Jump to content

everzor

Member
  • Posts

    4364
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

About everzor

  • Birthday 05/09/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania
  • Hobbies
    gaming, sports, fun!

Previous Fields

  • Real name
    Vlad

Recent Profile Visitors

30182 profile views

everzor's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

227

Reputation

About Me

14t7p6e.png


Povestea mea legata de SA:MP a inceput odata cu vacanta de vara a anului 2011. Dorinta de a incerca ceva nou ne-a impins, atat pe mine cat si pe k1ll3r1, sa descoperim acest server. La inceput mai greu, devenind cu timpul tot mai usor, ne-am adaptat regulilor acestuia astfel incat si in prezent mai jucam pe el.

Pana la level 5 a fost o perioada amuzanta - de invatare - as putea spune. Imi amintesc primul event deagle la care am luat parte, eram total paralel si cand am fost numit pentru duel ma simteam speriat sa nu fac o greseala aiurea, dar totusi incantat.
Munceam din greu la ferma, strangand sume de bani care la acea vreme mi se pareau foarte mari, luam parte la fiecare event in speranta ca voi castiga ceva si asteptam cu nerabdare momentul cand aveam sa trec pragul primelor cinci nivele de joc.
La level 5 (fix), primele doua aplicatii:
Fire & Medic Department si School Instructor. Respins.. nu m-a demoralizat insa, dar m-a motivat sa ma perfectionez. La level 9 facusem primul milion muncit de-a binelea, iar asta m-a incantat. De la level 10 insa.. totul avea sa se schimbe.

Cand am facut level 10 m-am gandit ca as putea avea mai multe sanse intr-o factiune pasnica, insa fix atunci niciuna nu recruta. Asa ca m-am gandit sa profit de oportunitate si sa aplic intr-o mafie. Vazusem ca in
Stracci family tocmai s-a dat wipe astfel ca mi-am incercat norocul. Don Ciccio mi-a acordat o sansa, iar acolo am invatat primele lucruri despre o factiune. Don avea planuri mari pentru acea mafie, insa avea totodata un numar foarte mare de dusmani (ca sa le zic asa), ceea ce a facut ca intr-o zi sa-si piarda liderul, iar acest lucru m-a impins sa-mi depun demisia - povestea mea acolo luase sfarsit.
Dupa uninvite, ma gandeam unde sa aplic in continuare.. mai era putin din vacanta si mi-am zis ca ar fi pacat sa nu profit de zilele libere pentru a face din nou treaba intr-o factiune. Nu stiu de ce, dar
Fire & Medic Department mi-a atras atentia; voiam, din curiozitate, sa vad cu ce se mananca o factiune pasnica. Chief Paramedic ALLEN (un om de exceptie) coordona munca paramedicilor pe atunci si mi-a acordat o sansa: m-am prezentat pentru test, l-am trecut fara prea multe emotii, iar in mai putin de 3 saptamani ajunsesem mana lui dreapta - devenisem sublider Fire & Medic Department. Consider ca seriozitatea si placerea cu care imi prestam munca in factiune m-a ridicat in ochii sai, desi nu prezentam nimic special spre deosebire de ceilalti membri, in afara de aceste calitati.


Cu 2 zile inainte sa implinesc prima luna in Fire & Medic Department, ALLEN a decis sa se lase de joc, datorita scolii (decizie asupra careia a revenit cateva saptamani mai tarziu). Lasase astfel liderul, pe care l-a preluat in urma anuntului adminilor, Corneliu. Nu stiam ce ne asteapta, nici pe mine, nici pe ceilalti (ma atasasem deja de factiune, de membrii acesteia), dar noul lider ne-a demonstrat ca este si el un om de nota zece, intrucat a reusit sa mentina factiunea unita si sa faca treaba ca la carte, pastrandu-ne pe toti in factiune, in continuare. Desi a dat wipe la rank-uri, a decis ca eu sa raman sublider, sa-l ajut sa puna la punct tot ce era necesar pentru ca Fire & Medic Department sa ajunga cat mai sus. Au urmat momente de neuitat, cu sedinte ce ridicau moralul membrilor de la o saptamana la alta, cu glume si farse ce aduceau zambetul pe buzele tuturor, caterinca pe skype si nu numai.. au fost bune si rele care ne-au unit si ne-au adus pe drumul cel bun spre a deveni una din cele mai active factiuni pasnice.
Dupa 4 luni pline, insa, ca sublider Fire & Medic Department, am constatat ca nu mai aveam aceeasi pofta pentru joc si am hotarat sa ma despart de factiune, ceea ce nu mi-a fost deloc usor. Am promis ca ma voi intoarce, iar eu imi tin intotdeauna cuvantul.

