Jump to content

Odin

VIP
  • Posts

    5774
  • Joined

  • Last visited

About Odin

  • Birthday 03/21/1995

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Stefan-Andrei
  • RPG Nickname
    Odin

Recent Profile Visitors

57830 profile views

Odin's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

1.4k

Reputation

About Me

*NU răspund PM-urilor fără rost.

Dacă aveți nevoie de un site unde vă puteți urca diverse fișiere sugerez să folosiți Dropbox (click pentru descărcare). După ce v-ați făcut cont puteți instala programul pe calculator pentru a urca simplu fișierele pe dropbox.

 

 

 

 

To achieve what they won't, you have to do what they don't.

 

 

 

 

 

 

Era inceput de vara

plictiseala isi spunea cuvantul in ziua in care m-am alaturat voua. Cautam servere de counter-strike cu modul ZM si in final am dat de un server "zm.b-zone.ro". Am vazut ca e populat, asa ca am intrat si eu. Pe vremea aia era cu ammo packs si puteai cumpara diferite lucruri. Vazand ca multi erau Survivor, Assassin, Sniper, Nemesis, vroiam si eu, iar un admin pe vremea aia "Mortalul", mi-a zis ca trebuie sa-mi fac cont pe forum, mi-a dat link-ul de la forum, mi-am facut cont pe data de 21.iunie.2010. Cum toti eram la inceput, nu prea stiam sa folosesc forumul si l-am rugat pe "Mortalul" sa ma ajute sa fac cerere. Mi-a dat id-ul lui si m-a ajutat, dupa care in joc m-a facut Survivor si eram foarte fericit fiindca faceam multe ammo pack-uri. Owner-ul s-a schimbat, iar eu n-am mai prea jucat counter de atunci. Asa mi-am creat contul pe forum.

 

RPG Story

Totul a inceput in vara anului 2010

cand m-am uitat pe forum la sectiunea Sa:Mp si mi s-a parut interesant jocul asa ca l-am descarcat. Cum toti am pornit de undeva si nu vom uita de unde, mi-am inceput "viata" la Gara din Los Santos, unde toti ne "nastem". Cum eram la inceput, nu stiam pe nimeni, nimeni nu era vorbaret, nimeni nu se baga in seama, asa ca mi-am chemat un prieten in aceasta experienta, acel prieten este nimeni altul decat Kelton. Pana la level 5 am trecut amandoi prin mai multe, munceam pe rupte la ferma, transportam marfa cu camionul. La un moment dat el s-a facut arms dealer, dar l-am indrumat eu si i-am zis ca nu prea se fac bani si pe langa asta, risti sa ramai fara materiale, asa ca s-a facut Farmer. Cum el era si inca este la facultate, avea si are mai mult timp liber decat mine, eu fiind la liceu. Asa ca el a crescut mai repede in level. Cand am facut si eu level 5 voiam sa devin Medic, fiindca si Kelton era acolo. Dupa nenumarate aplicatii, in cele din urma am fost acceptat dar am picat testul din diferite motive.

 

Cum eram nou si te plictisesti ca si civil, am aplicat la Tow Car Company care era si este condusa de [F4L]Balon si DeviL, unde am fost acceptat si am trecut testele, astfel TCC devenind prima mea factiunea, n-o sa uit niciodata de unde am pornit. Faceam treaba buna, eram activ si dupa prima saptamana primisem rank up deja.

Am facut si eu level 11 si eram curios cum e intr-o mafie, asa ca mi-am depus demisia (proaste alegere) a fost acceptata si m-am uitat pe forum la toate mafiile. Cea mai buna mi s-a parut Barzini Family, sub conducerea lui [F4L]Oasis9, Unknown68 si oTo, am aplicat dar n-am fost acceptat, asa ca am mers la urmatoarea, adica Paterno Family condusa de [F4L]dubliss, am aplicat, am fost acceptat si am trecut testele. Acolo mi-am petrecut mai bine de 4 saptamani, la un moment dat aveam impresia ca am devenit Lider Picciotto, fiindca nu primisem rank deja de 4 saptamani, asa ca am asteptat pana in a 5-a saptamana, sperand la rank 2, dar n-a fost sa fie, asa ca am decis sa ies.

 

Stiind deja cum e "viata de mafiot" si avand totusi o experienta, cunoscand orasele, am aplicat la Taxi condusa de [F4L]Blade si Delux23. Am fost acceptat si am trecut testele. Eram activ si la fel ca in TCC, primisem rank up dupa numai o saptamana, iar in a 2-a saptamana, daca-mi amintesc bine, Mr.Vlad0ne sau Sherew, a dat test din regulament cu cineva si nu-l putea da si pe cel de oras, asa ca m-a rugat pe mine sa-l dau.

 

Nu stiu de ce, dar am vrut sa mai dau o sansa mafiilor, asa ca am iesit din Taxi si am aplicat la Barzini Family.

