Jump to content

Gabrielaa

RPG2 Helper
 • Content Count

  481
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

About Gabrielaa

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 03/26/1999

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Real name
  Gabriela
 • RPG2 Nickname
  Gabriela
 • MIX Nickname
  Gabriela26

Recent Profile Visitors

4784 profile views
 1. Nick: Gabriela Rank:3 Data ședinței:15.11.2019 Motivul: Sunt in oras. Daca cumva am timp si nu mai ies in oras, voi fi prezenta la activitate. Alte precizări: Mult succes.
 2. Gabrielaa

  Buna. Nu pari rautacios. Nu sunt fotograf, nu ma dau asa ceva. Watermark ul l-am pus asa, sa fie ceva gen; aia este dimensiunea minima a lui, este importat ca o fotografie. Nu-i vorba ca alti fotografi l-ar fura, dar cum ti-am zis, imi placea cum venea, da, ce i drept, daca era mai mic mergea mai bine. Le pun watermark pentru ca multi ma intreaba daca sunt pozele facute de mine sau nu, si prin asta zic ca as putea arata ca sunt facute de mine. Sunt consitienta ca pozele cu un telefon nu sunt niciodata intr-o egala masura cu un DSLR. Dar deocamdata am un telefon doar. Odata ce am achizitionat un DSLR, care presupun ca trebuie sa aiba un pret de+2000 lei; ar trebui sa fac si cursurile respective pentru a profesa. Deci, singura solutie imi ramane telefonul Iar eu am incercat sa invat cat de cat de pe urma lui. Multumesc pentru parere.
 3. Gabrielaa

  Multumesc mult! Experienta nu este chiar asa mare Multumesc.
 4. Gabrielaa

  Multumesc foarte mult. Buna ziua. Am revenit cu noi poze: https://imgur.com/gallery/SvXUaAz?fbclid=IwAR3AVkxyXfK4Or84vL_7f7AdYR7Zn9idc1ozG7KWXz57t5gaJQM6l_b9EmY . Astept parerile voastre. Multumesc mult.
 5. Gabrielaa

  Ba da. Multumesc frumos. Ok, voi tine cont, multumesc mult.
 6. Gabrielaa

  Acum am realizat aceasta fotografie : https://imgur.com/a/WdpYH9o . Este mai ok centrata? Si stii cumva un program pentru a transfera pozele fara sa pierd claritatea lor?
 7. Gabrielaa

  Buna. Multumesc mult. Stiu despre Grid, mai faceam poze cu el dar ma deranja la un moment dat.. Voi mai face poze si le voi pune aici. Deocamdata am poze dar nu am tinut cont de ceea ce ai zis tu, de acum voi face asta. Si da, le editez, fie cu Lightroom, fie cu Snapseed.
 8. Nume: Gabriela Rank: 1 Dovada: https://imgur.com/a/sSSMnen https://imgur.com/a/WoEsNlA -event. Alte informatii: Pwp
 9. Gabrielaa

  Buna, multumesc mult tuturor! Am mai adaugat niste poze pe care le puteti vedea aici https://imgur.com/a/oHeOZ4E .
 10. Gabrielaa

  Buna. As dori si eu pareri legate de fotografiile realizate de mine. Acestea sunt facute cu un telefon, mai exact Huawei Mate 10 lite. Pozele le puteti vedea aici : https://imgur.com/a/I98luRX .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.