Desi am crezut ca voi ramane civil o perioada,
UnknownX mi-a facut propunerea de a intra in News Reporter, factiunea condusa de el. Mi-a surâs ideea, chiar imi placea activitatea prestata de factiune, si mi-am incercat norocul. Trecand testele, am avut ocazia sa inteleg ca desi la suprafata totul parea bine si frumos, problemele interne erau destul de mari.. mi-am zis insa ca - nou fiind - ar fi mai bine sa-mi vad de treaba, sa evit orice conflict, iar asta m-a avantajat, cand, dupa 11 zile, am fost promovat rank 4 (Network Anchor). Trecand inca o saptamana, am avut placerea de a afla ca cel alaturi de care joc de la bun inceput, k1ll3r1, a aplicat in News Reporter si a trecut testele. Era pentru prima data cand ne intalneam in aceeasi factiune, iar asta a contat destul de mult pentru mine; l-am ajutat cat am putut, dar fiind baiat mare, s-a descurcat si singur si sunt mai mult ca sigur ca a facut o impresie buna in factiune.

Decembrie 2011:
In acea luna, Mosul a trecut si pe la mine, cu o intarziere de 4 zile, dar cu un dar frumos. De ceva vreme manifestam un interes mare pentru sectiunea Newsletter de pe forum si, datorita implicarii mele, am primit o sansa ca Moderator. M-am simtit bine stiind ca-mi sunt recunoscute anumite capacitati, dar mai important este ca m-am simtit motivat sa fac o treaba si mai buna decat pana atunci.


Odata trecuti in 2012, mi-am dorit sa-mi incerc norocul in Hitman Agency, demisionand astfel, cu un oarecare regret, din News Reporter. Am fost acceptat pentru teste, insa le-am picat. Suparat, am refuzat sa ma intorc inapoi in NR cu coada intre picioare, asa ca m-am dus inapoi in Fire & Medic Department, alaturi de Corneliu, sa-l mai ajut si pe el.

Dupa inca putin timp, un conflict starnit mai mult dintr-o gluma-n alta m-a provocat sa-mi dau demisia, reintorcandu-ma astfel in
News Reporter. Dorindu-si foarte mult lider la o mafie, UnknownX a renuntat - dupa o lunga perioada de coordonare a factiunii - la lider, sRn inlocuindu-l. Am devenit sublider al factiunii, iar in scurt timp (cam o saptamana) am aflat ca UnknownX a devenit lider Corleone family, ceea ce sigur l-a incantat foarte mult.


zy9i5h.png


Pe data de 01 aprilie 2012 devenisem lider News Reporter, hotarat sa readuc factiunea pe linia de plutire. Aveam planuri mari pentru NR, iar cu ajutorul membrilor, multe dintre ele au fost duse la implinire.

Pot spune ca m-am simtit bine in aceasta functie; am urmarit si am avut ca principal obiectiv ca NR sa redevina cea mai activa factiune pasnica de pe server si bag mana in foc ca in perioada cat am fost lider am reusit asta. Din pacate, datorita unor motive personale, dupa 3 luni de activitate a trebuit sa renunt, cu parere de rau, la functie. Am petrecut, asadar, trei luni, alaturi de niste oameni minunati, care s-au dedicat factiunii, si desi nu apar pe vreo lista de legende (o parte apar, oricum) a News Reporter, raman in gratiile mele pentru ajutorul pe care mi l-au oferit la greu, cat timp am fost lider (
k1ll3r1, rELoaD., Deidara, Spencer, candy.ady, Gisele, [b2w]Robbz0r, HashBua, alquaida, AUDI_RS8, Catalin1994, iulian1996, empty_mdy, Daniel. si multi altii).
Cineva mi-a spus bine candva. "Recruteaza, ofera sanse, daca nu faci asta nu ai ocazia sa descoperi noi jucatori de valoare". Urmand acest sfat am reusit sa scot la lumina cativa reporteri care si acum mai sunt in functie si isi demonstreaza valoarea prin activitatea prestata. Am fost primul lider al acestei factiuni care a recrutat un membru strain, deschizand astfel o portita si pentru jucatorii de alte nationalitati, o initiativa care la inceput a starnit controverse, pentru multi parand imposibil ca un jucator strain sa poata intra intr-o factiune in care se pune accent maxim pe gramatica limbii romane. Dar, iata ca s-a putut si s-a facut.