 

Am fost acceptat, am trecut testele, dar istoria din Paterno se repeta si aici, avand impresia ca sunt Lider Picciotto, iar. Am stat 4 saptamani Picciotto, tot vroiam sa ies de vreo 2 saptamani si i-am zis lui Oasis ca vreau sa ma duc in Police Department. Oasis9:"de ce mergi acolo ? sa devii fomist?", acestea au fost cuvintele lui. Speram la un rank up, dar n-a fost sa fie.

 

Am aplicat la Police Department, am fost acceptat pe data de 03.ianuarie.2011, am dat testele cu Armando_Corttez, eram in aceeasi factiune cu Kelton si eram entuziasmat ca am trecut si ca nu mai trebuia sa-l tot sun, sa-l intreb ce face, fiindca aveam /r. Dupa nenumarate licente de condus suspendate, suspecti arestati si controale prin Los Santos si Las Venturas, intr-un final mi s-a acordat sansa de a fi Captain ( rank 5), alaturi de Kelton, Nicu, Meghy ,DiaboliK, Nick15, dar au mai fost membri care au ajuns un rank mare in Police Department, cum ar fi, r3g3n3sis, MotorheaD01, Mariuskox. Din cei mentionati, in momentul de fata doar Kelton si cu mine mai facem parte din Police Department, bineinteles alaturi de Armando_Corttez si [F4L]Dextter. Inca sper la o "revenire completa de capitani". Pe data de 25.mai.2011, ghinionul mi-a batut la usa, placa video s-a stricat, am facut cerere de concediu, dar maximul de zile pentru concediu era doar de 30 zile. N-am avut bani sa-mi cumpar alta placa video, asa ca am facut cerere de demisie in data de 24.mai.2011.

 

Prima data am vazut in Februarie ca se cauta moderatori, asa ca mi-am incercat si eu norocul, din pacate norocul nu era de partea mea. In aprilie am vazut din nou ca se cauta moderatori, asa am trimis email si uite, fiind pasionat de masini, mi-am dorit moderator la sectiunea Auto/Moto si pe data de 30.aprilie.2010 visul mi s-a indeplinit.

 

Pe la inceputul lui iunie.2011, mi-a sosit noua placa video. Am intrat in joc, am vazut ca Barzini Family se afla sub conducerea unui nou Don si anume cLaU. Am zis ca tot ce puteam face in Police Department am facut si nu mai avea rost sa reiau totul de la inceput asa ca am intrat in Barzini. Am inceput testul cu cLaU, avea ceva treaba si l-am continuat cu xtype, am trecut de regulament si urma sa dam testul la arme. Cu noua placa, nu mai aveam asa lag, totul mergea mult prea repede si nu eram obisnuit, asa ca m-a facut la toate armele dupa care mi-a spus urmatoarele "nu vreau perfectiune, vreau sa fi respectuos si activ, apoi inveti pe parcurs". Avand "pile" in department, am fost intrebat daca nu vreau sa fiu "Avocatul familiei", iar eu am acceptat. Dupa 2 saptamani am primit rank 2, am renuntat la functia de lawyer si am devenit asasin. Aplicatiile la Hitman s-au deschis dupa cateva zile de la primirea rank-ului, mi-am depus demisia, a fost acceptata, iar de la Michael am auzit ce nu credeam ca o sa aud vreodata de la un mafiot "te asteptam inapoi oricand". Din pacate cLaU a renuntat la lider si toti au luat-o pe cai diferite.

 

Am aplicat la Hitman, am fost acceptat si am trecut testele, dar un contract "mi-a incheiat cariera de asasin platit". Trecut prin multe factiuni, am decis sa ma intorc "acasa".

 

Pe data de 11 Iulie 2011, m-am intors "acasa", iar pe data de 21 Iulie 2011 mi s-a acordat o a doua sansa la rank 5 pentru a-i ajuta cu administrarea si conducerea departamentului.

 

Pe data de 09 August 2011 am decis sa plec pentru totdeauna din Police Department, pentru toate exista un sfarsit.

 

Pe data de 30 August 2011 am fost acceptat in Hitman Agency, testele erau grele, canditatii aveau experienta, dar am dat tot ce-am putut la teste si am trecut de ceea mai grea perioada. Dupa indeplinirea unui numar mare de contracte, pe data de 11 Septembrie 2011 am primit rank-ul de Marksman, dupa aproximativ o luna, avand deja vechime si experienta, am primit sansa de a folosi Sniper in efectuarea contractelor, asa ca pe data de 02 Octombrie 2011 am primit rank-ul de Agent.

 

Pe data de 25 Octombrie 2011 s-a intamplat ceea ce multi nu se asteptau, am primit o sansa la Admin pe serverul de Sa:Mp RPG. Nu se ajunge usor la functia aceasta, nu e "un cont premium" pe care sa-l cumperi cu bani, nu se obtine pe :*(_o_), pur si simplu se da pe vechime/activitate/comportament/trecut.

