Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

O M 3 G A

VIP
  • Posts

    1764
  • Joined

  • Last visited

Other groups

About O M 3 G A

  • Birthday 09/14/1996

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    yo_portarul

Previous Fields

  • Real name
    George
  • RPG Nickname
    OM3GA

Recent Profile Visitors

9684 profile views

O M 3 G A's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

681

Reputation

About Me

http://www.yapfiles.ru/files/760674/Awolnation_Sail.swf


RPG 1

 



Primele momente pe server(Boschetar)
Totul a inceput in primavara anului 2013 cand m-am gandit si eu sa incerc mult laudatu-l server de SA:MP al comunitatii. [F4L]Teylo, un prieten foarte bun atat in joc cat si in realitate mi-a sugerat sa imi fac un cont pe referalul lui, iar el ma va ajuta financiar. Zis si facut, la level 1 aveam bani de un faggio la mana a doua insa nu aveam level :| . Pentru a nu ma plictisi m-am angajat ca si Garbage Man.Avand in vedere ca aveam deja destui bani, nu am tinut mult timp job-ul. Vazand ca multe eventuri necesita jobul Detective, m-am gandit si eu sa ma angajez ca detectiv pentru a putea participa la eventuri. Fiind foarte activ, am facut destul de repede level-ul necesar pentru a intra intr-o factiune pajnica. Cu o zi dupa ce am facut level 5, am observat ca factiunea School Instructor recruteaza.

School Instructors - Lider M.Andrei ( rank 2 )
M-am dus pe forum, am facut cerere, o cerere la care am muncit mai bine de o ora, apoi cu ajutorul unor prieteni, prieteni foarte buni cu Liderul meu, M.Andrei, care au pus o "pila" pentru mine, am fost acceptat in School Instructor. Testele le-am dat cu =Vlad=, le-am trecut nu pot spune cu brio, insa am retinut ce am gresit. Primele zile in factiune au fost un chin. Greseam in continuu anunturile pe care trebuia sa le dau pe /f, ori uitam id-ul ori uitam hp-ul, in fine ceva mereu era gresit. In gandul meu " In ce dracu m-am bagat, aici mi-am gasit nasul." Dupa cam 4,5 zile m-am acomodat si eu, am inceput sa gresesc mai putin, sa explic mult mai bine clientilor, sa ma inteleg mai bine cu colegii. Acum, dupa 2 saptamani ma simt ca la mine acasa, ma inteleg foarte bine cu toti membrii inclusiv cu M.Andrei boss-ul nostru, la propriu. In 3 saptamani am luat rank 2 si imediat ce am facut nivel 15 am plecat sa-mi indeplinesc scopul pe acest server, acela de a deveni membru al factiunii Police Departament.

Police Departament - Lider Teylo / AlexM ( rank 3 )
Am aplicat imediat ce am iesit din School Instructors fara niciun fel de emotii, fiind referalul si prietenul lui Teylo. La teste m-am descurcat destul de nasol, insa InfernalGuess a fost foarte okay cu mine si mi-a explicat unde nu am stiut si m-a trecut cu 1.5 din 3. Aici am trecut prin perioade frumoase, dand amenzi pentru viteza, pierzand nopti intregi cu Weezel dupa robberi, sau cand tot cu el, alergam toti suspectii de wanted. M-am straduit enorm sa fac si eu best in SWAT insa nu am reusit deloc, asa ca, am luat rank 3 pe calea usoare, care a durat mai bine de 2 luni. Din pacate mi-am stricat laptopul si a trebuit sa devin inactiv, pana cand, am renuntat la LSPD si la SA:MP o perioada ( destul de scurta ).

Police Departament - Lider AlexM / InfernalGuess ( rank 4 )
Mi-am cumparat un PC nou nout dupa 2-3 luni de pauza si m-am reapucat de joc. Avand in vedere ca am parasit cam brusc factiunea precedenta, am aplicat din nou, incercand sa ajung la performantele precedente. Am inceput sa dau iar amenzi, sa fug iar dupa WANTED insa nu m-am mai simtit la fel ca prima data. Activitatea mea pe RPG1 a scazut considerabil deoarece am primit functii pe RPG2 insa m-am incapatanat sa raman iar InfernalGuess a fost de acord sa ma pastreze asa inactiv cum sunt. In prezent, cu tot cu activitatea mea scazuta considerabil am ajuns RANK 4 si sunt un membru al STAFF-ului de teste LSPD.

