Jump to content

AIM ZED

Discord Team
  • Posts

    334
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AIM ZED

  1. Salut, Cererea ta a fost procesată cu succes și gradul ți-a fost acordat. O zi frumoasă!
  2. Salut, Cererea ta a fost procesată cu succes și gradul ți-a fost acordat. O zi frumoasă!
  3. Spoiler

    CASA DE PIATRA, NASULE!

     

  4. AIM ZED

    Grade

    Salut, Cererea ta a fost procesată cu succes și gradul ți-a fost acordat. O zi frumoasă!
  5. Ma bucur sa vad ca ati inceput sa lucrati la sugestiile noastre din senctiunea #samp-suggestions. Noul job de electrician pare super si este binevenit. Abia astept sa vad cum se desfasoara si celalte skilluri. De asemenea, BIG UP FOR ESCAPE ROB SOLO! Aceasta este o adaugare extraordinara si sunt sigur ca foarte multa lume a asteptat acest moment!
  6. În cazul ăsta, cererea va fi închisă. Baftă!
  7. Salut, Cererea ta a fost procesată cu succes și gradul ți-a fost acordat. O zi frumoasă!
  8. Un quest excelent, și nu am auzit jucători care să se plângă de premiile oferite.
  9. buna nu mai plange ca ti au furat baietii poza de profil

    1. Robertequ

      Robertequ

      sunt d-aia de amaneteaza fierul si-l si insusesc

  10. TU CUM CAPYBARESTI ASTAZI?

    1. oC lamporo

      oC lamporo

      CAPYBARESC LA MUNCA, TU CUM CAPYBARESTI?

    2. Roberte

      Roberte

      CAPYBARESC CU CAPYBAROASA MEA MULT IUBITAA :3 

  11. - Nume: _ZED_ - Rank: 4, Lieutenant - Vreau in echipa: SWAT. - Este prima data cand intru in acesta echipa: Da. - Alte precizari: Multumesc si spor!
  12. Multumim, suntem nerabdatori sa facem spam pe chat din nou ❤️
  13. Congratulations! Speram sa fie numarul 1 in Romania!
  14. - Nume: _ZED_ - Rang: 4 - Echipa curentă: SWAT. - Echipa în care doresc: SWAT. - Motivul: Vreau sa mai confisc niste permise. - Alte precizări: @ Coke. Nu mai vreau sa schimb echipa.
  15. Acum e sansa jucatorilor care si-au pierdut banii la poker sa ii faca din nou cu autorul Mirelei. ❤️
  16. Nume: _ZED_ Dovezi: aici Alte informatii: Clar incercarea mea le face pe toate? Feedback: Clar nu mai vreau sa repet aceasta experienta. In rest, ok.
  17. Nume: _ZED_ Dovezi: aici Alte informatii: Daca nu eu, atunci cine? Feedback: O misiune "anormala" pentru tine.
  18. Nume: [LCN]_ZED_ Dovezi: https://imgur.com/a/PuZVfGD Alte informatii: Stima, fiindca am avut frame limitor on pentru a realiza misiunea, bandicam-ul nu este in stare sa filmeze si a trebuit sa fac poze cu F8, (a 2-a incercare fiindca n-am stiut asta prima data). Feedback: nu mi-a placut ca a trebuit sa imi schimb setarile jocului, in rest, a fost ok.
  19. - Nume: [LCN]_ZED_ - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/_ZED_ - Tipul de pachet dorit: 4 - Dovada cu plata în contul liderului / subliderului: https://imgur.com/a/nqGEX8E - Anunțul dorit: Clanul La Cosa Nostra [LCN] recruteaza jucatorii activi cu minim nivel 15, aplicatiile se fac pe website! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: da - Alte precizări: ii urez succes reporterului care se va ocupa de pachetu' meu
  20. Nume: [LCN]_ZED_ Dovezi: aici. Alte informatii: misiunile tale gen: "incercati sa nu luati ban cand o rezolvati" Feedback: 10 din 10.
  21. Stima, Numele meu este _ZED_ si as dori sa raportez ca Cheaper Cars-ul revendicat de la Maraton, versiunea PRO, nu a fost aplicat in DealerShip, nici pe [/stats]. Doresc sa mentionez ca am dat relog inainte. Numai bine! dovezi
  22. Stima, Dupa mai bine de 10 ani de cand acest server activeaza a cam venit vremea fuziunii... Btw, la quest vrem premii cat mai mari datorita economiei care se va schimba brusc!
  23. Nici reduceri pe /shop si nici quest fain, multumim!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.