Jump to content

AIM Z3D

Member
 • Posts

  306
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AIM Z3D

 1. AIM Z3D

  Acum e sansa jucatorilor care si-au pierdut banii la poker sa ii faca din nou cu autorul Mirelei. ❤️
 2. Nume: _ZED_ Dovezi: aici Alte informatii: Clar incercarea mea le face pe toate? Feedback: Clar nu mai vreau sa repet aceasta experienta. In rest, ok.
 3. Nume: _ZED_ Dovezi: aici Alte informatii: Daca nu eu, atunci cine? Feedback: O misiune "anormala" pentru tine.
 4. Nume: [LCN]_ZED_ Dovezi: https://imgur.com/a/PuZVfGD Alte informatii: Stima, fiindca am avut frame limitor on pentru a realiza misiunea, bandicam-ul nu este in stare sa filmeze si a trebuit sa fac poze cu F8, (a 2-a incercare fiindca n-am stiut asta prima data). Feedback: nu mi-a placut ca a trebuit sa imi schimb setarile jocului, in rest, a fost ok.
 5. - Nume: [LCN]_ZED_ - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/_ZED_ - Tipul de pachet dorit: 4 - Dovada cu plata în contul liderului / subliderului: https://imgur.com/a/nqGEX8E - Anunțul dorit: Clanul La Cosa Nostra [LCN] recruteaza jucatorii activi cu minim nivel 15, aplicatiile se fac pe website! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: da - Alte precizări: ii urez succes reporterului care se va ocupa de pachetu' meu
 6. Nume: [LCN]_ZED_ Dovezi: aici. Alte informatii: misiunile tale gen: "incercati sa nu luati ban cand o rezolvati" Feedback: 10 din 10.
 7. AIM Z3D

  Stima, Numele meu este _ZED_ si as dori sa raportez ca Cheaper Cars-ul revendicat de la Maraton, versiunea PRO, nu a fost aplicat in DealerShip, nici pe [/stats]. Doresc sa mentionez ca am dat relog inainte. Numai bine! dovezi
 8. AIM Z3D

  Stima, Dupa mai bine de 10 ani de cand acest server activeaza a cam venit vremea fuziunii... Btw, la quest vrem premii cat mai mari datorita economiei care se va schimba brusc!
 9. AIM Z3D

  Nici reduceri pe /shop si nici quest fain, multumim!
 10. * Nick: _ZED_ * Rank: 2 * Motiv: Echipa SWAT mi se pare mult mai palpitanta avand sansa de a proteja orasul cu adevarat de raufacatori. * Alte precizari: Nu, multumesc!
 11. AIM Z3D

  Sa fim sincer, in legatura cu sondajul despre case, ne-am fi asteptat toti la un astfel de rezultat. Insa voi fi curios ce se vor intampla cu HQ-urile clanurilor de pe RPG2, daca vor reusi sa isi gaseasca acelasi HQ sau un HQ cat mai interesant.
 12. AIM Z3D

  Propun sa se fuzioneze RPG1 cu RPG2 pentru a nu mai complica lucrurile.
 13. AIM Z3D

  Nume: _ZED_ Data: 02.04.2023 Ora: 22:10 Event de tip: Slenderman Premiu: $500,000 Câştigător: Andrei.Versace Dovada cu [/event]: aici. Dovada cu [/transfer]: aici.
 14. AIM Z3D

  Nume: _ZED_ Data: 01.04.2023 Ora: 23:40 Event de tip: SMS Premiu: $1,000,000 Câştigător: HERMENOTIS Dovada cu [/event]: aici. Dovada cu [/transfer]: aici.
 15. AIM Z3D

  A fost anunțat pe 20 aprilie parcă. Eu zic că e ok. Cât despre fuziune trebuia să vină dar nu sunt de acord cu ea. Sperăm totuși să fie o păcăleală.
 16. AIM Z3D

  Nickname tester: [TFG]_ZED_ Rank: 4 Data sustinerii testului: 21.03.2022 Ninkname candidat: 7DeadlySins Link catre contul candidatului: aici Test teoretic: 1/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Welcome!
 17. Nick: _ZED_ Rank: 4 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 15.03.2023 Motiv: Sunt plecat de acasă. Alte precizari?: Va multumesc frumos pentru intelegere! Dacă voi avea posibilitatea de a participa, o voi face cu tot dragul!
 18. Nickname: [TFG]_ZED_ Rank detinut: 5 Dovezi Event (poze/video cu titlul evenimentului): aici Suma evenimentului: 250,000$ Din pacate nu am reusit sa fotografiez titlul evenimentului, alegand acea poza fiindca avea suma de banii colorata cu albastru si va pot asigura ca si titlul era la fel. Sper ca nu va fii asta o problema in conditiile in care cel mai probabil, Adebayor a vazut deja titlul. Multumesc @ Iuly1234 pentru ajutorul acordat!
 19. Stima, @ eB Vladislav cererea ta a fost analizata si respecta toate cerintele asadar a fost acceptata. Contacteaza un reporter de rang 3+ pentru a sustine interviul! Interviul: 10083. Mult succes!
 20. Stima, @ Z3D cererea ta a fost analizata si respecta toate cerintele asadar a fost acceptata. Contacteaza un reporter de rang 3+ pentru a sustine interviul! Interviul: 10082. Mult succes!
 21. a trebuit sa modific ptr ca am acceptat aceiasi cerere doar ca am avut un nou invitat
 22. Nick: [uS]StefanPROTV RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): [THC]21Seba, [oC]SkyLog, [oC]Akyy RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): dazan't exist.
 23. Nickname: [TFG]_ZED_ Rank detinut: 5 Dovezi Event (poze/video cu titlul evenimentului): aici Suma evenimentului: 250,000$ Nickname: [TFG]_ZED_ Rank detinut: 5 Dovezi Event (poze/video cu titlul evenimentului): chiar aici Suma evenimentului: 250,000$ Multumesc @ Iuly1234 pentru ajutorul acordat la crearea primului eveniment! Multumesc @ TFG Adebayor.BISTARU pentru un eveniment extra in aceasta saptamana! Toate cele bune!
 24. Nick: StefanPROTV Numarul interviului: 10464 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/kHzLYjj Alte precizari: aici am dat /live de doua ori si de asta am primit 2 pct la raport dar am recuperat cu interviul de mai jos. Nick: StefanPROTV Numarul interviului: 10465 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/yPVAxEf Alte precizari: -
 25. Stima, @ I.O.A.N.A cererea ta a fost analizata si respecta toate cerintele asadar a fost acceptata. Contacteaza un reporter de rang 3+ pentru a sustine interviul! Interviul: 10465. Mult succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.