Jump to content

NEW - Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici.
Despre problemele recente de pe servere puteți citi aici.

 

SergioNEP

Neptun-Team
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About SergioNEP

 • Rank
  Newbie

Previous Fields

 • Real name
  Sergiu

Recent Profile Visitors

111 profile views
 1. Problema a fost rezolvata va puteti bucura din nou de joc, va multumim pentru intelegere.
 2. Siteul e off pentru ca sunt niste probleme de la firma de host, au spus ca remediaza problema cat pot de repede. Speram ca asa va fi.
 3. Salut tuturor! Metin2Netun este online, puteti descarca clientul nostru de pe Metin2Neptun.ro la fel si Inregistrarile! Va asteptam cu drag alaturi de noi!
 4. - Nick-ul tau: SergioNEP - Prenume: Sergiu - Varsta: 23 - Locatia: Roman - Ocupatie: Job/Jocuri - Jocul(rile) preferat(e): Metin2 - Hobby-urile tale: Imi place sa calatoresc, sa vizionez filme, sa ascult muzica - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Am o stare de spirit buna, prietenos . - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Cunosc de mult comunitatea - Alte precizari?: Imi pare bine sa ne cunoastem si va astept duminica pe serverul de metin2.
 5. Buna seara tuturor! Metin2Neptun este un server pvm mediu cu nivel maxim 105 avand posibilitate la 2 nivele de reborn. Reborn calugar/Reborn Maestru la fiecare reborn vei deveni din ce in ce mai puternic crescand punctele status permanent. Sistemele si misiunile sunt create pentru a face un joc placut . Va asteptam alaturi de noi la deschiderea oficiala a serverului, Duminica 29 Octombrie. Clientul va fi disponibil de descarcat pe websiteul nostru metin2neptun.ro. O seara placuta si va asteptam alaturi de noi!
 6. *Numele din joc: *Bug-ul gasit: *Poza / Video: *** Multumim pentru raportare. Daca raportarea unui bug se gaseste a fi adevarata si bugul exista, echipa metin2 va incerca sa remedieze cat mai repede posibil acea problema.
 7. Aici este sectiunea unde poti crea un topic si sa porti diferite discutii cu alti jucatori sau pune diverse intrebari legate de server. ***Se vor purta discutii legate doar de serverul metin2neptun. ***Se va pastra limita bunului simt fara a adresa jigniri la adresa altor jucatori.
 8. ***Modelul trebuie respectat in totalitate. Nu se va lua in considerare o reclamatie nerespectând modelul de mai jos. *Numele tau de caracter: *Nume reclamat: *Motivul reclamatiei: *Dovada (obligatoriu imagini sau video):
 9. ***Modelul trebuie respectat in totalitate. Nu se va lua in considerare o cerere unban nerespectând modelul de mai jos. *Numele din joc: *Numele adminului care te-a banat: *Motiv: *Durata banului:
 10. ***Modelul trebuie respectat in totalitate. Nu se va lua in considerare o reclamatie nerespectând modelul de mai jos. *Numele tau de caracter: *Numele adminului reclamat: *Motivul reclamatiei: *Dovada (obligatoriu imagini sau video):
×