Jump to content

eB Radu

RPG2 Hitmen Agency Leader
 • Posts

  1491
 • Joined

 • Last visited

Other groups

About eB Radu

 • Birthday February 14

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braşov

Previous Fields

 • Real name
  Radu
 • RPG2 Nickname
  Radu

Contact Methods

 • Discord
  radu#8227

Recent Profile Visitors

6763 profile views

eB Radu's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • 14 Consecutive Logs Rare
 • 7 Consecutive Logs
 • 50 Reactions Received Rare
 • 200 Reactions Received Rare
 • 1 Reaction Given Rare

Recent Badges

273

Reputation

 1. eB Radu

  Nick: radu Rank: Director Membrii sancționat: BiscuiteDulkeRau Sancțiunea aplicată: FW Motivul: Reclamatie https://www.rpg2.b-zone.ro/factions/report/83935
 2. eB Radu

  Salutare agenti, A fost adaugata urmatoare regula in regulament: 12.26 Membrii de rank 3+ care gresesc o cerere de leavehit/gethit si nu se corecteaza in timp de 1 minut vor fi sanctionati cu AV la prima abatere si FW la a 2-a abatere.
 3. eB Radu

  Salutare Agenti, Duminică, 05.06.2022, ora 21:00 vom organiza o activitate de tipul ''LCS'' alături de facțiunea LSPD! Activitatea va avea loc pe muntele Chilliad. Vehiculele folosite vor fi de tip Ambulance. Premiul va fi în valoare de 750.000$, împărțit astfel: - Locul 1 - 500.000$ + raport opțional; - Locul 2 - 250.000$ + raport înjumătățit; - Locul 3 - raport înjumătățit. Prezența la această activitate este opțională. Nimeni nu va fi sancționat. Încercați pe cât posibil să ajungeți, doresc prezență în număr cât mai mare!
 4. eB Radu

  Salutare, Agenti! Activitatea lunara a fost modificata dupa cum urmeaza: -Minimul de ore jucate pe [/goldaward] este de 12h pe luna. -Sancțiuni membri: Membri care nu au minim 12 ore pe lună vor primi Faction Warn. Membri care nu au minim 6 ore pe lună vor primi Demitere. -Daca aveti inactivitate, minimul de ore este urmatorul: O saptamana = sub 8h FW/ sub 4h Demitere; 2 saptamani = sub 6h FW/ sub 3h Demitere;
 5. Nume în joc: radu Lider / Sublider al facțiunii: Hitmen Agency Dovada cu taxa plătită: https://imgur.com/AxS9jWj Alte precizări: Mult succes!
 6. eB Radu

  Cei care vor intra la vot sunt urmatorii: 1. Marius_Glodeanu +3pct; 2. KeNNeN. +2pct; 3. Luis +1pct; 4. Thames.NEVERGIVEUP +speranta; Daca am gresit ceva la punctaj, va rog sa-mi scrieti in privat.
 7. eB Radu

  Salutare agenţi, voi organiza o activitate săptămâna aceasta. Joi| Ora - 22:00 | Data - 28.04.2022 | O activitate de tip "par/impar". Această activitate este Optională. În cazul în care nu puteţi ajunge nu e nevoie de o cerere de învoire. Premiile vor consta în: Locul 1: raport opţional Locul 2: 500,000$ Organizator: radu
 8. eB Radu

  Aplicațiile au fost deschise! Aveți timp să aplicați pană pe data de 28.04 ora 20:00. Va recomand sa recititi regulamentul de mai sus deoarece a fost modificat putin! Locul 2 o sa primeasca functia de tester (doar daca accepta). Mult succes!
 9. eB Radu

  Nick: radu Rank: Lider Am dat test cu: bRabbit.ProFuziune Data testului: - Rezultatul la proba teoretica: - Rezultatul la proba contractului: - Admis / Respins: Respins Alte precizari: Nu s-a prezentat la test in intervalul de 72h!
 10. eB Radu

  Adăugarea de martori care comentează aiurea în reclamație sau instigă la ceartă, fără a aduce dovezi valide pentru problema reclamată și fără a fi implicați în acțiunile care au dus la problema reclamată, va fi sancționată astfel: - pentru martorii adăugați de RECLAMANT (cel care deschide reclamația): reclamația va fi ignorată, fără dreptul de-a mai reface reclamația. - pentru martorii adăugați de RECLAMAT (membrul facțiunii care este reclamat): va fi sancționat cu Faction Warn pe lângă sancțiunea pe care trebuie s-o primească pentru reclamație dacă a fost vinovat cu ceva.
 11. eB Radu

  Nick: radu Rank: Director Membrii sancționat: Gaby.Agentul007 Sanctiune aplicata: fw Motiv: Absenta activitate Nick: radu Rank: Director Membrii sancționat: RancoUraganu Sancțiunea aplicată: FW Motivul: Absenta activitate
 12. eB Radu

  Toate invoirile au fost acceptate! Din acest moment nu se vor mai accepta invoiri.
 13. eB Radu

  Nick: radu Rank: Director Membrii sancționat: .Andreii. Sancțiunea aplicată: demis cu 10 FP - automat de sistem Motivul: Raport de activitate incomplet Nick: radu Rank: Director Membrii sancționat: Marius_Glodeanu Sancțiunea aplicată: FW Motivul: Reclamatie https://www.rpg2.b-zone.ro/factions/report/83301
 14. eB Radu

  Noul sublider este .Spectrum, felicitari Lica!
 15. eB Radu

  Cei care vor intra la vot sunt urmatorii: 1. SpectruM.SamadauL. +3 pct 2. KeNNeN.+2 pct 3. Enghin +1 pct 4. Luis 5 .CristianN Punctele s-au calculat in functie de activitatea din Ianuarie - Februarie! Marius_Glodeanu - a fost descalificat pentru ca a impartit contul cu fratele lui. SpectruM.SamadauL. - datorita numarului foarte mare de contracte efectuate in ultimele 2 luni, o sa fie promovat ca si tester indiferent de rezultatul votului.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.