Jump to content

W i s l e r

Member
  • Posts

    3148
  • Joined

  • Last visited

About W i s l e r

  • Birthday 08/16/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Jibou, Salaj, Romania
  • Hobbies
    Just doin' my job well

Previous Fields

  • RPG Nickname
    Wisler

Recent Profile Visitors

8919 profile views

W i s l e r's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • First Topic
  • 15 Topics Rare
  • 50 Topics Rare
  • 180 Days Member

Recent Badges

363

Reputation

About Me

Untitled_1.png

Întreaga mea carieră a început în urmă cu ceva timp, pe vremea când încă îmi reveneam din perioada petrecută în lumea P2P. Înainte de a juca SA:MP am fost Administrator pe 2 dintre cele mai mari trackere românești, unul dintre ele fiind utilizat de voi zilnic. În perioada de 5 ani am învățat multe lucruri pe care eram convins că o să le aplic in viață într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Pot spune că am descoperit acest joc din pură întâmplare, fratele meu fiind cel care se juca SA:MP pe un server mult mai mic decât B-zone. Dorința de a juca SA:MP nu a venit imediat, probabil vroiam doar să fie o concurență între mine și fratele meu. Așa că, într-o noapte călduroasă de august, pe la 3 dimineața, am început să caut un server de SA:MP mult mai bun decât cel pe care juca fratele meu in acea perioadă. Am găsit foarte multe servere românești de SA:MP cu un număr relativ mic de jucători. Eu voiam un server foarte bine populat, fiind obișnuit cu oameni tot timpul în jurul meu. În scurt timp am găsit ceea ce căutam, un server cu un nume destul de interesant: RPG. B-zone. Ro. Am introdus cu grijă adresa serverului in consolă și in scurt timp o experiență complet nouă urma să înceapă.

 

Am ajuns într-un aeroport, unde mai mergeam eu din când în când în Single Player. Nu era nimeni în jurul meu așa că am pornit în explorarea necunoscutului. După ce am dat vreo 2 ture prin aeroport a venit la mine un jucător englez, a cărui nume nu mi-l amintesc din păcate. El m-a ajutat să îmi iau licența de condus (chiar dacă era la 2 pași de mine) și m-a dus să îmi iau un job. Primul meu job a fost cel de Garbage Man. Eram pierdut în spațiu și timp când încercam să prind una din cele 5 mașini de gunoi disponibile in acea perioadă. Și acum încep să râd când mă gândesc cum ne băteam 5-6 jucători pe o singură mașină de gunoi. Când in sfârșit prindeam o mașină liberă, nu știam ce trebuie să fac. Cu greu am ajuns la comanda /jobhelp pentru a cunoaște comenzile acestui job. Încă îmi amintesc când am primit primul meu payday de 3.000$ după ce am jucat o oră pe server. Între timp l-am convins și pe cel mai bun prieten al meu, Buntz_Love ( Zek0. in momentul de față ) să joace alături de mine pe acest server. Eu creșteam încet in level și cunoșteam deja regulile importante ale serverului și comenzile cele mai importante.

 

Level 5: Când am ajuns la level 5 eram disperat să intru într-o facțiune pașnică pentru a câștiga ceva bani în plus. În mod special mi-a atras atenția facțiunea News Reporter. Mereu citeam fiecare news cu o admirație incredibilă. Când am vrut să aplic, nu era nici un loc liber și așa că am mai așteptat câteva zile pentru a aplica. Între timp am intrat în clanul Eagle Blacks, probabil pentru acei 100.000$ pe care îi primeam într-o săptămână.

Am aplicat pe data de 3 septembrie 2012 în facțiunea News Reporter, și îi mulțumesc și acum lui Empty pentru șansa acordată. Am completat cu o emoție incredibilă în suflet prima mea aplicație într-o facțiune. La scurt timp după ce am aplicat a venit și răspunsul: ADMIS!

Am știut probabil întreg regulamentul ca pe un lucru sfânt, dar am greșit probabil la vreo 2 întrebări. Și acum iți sunt recunoscător Negrean.Boby pentru că ai avut răbdare cu mine. La scurt timp după ce am intrat in facțiune au apărut și certurile cu conducerea. Eram obișnuit să conduc, nu să fiu condus. Îmi cer scuze încă o dată Krysty pentru că m-am comportat destul de urât cu tine în momentul în care trebuia să iți plătesc prima mea amendă in valoare de 200.000$ pentru că nu am fost la ședință. Am demisionat la scurt timp deoarece nu îmi plăcea să fiu condus de cineva. Am continuat cu job-ul de Trucker până la level 10 când am vrut să intru într-o mafie.

