Jump to content

Miss & Mister B-Zone Editia 11 a început. Înscrierile se fac aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

DutchMan

VIP
 • Content Count

  2731
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

464 Impeccable

About DutchMan

 • Rank
  VIP
 • Birthday 06/01/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Earth

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  DutchMan

Recent Profile Visitors

5542 profile views
 1. - Nume în joc: DutchMan - Rang: 5 - Echipa din care fac parte: Ambele - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament 25 Iulie 2021 - Număr de învoiri în luna respectivă: Prima - Alte precizări: Nu pot ajunge la antrenament dar voi încerca sa ajung la ședința
 2. Nume: DutchMan Rank: 5 Dovada: Alte informații: Nu a fost usor dar macar interesant, sa mai faci astfel de misiuni.
 3. https://imgur.com/a/puKKMnV Nume: DutchMan Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/a/puKKMnV Alte informații: 20 x ad, 2x event
 4. Nume: DutchMan Rank: 5 Dovada: Verifici tu pe web Alte informații: Roads
 5. Nume: DutchMan Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/a/nCTREL1 Alte informații: 3 x Event, 29 x Ad
 6. - Nume în joc: DutchMan - Rang: 5 - Echipa din care fac parte: Ambele - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament Duminica, 30.05.2021 - Număr de învoiri în luna respectivă: Prima - Alte precizări: Voi veni la ședința dar probabil ca nu reușesc sa vin la antrenament.
 7. Mai ai euro pe shop de vanzare?

 8. DutchMan

  Se rezolva ceva? @F4L KillerFish
 9. DutchMan

  Topic respins.
 10. Nume: DutchMan Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/a/OQ6iDxh Alte informații: Nu sunt
 11. DutchMan

  Multumim pentru harta
 12. DutchMan

  - Nume: DutchMan - Rang: (5) Captain - Candidatul testat: RoGvAiV[LEGEND] - Rezultat: Admis - Rezultatul la proba de arme: 8/8 - Alte precizări: Felicitări!
 13. Nick-ul tau: DutchManServer: RPG1Descrierea bugului: Ca polițist, atunci când ești după un suspect wanted aerian și îl iei cu maverick propriu, nu merge să îl arestezi în locul de arrest pentru maverick-uri de la LSPD sau oricare alt departament. Trebuie să îi dai /uncuff și să îi ceri să coboare ca să urce în maverick-ul de departament, sau în o mașină de departament dacă maverick-ul e folosit de altcineva. Există riscul ca suspectul să fugă sau să dea /q dupa ce îi dai uncuff, și se pierde timp pentru ceva care poate fi ușor rezolvat în câteva minute. Dacă poți să dai arrest suspecților cu mașina sau motocicleta personală, de ce să nu poți cu elicopterele personale?Screenshot(s):
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.