Va urma!




RPG2

 


Primele momente pe serverul B-zone, experiente de neuitat.
In toamna anului 2012 impreuna cu niste fani inraiti de Role Play Gaming ne-am hotarat sa ne apucam pe B-zone RPG2, ei deja jucasera pe primul server, RPG1. Eu fiind un novice, eram ca un bebelusi ce priveste si analizeaza orice este in jur. Nu stiam factiuni, nu stiam joburi, nu stiam aplicatii, regulament, absoult nimic. Tot ce stiam era sa nu fac DM ca iau ban. Ca toti nubaii, prima data mi-am luat jobul Garbage si faceam curse ca un disperat impreuna cu prietenii. Apoi luam cate o masina de civili ( nu erau masini de tutorial, si nici nu ne permiteam sa ne cumparam din DS) si ne plimbam ore intregi. Eu cand m-am apucat, cei doi prieteni ai mei aveau deja level 5 si puteau aplica in factiuni. Amandoi au fost respinsi la aplicatie asa ca cei doi s-au lasat, lasandu-ma pe mine singur intr-o lume necunoscuta. Situatia nu a fost chiar asa, ii mai stresam sa mai intre uneori si sa imi mai explica una doua, pana cand, intr-o zi mi-am luat inima in dinti, si am aplicat in The Cuneo Family unde am mi-a fost acceptata aplicatia dar m-a picat la teste, deoarece nu stiam sa trag cu Deagle ( de fapt, nu stiam absolut nimic despre duele deagle, waruri, drive-by si alte chestii de mafioti). Respins in The Cuneo Family m-am hotarat sa aplic in News Reporter.

News Reporter - Lider Michael.Scofield ( rank 2 )
Am fost acceptat pentru teste din prima aplicatie si am trecut si proba teoretica cu ajutorul unor prieteni pe skype, la fel, si in aceasta factiune nu stiam nimic, nu ca nu citisem, insa nu intelegam ce citeam, pur si simplu i-am raspuns la intrebari ca in regulament fara sa am habar cum sa-l aplic. Totul a devenit foarte clar dupa ce am asistat, iar apoi participat, la vestitele ANUNTURI GRATUITE, misiunea revenindu-mi mie de a da START si STOP acestui program. Am esuat groaznic insa lideru ma intelegea si nu am fost sanctionat pentru greselile provocate. In timp am devenit mai istet, intelegeam cum merge Role Play-ul, ma descurcam din ce in ce mai bine in News Reporter numai ca am inceput sa nu ma mai inteleg cu liderul iar apoi sa ma cert cu el. Vorbind cu un coleg, i-am spus ca-l consider pe lider incompetent, iar acesta, la sedinta, m-a dat afara cu 60/60 FP. M-a indrumat cineva sa-i fac post, insa nu respectasesi modelu si am lasat-o balta, am lasat-o de la mine, si am plecat cu inima impacata ca macar i-am zis ce aveam pe suflet.

The Barzini Family - Lider SkiiZo ( rank 2 )
Initial am vrut sa aplic in Police Departament, de fapt, si aplicasesi, insa am retras deoarece, Laurentriu, un admin pe vremea aceea, m-a rugat sa aplic la el, iar eu am incercat sa-l refuz insa n-am reusit, puterea lui de convingere fiind foarte mare. Bineinteles ca Drag0s s-a suparat, eu vorbind inainte cu el ca mi-ar face placere sa vin la el in factiune. Am regretat momentul acela, fix cum mi-a si spus Teylo, si in 2 saptamani de WAR-uri nebune cu The Corleone Family am parasit factiunea in speranta ca vreau sa ajung in Police Departament.