 

Pe data de 29 Octombrie 2011 am mai primit o veste, aceea ca am fost ales iar ca moderator, de aceasta data la alta sectiune, ci anume "Reviews". In prezent ma ocup de moderarea sectiunilor "Reviews" si "Complaints"

 

Pe data de 05.Noiembrie 2011, poate cu cateva zile inainte, nu stiu exact fiindca a fost un rollback, am primit rank 4 in Hitman Agency, dar crezand ca nu voi face ce-am facut, mi-am depus demisia pe data de 6 noiembrie. Mi-a luat mult sa ma hotarasc, am dat foarte greu "Add reply" ( chiar a mers greu, a fost ceva lag :)) ), dar in cele din urma am parasit Hitman Agency lasand in urma, sper eu, o parere buna fata de membri, sublider si lider. Cea mai buna munca a mea ca hitman <3 Hitman Agency

 

Pe 07 Noiembrie 2011 am hotarat sa ma intorc in Police Department de unde nu voi pleca prea curand.

 

Pe 24 Februarie 2012 s-a cautat lider la vestita mafie Paterno asa ca am dat /report, incercandu-mi norocul si am reusit. Din 24 Februarie 2012 sunt Don Paterno. Am modificat topic-urile, am inceput recrutarile din 25 Februarie si sper sa fac o treaba buna in continuare.

 

Pe 11 Martie 2012 am ajuns la decizia de a renunta la lider si a pune capat pentru totdeauna tot ce are legatura cu mafiile. In aceeasi zi, m-am alaturat din nou factiunii unde am invatat totul si anume, Police Department, unde mi-a fost acordat din nou statutul de sublider. Sper eu sa fac in continuare o treaba buna, la fel ca inainte.

 

Pe 16 Martie 2012 a fost asa zisa zi a "up-urilor", asa ca am primit admin 2 impreuna cu majoritatea adminilor.

 

Pe 7 Aprilie 2012 am iesit din Police Department fiindca nu mai aveam ce sa fac si de ce sa stau, asa ca am aplicat la Hitman si pe 8 Aprilie 2012 am intrat complet in Agentie.

 

Au trecut 3 luni si inca sunt in Hitman. Sper sa fac treaba buna, la fel ca si pana acum. Cat despre functia de admin, dupa aproximativ 8 luni, imediat 9, m-am obisnuit cu toate. M-am acomodat cu jucatorii, fie ei de treaba, fie fara cei 7 ani de acasa. Incerc, sper sa si reusesc, sa-i indrept pe toti pe calea cea buna, mai putine "posturi", mai multa distractie.

 

Dupa 3 luni de Hitman, a sosit momentul sa pun capat si sa incep ceva, nu prea nou pentru mine, adica o mafie. Momentan sunt Consigliere in Tattaglia family, inceput nou, ne-am pus pe recrutari, teste si ieri, cu 10-11 membrii, am cucerit primul turf, daca o tinem tot asa, vom realiza multe.

 

Inca odata, se pare ca timpul meu petrecut in mafii e de scurta durata, dupa o luna si ceva de zile, am fost nevoit sa ies din Tattaglia, Kelton nemaifiind lider, si m-am indreptat unde am ce face toata ziua, Hitmen Agency. N-o sa zic "n-o sa plec prea curand" pentru ca nu stiu ce-o sa fie maine, asa ca joc cat mai placut. Posibil ultimul update la About Me.

 

1.09.2012, o zi de neuitat.

 

21.01.2013, unele lucruri vin cand te astepti mai putin.

 

04.05.2013, cine credea ca sa vina si ziua asta ?

 

13.11.2015, one more step!

 

 

 

 

 

 

tumblr_mbajtdf2iu1qlo9hgo1_500.gif

 

 

 

 

________________________________________________________

Nickname: Odin

Level: 99+

House: Kelton's Mansion, Level 30

Car: Bullet, Hotring Racer, Sultan, NRG-500

Carplate: V

Bizz: None

Faction: All

Rank: Leader

Admin: Level 6 Supervisor

 

 

Previous Factions: Tow Car Company (2), Paterno Family (1), Taxi Cab Company (2), Barzini Family (1), Police Department (5), Barzini Family (2), Hitman Agency (1), Police Department (5), Hitman Agency (4), Police Department (6),Paterno Family (6 - Don), Police Department (6), Hitman Agency (4), Tattaglia Family (6), Hitman Agency (2),Paterno Family (2), Hitman Agency (2), National Guard (3)

 

Previous Skins: Skin_50.png - Mechanic Skin_103.png - Arms Dealer Skin_255.png - Taxi Rookie Skin_105.png - Car Mechanic Skin_267.png - Captain Skin_269.pngSkin_106.png - Lawyer & Assassin Skin_186.png - Freelancer Skin_267.png - Captain Skin_166.png - Special Agent Skin_267.png - Assistant Chief Skin_296.png - Don Paterno Skin_267.png - Assistant Chief Skin_208.png- Special Agent Skin_108.png- Consigliere Skin_208.png- Marksman Skin_104.png- Soldato

 

Actual Skin: Skin_293.png

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.