Am renuntat la functie in iunie, odata cu venirea vacantei de vara. Desi aveam un program incarcat pe parcursul celor doua luni de vara, tot am avut ocazia sa experimentez lumea mafiilor, dupa ultimele update-uri, optiune pe care n-am regretat-o deloc, caci si aici, in Cuneo si Tattaglia, am avut ocazia sa-mi fac noi prieteni si sa cunosc niste persoane de treaba.


A venit apoi perioada in care s-a deschis si al doilea server de sa:mp B-Zone, RPG2. M-am decis sa joc si acolo, pentru mine era ceva nou, sa joc pe un server pe care toti jucatorii aveau level 1 si fiecare se straduia sa creasca si sa-si dezvolte caracterul. Pe RPG1 eram membru Hitmen Agency, iar intre timp mi-a fost propusa functia de lider al acestei factiuni pe noul server. Am acceptat si mi-am inceput treaba, dorind sa dezvolt Agentia de pe RPG2 si sa cresc notorietatea acestei factiuni, motivat de statutul pe care aceasta il are pe RPG1. Dupa doua luni si jumatate, insa, am intampinat probleme cu PC-ul, pe care nici pana astazi n-am reusit sa le rezolv. M-am retras astfel din functie lasandu-l pe k1ll3r1 (Sawyer) sa se ocupe de Agentie.

Pe la jumatatea lunii martie am avut posibilitatea de a reveni. Se apropia BAC-ul si nu eram sigur daca sa ma reapuc de sa:mp sau nu, insa am facut-o, am presupus ca voi face fata. M-am reapucat, tot pe RPG2, unde m-am alaturat factiunii Tow Truck Company. Am petrecut acolo 4 luni, detinand functia de sublider. Motivul pentru care am parasit factiunea a fost promovarea ca si lider Paramedics. A fost o perioada placuta, mi-am facut treaba cu aceeasi placere ca si atunci cand am fost lider al factiunii News Reporter pe RPG1. Din pacate, sederea mea in aceasta functie a fost scurta, urmand sa fiu promovat ca si membru al staff-ului RPG2.


zWDHvMK.png

A fost o perioada placuta in care am ajutat serverul cat am putut de mult si dupa cat mi-a permis functia. Intre timp, ma alaturasem factiunii Las Venturas Police Departament, in care am petrecut de altfel sase luni placute, alaturi de jucatori minunati. Prin iarna, am fost promovat ca admin level 2, dovada ca ceea ce faceam era bine. La un moment dat, am fost ales de catre TheEmperor (el era owner-ul serverului RPG2 in acele momente) sa ma ocup de echipa de helperi, privilegiu care m-a incantat si mi-a dovedit inca o data ca daca iti vezi de treaba vin si recompensele.

Prin februarie-martie insa, odata cu schimbarea owner-ului, am ajuns la concluzia ca avem diferente de opinii prea mari pentru a putea lucra in aceeasi echipa. Am preferat sa ma retrag. Nu stiam pe ce perioada, nu stiam daca e definitiv sau nu, insa un lucru era sigur: aveam sa las in urma tot ce facusem pana in acele momente, iar asta nu a fost o decizie deloc usoara, dar a fost mai bine sa fie luata.

Last Update: 06.08.2014




2yl6zo7.png



Previous Factions on RPG1: The Stracci family (2), Paramedics (6), News Reporter (6 - Network Producer), The Cuneo family (1), The Tattaglia family (2), Hitmen Agency (2).


Previous Factions on RPG2: Hitmen Agency (6 - Director), Tow Truck Company (6), Paramedics (6 - Chief Paramedic), LV Police Department (5), F.B.I. (6)



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.