Police Departament - Lider Drag0s / CrAzY10
Bineinteles ca dupa ce am retras aplicatia initiala, pentru o mafie, Drag0s m-a respins imediat ( Prima mea aplicatie respinsa). Oarecum dezamagit de mine si putin suparat mi-am luat inima in dinti si m-am dus la el si mi-am cerut scuze. Acesta, fiind un om super okay mi-a acceptat scuzele si la urmatoarea aplicatie m-a acceptat. Am trecut testele cu TheEmperor, acesta intrebandu-ma din /arrest, comenzi, si multe altele. Insa, l-am avut pe Teylo alaturi si am trecut testele fara probleme foarte mari. A nu se intelege ca nu stiam nimic, insa in unele situatii raspunsurile erau din experienta de politist si nu din regulament. Mi-am imprietenit cu toti membrii factiunii, ma intelegeam de minune cu toti, cu lideru, cu sublideru si parca nu ma mai saturam de SA:MP. Intr-o seara, Regenesis, mi-a oferit in gluma rank 6, moment ce nu cred ca am sa-l uit. Dupa mult zahar si miere a venit timpul ca Drag0s sa lase Liderul in favoarea Adminului. Eram entuziasmat sa vad cine va fi noul lider al factiunii si cand am aflat am fost nemaipomenit de bucuros. Era bunul meu prieten CrAzY10 cu care pierdeam toata ziua. Acesta s-a dovedit a fi o persoana total schimbata de functie si relatia dintre noi doi s-a STRICAT dupa numai o saptamana si cateva zile. In saptamana Craciunului am luat doua Faction Warn-uri pe motive total banale si la scurt timp am mai luat inca unu si am fost demis. Ajunseseram sa ma cert cu el pe /r, in unele cazuri Emepror ii lua apararea, si chiar daca el era admin, nu lasam deloc gura. Insa niciodata nu am dat din casa si nu am spus nimanui ce se petrece si cum ma simt eu in acea factiunea. Consider ca si eu am prins oarecum niste arogante fata de multi membrii si un limbaj neadecvat pe unele chaturi. Ce mi-a incheiat cariera a un /d aiurea, in care am folosit un limbaj urat si am fost reclamat de singurul membru din Paramedics online la ora aceea Marik. Acesta m-a reclamat deoarece in urma cu cateva zile, urmaream un suspect si am intrat, intentionat, in el si nu mi-am cerut scuze si nici nu i-am raspuns frumos la intrebarea adresata pe /d ( greseala mea, roata s-a intors urat impotriva mea ).

Vazand ca multi din prietenii din News Reporter si nu numai au ajuns in Hitmen Agency mi-am incercat si eu norocul insa, am scris niste prostii prin aplicatie, cum ca m-am certat cu un membruu ( Weezel) si am fost SINGURU respins. ( M-am simtit foarte satanjenit si cu greu m-am abtinut sa nu vorbesc cu liderul dupa raspunsul la aplicatii)

The Corleone Family - Lider Antonio.Vercetty ( rank 2 )
Cu ceva timp inainte sa plec din Police Deparament, Corleone Family era cea mai respectata mafie, avea cele mai multe teritorii si facea cu ochii oricarui jucator. Liderul era unul din singurii de pe server ce detinea un Infernus, asa ca eu, mai toata ziua eram la el la HQ cerandu-i cheia pentru a ma plimba cu el. Acesta era super okay si mi-l dadea de fiecare data cand il ceream. Prietenia dintre noi 2 a influentat raspunsul la aplicatia mea in unul pozitiv si asa am fost acceptat in The Corleone Family. In aceasta factiunea nu te puteai simti rau, aveai voie sa faci absolut orice, de la limbaj pe /f pana la utilizarea masinilor de la hq fara sa anunti sau fara sa ai un scop propriu. Chiar daca am luat 2 Factiuno Warn-uri pentru limbaj si aroganta ( gura mare ) am fost alaturi si m-am simtit de minune la fiecare WAR castigat sau pierdut. Cu cateva zile inainte, un "prieten" mai vechi, de fapt, dujmanul de moarte pe cand eram in Police Deparament, fiindca el alerga robberi cu Bullet-ul iar eu cu Premierul pierdeam mereu in fata lui, a luat lider la Hitmen Agency. Asa ca am decis sa parasesc Corleone pentru a ajunge si eu un ASASIN experimentat. Antonio s-a suparat putin, el pregatindu-se sa-mi dea rank up ( rank 3 ) pentru ca de curand faceam timpul necesar.

Hitmen Agency - Lider Noks / Maniak
Visul meu devenise realitate ... revin curand cu continuare ( inca nu am ajuns in prezent, in + voi strecura niste indici TEMPORALI pe ici pe colo )

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.