oară șansa să ajut jucătorii serverului prin multiplele avantaje pe care le-am avut ca și Admin. -

 

Urez jucătorilor actuali mult succes atât pe plan virtual, cât și pe plan real. Au fost 10 ani foarte frumoși, aveți grijă de voi!

 


 

Funcții deținute:

 

Forum:

 

Moderator Newsletter - 05.04.2012 - 19.11.2015 (longest moderator ever at that time)

Moderator Interviews - 22.07.2015 - 06.12.2015

Moderator Entertainment - 25.05.2012 - 16.03.2013
Moderator Interviews - 22.04.2014 - 21.03.2015
Moderator Welcome - 15.02.2015 - 21.03.2015
Moderator Questions and Answers - 15.02.2015 - 21.03.2015
Moderator Gifts - 15.02.2015 - 21.03.2015

VIP - 18.06.2014

 

SA:MP:

 

RPG News Reporter Leader - 03.03.2012 - 01.04.2012
RPG Helper - 09.05.2013 - 04.07.2013

RPG Administration Team (Helpers Manager; 3) - 04.07.2013 - 14.10.2014
RPG News Reporter Leader - 21.10.2015 - 15.11.2016
RPG Helper - 12.01.2016 - 05.05.2016
RPG Admin - 05.05.2016 - 04.12.2016

RPG Admin - 13.04.2020 - 14.10.2020

 

 

 

Last edit on 14.10.2020

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.