Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

zeMenthoL

Donator
  • Posts

    524
  • Joined

  • Last visited

About zeMenthoL

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanta
  • Hobbies
    -

Contact Methods

  • Skype
    qmenthol

Previous Fields

  • Real name
    Alin

Recent Profile Visitors

2251 profile views

zeMenthoL's Achievements

Regular

Regular (8/14)

  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member

Recent Badges

38

Reputation

About Me

pdtJF5b.png

Toti colegii mei se jucau pe serverul B-zone de SA:MP, iar eu ma jucam pe alte servere care nu erau RP, asa ca am decis si eu sa ma apuc de acest server alaturi de ei. M-am apucat pe data de 24.05.2013 la ora 18:54. La inceput nu prea mi-a placut acest server, deoarece era RP, asa ca ma jucam mai mult pentru amuzament, deoarece eram level mic si nu aveam bani, m-am dus si mi-am luat jobul de fermier si am stat acolo pana am strans bani de o masina(Landstalker) si pana am facut level 5.

La level 5 m-am decis sa aplic intr-o factiune pentru a mai face niste bani(vroiam o masina mai scumpa). Asa ca am aplicat in School Instructors, desigur am fost respins prima oara, apoi am asteptat sa se deschida iar aplicatiile si am aplicat din nou, de data aceasta am fost acceptat de catre leaderul M.Andrei, eram foarte fericit ca am fost acceptat si imi era foarte frica sa nu pic la teste si am stat cam 2-3 ore sa invat tot regulamentul. Dupa ce am invatat regulamentul l-am sunat pe Liq si am dat test log-ul cu el. Nu am avut nici-o greseala la test am trecut cu 0/3, dupa ce am primit invite pe 7.06.2013 la ora 19:55, mi-am propus sa fiu cel mai bun si sa nu dezamagesc leaderul. Asa ca in prima saptamana am reusit sa dobor recordul la licente vandute si am luat si best. In a doua saptamana am reusit din nou sa iau best, iar la 2 zile de la best am primit si RANK-UP, in a 3-a saptamana nu am reusit sa iau best si eram foarte suparat asa ca in a 4-a saptamana am stat aproape 12/12 si vindeam licente, si am reusit sa iau pentru a 3-a oara best. Pe data de 9.07.2013 la ora 22:27 am primit rank 3, iar leaderul mi-a zis sa nu il dezamagesc, dar din pacate l-am dezamagit din cauza ca am fost prea bun cu un player de level 3 si l-am ajutat umpic la test si am primit rank down pe 23.07.2013, eram foarte suparat ca luasem rank-down, vroiam sa imi dau demisia, dar imi placea foarte mult aceasta factiune,si imi facusem prieteni: Looney,Prici18,fuzy0n,Liq,Tepan,,M.Andrei, si multi altii.Pe data de 3.08.2013 am parasit factiunea deoarece mi-am rupt mana dreapta si am luat o pauza de 3 luni.

Pe data de 18.11.2013 m-am reapucat si am vrut sa incerc o factiune noua, dar tot pasnica, asa ca am aplicat in Taxi Los Santos Leader: Shobo, am fost acceptat pentru teste dar le-am picat, asa ca am asteptat sa deschida din nou aplicatiile. Cand le-a deschis am aplicat, am fost acceptat dar de data asta nu am mai picat testele. Am primit invite pe 25.11.2013 la ora 19:06, si m-am apucat de treaba, vroiam sa fiu cel mai bun si in aceasta factiune, asa ca am luat best si aici din prima saptamana,in a 2-a saptamana am facut din nou cele mai multe comenzi, dar am primit un FW ca erau cateva poze la raport in + , eram suparat pentru ca am primit FW si mi-am dat demisia. Dupa care am vrut sa intru intr-un gang.

Pe data de 10.12.2013 am intrat in Green Street Bloods, Leader : DooKid. Am vrut sa intru in Green Street Bloods, deoarece Verdant era la putere(Avea tot Ls), si eu am vrut sa intru intr-o factiune care cu timpul o vom face MARE. Pe data de 24.12.2013 am primit rank2, si am vrut sa ajut si mai mult factiunea, asa ca am decis sa imi iau un MAVERICK, deoarece ne era foarte greu sa ajungem pe zona cu maverick-u de la factiune. Dupa care incet, incet am reusit sa luam cateva turf-uri. Pe data de 2.02.2014 am primit rank3, aveam comanda (/tie), cum am primit rank3 am inceput sa dau /tie la toti.Pe data de 16.03.2014 am primit rank 4, am devenit un test-logger, si aveam si armele tec,combat. Iar pe data de 29.04.2014 am reusit sa cucerim Los Santos, iar la o scurta perioada de timp am fost avansat la functia de Advisor(Rank6). Pe data de 27.08.2014 am luat bani pentru cheats si m-am lasat de acest joc.

 

Pe 08.11.2014 m-am reapucat dar am decis sa imi fac un cont nou: SoucyBBQ pe care vreau sa ajung cat mai sus, dar pentru inceput voi incepe cu o factiune pasnica S.I/Taxi/ttc. La o scurta perioada de timp m-am lasat iarasi de sa:mp contul ramanand la prieteni din mafie, nu stiu ce s-a intamplat cu el.

In anul 2016 am creat un cont nou cu numele zeMenthol, am creat un cont nou deoarece Dookid mi-a zis sa ma reapuc, voiam sa intru in departament asa ca ma chinuiam sa fac level 15, cand am ajuns la level 14 m-am lasat iarasi de Sa:mp din cauza facultatii. M-am reapucat in 2018 in luna a 6-a cu mai multi prieteni si o sa vad ce fac acum, in ce factiune o sa intru....

To be continued...

My Friends : Dookid,Tepan,Looney,Rekill,M.Ionut,YoshiJiro,Nestea,ToxicMinimall,PhareLL,
Tratec,Mr0ne,iStunt,Coke,Evolution,Ted,Turner,fuzy0n,Snuk,Bombardier,Rar3s99,
Puciulica,Amigo,zek0,Ler69,Blacky07,Florance (....)
 

 

 

 

 

 

87osxwT.png

 

Win Los Santos : 29.04.2014, Leader DooKid.

 

 

 

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.