Jump to content

AIM ZED

Member
 • Posts

  324
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AIM ZED

 1. - Nume: _ZED_ - Rank: 4, Lieutenant - Vreau in echipa: SWAT. - Este prima data cand intru in acesta echipa: Da. - Alte precizari: Multumesc si spor!
 2. AIM ZED

  Cerere Grad Dedy

  Salutare, Pentru a deveni eligibil pentru gradul de donator, trebuie să ai Rank Bar-ul de Donator sub numele tău de pe forum. Alternativ, poți fi eligibil dacă afișezi insigna de Donator pe profilul RPG. Te rugăm să revii cu o noua cerere când ești eligibil pentru acest grad.
 3. Hi, Your request has been successfully processed and your role has been granted. Have a great day!
 4. Stimă, Cu plăcere îți aduc vestea că cererea ta a fost procesată și gradul ți-a fost acordat.
 5. Stimă, Cu plăcere îți aduc vestea că cererea ta a fost procesată și gradul ți-a fost acordat. Cu respect, Echipa Discord B-Zone!
 6. Stimă, Cu plăcere îți aduc vestea că cererea ta a fost procesată și gradul ți-a fost acordat.
 7. Stimă, Cererea ta a fost procesată cu succes și gradul ți-a fost acordat!
 8. Stimă, Cererea ta a fost procesată cu succes și gradul ți-a fost acordat!
 9. Stimă, Cererea ta a fost procesată cu succes și gradul ți-a fost acordat.
 10. Stima, Cererea ta a fost procesata si gradul ti-a fost acordat.
 11. Stima, Ai deja gradul pe care il doresti.
 12. Multumim, suntem nerabdatori sa facem spam pe chat din nou ❤️
 13. Congratulations! Speram sa fie numarul 1 in Romania!
 14. - Nume: _ZED_ - Rang: 4 - Echipa curentă: SWAT. - Echipa în care doresc: SWAT. - Motivul: Vreau sa mai confisc niste permise. - Alte precizări: @ Coke. Nu mai vreau sa schimb echipa.
 15. Acum e sansa jucatorilor care si-au pierdut banii la poker sa ii faca din nou cu autorul Mirelei. ❤️
 16. Nume: _ZED_ Dovezi: aici Alte informatii: Clar incercarea mea le face pe toate? Feedback: Clar nu mai vreau sa repet aceasta experienta. In rest, ok.
 17. Nume: _ZED_ Dovezi: aici Alte informatii: Daca nu eu, atunci cine? Feedback: O misiune "anormala" pentru tine.
 18. Nume: [LCN]_ZED_ Dovezi: https://imgur.com/a/PuZVfGD Alte informatii: Stima, fiindca am avut frame limitor on pentru a realiza misiunea, bandicam-ul nu este in stare sa filmeze si a trebuit sa fac poze cu F8, (a 2-a incercare fiindca n-am stiut asta prima data). Feedback: nu mi-a placut ca a trebuit sa imi schimb setarile jocului, in rest, a fost ok.
 19. - Nume: [LCN]_ZED_ - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/_ZED_ - Tipul de pachet dorit: 4 - Dovada cu plata în contul liderului / subliderului: https://imgur.com/a/nqGEX8E - Anunțul dorit: Clanul La Cosa Nostra [LCN] recruteaza jucatorii activi cu minim nivel 15, aplicatiile se fac pe website! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: da - Alte precizări: ii urez succes reporterului care se va ocupa de pachetu' meu
 20. Nume: [LCN]_ZED_ Dovezi: aici. Alte informatii: misiunile tale gen: "incercati sa nu luati ban cand o rezolvati" Feedback: 10 din 10.
 21. Stima, Numele meu este _ZED_ si as dori sa raportez ca Cheaper Cars-ul revendicat de la Maraton, versiunea PRO, nu a fost aplicat in DealerShip, nici pe [/stats]. Doresc sa mentionez ca am dat relog inainte. Numai bine! dovezi
 22. Stima, Dupa mai bine de 10 ani de cand acest server activeaza a cam venit vremea fuziunii... Btw, la quest vrem premii cat mai mari datorita economiei care se va schimba brusc!
 23. Nici reduceri pe /shop si nici quest fain, multumim!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.