 

Level 10: Voiam să intru în acea perioadă in Corleone, având cele mai multe teritorii cucerite in acel moment. Dar, pentru că aveau aplicațiile închise, am aplicat într-o mafie cu un nume asemănător: Cuneo Familly. Acolo am picat testul teoretic și de arme, dar pentru că Shlomy avea nevoie de oameni a hotărât să mă păstreze in facțiune. Aici am întâlnit cele mai importante persoane pentru mine: Darkilic, KiNNNder și vărul Nem, adică MyAir. Împreună cu ei făceam ravagii la war-uri și nu îmi era frică de nimeni pe server, eram mafiot adevărat.

 

De aici am plecat însă după o lună pentru a aplica în Taxi Cab Company, o altă facțiune unde mi-am făcut o grămadă de prieteni și dușmani :)). Asta se întâmpla spre sfârșitul semestrului și pentru că eram foarte preocupat de școală mi-am depus demisia. Aici a apărut o pauză de vreo 2 săptămâni.

 

Level 17: Voiam neapărat să intru într-un departament pentru că îmi plăcea foarte mult cu ce se ocupă. Probabil am primit cel mai frumos cadou din partea lui mag1[c] de Anul Nou. Pe data de 31 decembrie 2012, cu doar 3 ore înainte de Anul Nou, am fost acceptat în National Guard. Aici m-am simțit probabil cel mai bine. Prieteni noi, dușmani noi, post-hunteri noi și toate grijile dintr-un departament. Aici am luat și primul meu Faction Warn deoarece am acordat un Wanted greșit. Activitatea mea se încheie în această facțiune după ce am fost dat afară cu 3/3 FW deoarece mi-au făcut 2 persoane plângere pe exact aceeași temă. Cine înafară de RedBull109 si Raul47?

 

După ceva timp am intrat in Tow Truck Company, unde am făcut tot posibilul să mă fac remarcat în mod pozitiv. Aici am avut și cel mai mare rank dintr-o facțiune, Senior Mechanic (3). Am petrecut și aici aproape 2 luni pline de momente frumoase alături de un alt prieten foarte bun, Arpy29. Mi-am depus demisia pentru a aplica într-un departament din nou.

 

Las Venturas Police Department: În acest moment deţin Rank 5 Captain şi îi mulţumesc lui Inferno şi lui NabThief(Blackthief) pentru ca mi-au acordat şansa de a intra în această facţiune. Sper să petrec cât mai mult timp aici şi să nu cauzez probleme nimănui. Momentan, aici mă simt cel mai bine şi în nicio altă facţiune nu m-am simţit la fel de bine. Nu îi voi uita pe cei care mi-au fost alături pe parcursul timpului.

 

Data de 1 Decembrie 2013 a fost una memorabilă atât pentru mine, cât şi pentru alte câteva persoane. În acel moment am primit funcţia de Helper pe B-zone RPG1, o funcţie pe care o deţin şi în prezent. Au trecut deja 2 luni în care mi-am îndeplinit treaba aşa cum am ştiut mai bine, astfel incât să pot ajuta cât mai multe persoane. Evident, la fel ca toată lumea, am şi eu ţeluri mai înalte, dar toate la timpul lor.

 

12.02.2014 a fost o dată foarte importantă pentru mine. După mai bine de 10 luni de activitate, am părăsit Las Venturas Police Department, facţiunea unde, zic eu, m-am simţit cel mai bine, am învăţat cele mai multe lucruri, am legat multe prietenii. Însă nimic nu se opreşte aici.

 

HItmen Agency: Ca orice alt jucător pe B-zone, şi eu mi-am dorit încă de pe vremea când Radu era lider să mă alătur acestei facţiuni. Aşadar, pe data de 14.02.2014 m-am alăturat facţiunii datorită lui Florin_HBK, liderul facţiunii. Momentan deţin Rank 3 (Agent) şi plănuiesc să mai petrec o perioadă de timp aici.

 

Admin: 19 aprilie a fost o zi cu 2 tăişuri pentru mine. În acea dimineaţă am fost anunţat că o rudă apropiată a decedat, dar mai spre seară, o veste "bună" m-a făcut să înţeleg că uneori avem responsabilităţi de care trebuie să ne ocupăm. Odată cu funcţia de Admin vin şi responsabilităţile, dar să nu uităm că există lucruri mai importante.

 

 

Friend list; Nu cred că există un număr limitat de prieteni pe care să îi trec aici, însă cei care s-au remarcat special ar fi: Zek0. (mereu alături), MyAir, KiNNNder, Shlomy, Asqwe, Levyy, Bogdibmx, Bladestar, Csmn13, Inferno27, Blackthief, ALex, Steve, Florin_HBK, DH01nab, c0ws, Arpy29, Shooter, Meddy, Sasa_Sale, Pityk, DoKy, Ionii, Missy, Yenoh, CarL, Bigzila, vladcristian2, Amigo şi mulţi alţii. Vă mulţumesc tuturor pentru perioada petrecută alături :)

 

 

 

 

 

 

" În fiecare pas, să vezi finalul "

http://www.files-conversion.com/result/insofficialmusicvideo.swf

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.