Jump to content

Serverele RPG vor primi un rollback de pe 09.05.2021 05:00. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

oRoxii S4F

Discord Team
 • Content Count

  4897
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

607 Fantastic

About oRoxii S4F

 • Rank
  Just stop, ok?
 • Birthday 06/25/1999

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Hunedoara
 • Hobbies
  Gaming
  History
  Design
  Student at UVT

Previous Fields

 • Real name
  Roxana
 • RPG1 Nickname
  oRoxii

Contact Methods

 • Discord
  Rox#4343

Recent Profile Visitors

9887 profile views
 1. oRoxii S4F

  Creații noi! 09.05.2021 Asta e o temă la Design Grafic și de Interfețe, un joculeț pentru telefon. Primele 5 imagini sunt cadre din diferite momente ale jocului (Welcome Screen; Login; Character Creation; Game Creation (What a peaceful day...); Prezentarea unor situații - Iulius fiind în prim plan dacă l-am alege pe el protagonist, mai jos sunt alți protagoniști) Protagoniștii și diferite outfits Programe folosite: Photoshop și Xd Infografic
 2. oRoxii S4F

  @Irina
 3. oRoxii S4F

  @Veycer
 4. oRoxii S4F

  Îmi place cum lucrezi!
 5. oRoxii S4F

  Avatare noi
 6. oRoxii S4F

  Din 2016 n-am mai postat, wow! După atâția ani, n-am renunțat la pasiunea față de Photoshop! Ba chiar, am exersat și m-am dezvoltat pe mai multe ramuri (digital drawing, lightroom, logo creation, etc). Aici sunt câteva poze realizate cu telefonul + lentilă micro (150x250 - dacă vreți ceva avatar de aici, feel free to take them) Pozele de mai sus fac parte dintr-o temă pentru facultate. Le-am micșorat dimensiunile pentru a nu sta 5 ore la upload. Acesta este Feliuță, protagonistul paginii "Studenție pe felie" - de pe Facebook. Aici sunt niște creații realizate cu tableta grafică în Manga Studio 5. Mai am mult de lucru pe partea aceasta, nu am talent "natural", ci învăț din tutoriale! O tentativă de inGamePhotography (For Honor) și editat puțin în Photoshop și Lightroom. Aceste stickere sunt realizate în Illustrator pentru research lab-ul din care fac parte Logo-ul pentru B-Olympics, Spring 2021. Niște tentative pentru B-Olympics, Spring 2021. Nu știu dacă sunt variantele finale. Cam atât, momentan. Vreau să vă distribui faptul că din simplele avatare cu blur de pe acest forum (dați la pagina 1 să vedeți de unde am plecat), am reușit să îmi dezvolt skill-urile și nu m-am rezumat doar la image editing. Sper ca portofoliul meu să fie o inspirație pentru alte persoane și sper că veți lupta pentru ceea ce vă place! Eu sunt într-un proces continuu de învățare, așa că aștept feedback!
 7. oRoxii S4F

  E de la ENB. @Tupi ai dreptate, nu o să mă chinui să îl schimb, e prea frumos din alte puncte de vedere. Mulțumesc! T/C
 8. oRoxii S4F

  @Tupi am încercat cu mai multe modele de Infernus, așa cum ai spus și rezultatul e același... farurile sunt la fel de închise. Mai rămâne să încerc cu samp addon.
 9. oRoxii S4F

  Am făcut o descoperire, e de la ENB. Când îl dezactivez, totul este clar și cum trebuie, am observat asta numai la unele vehicule, ceea ce mi se pare ciudat. O să aplic ambele recomandări, @Kaban & @TheTom și voi reveni cu feedback. Mersi!
 10. oRoxii S4F

  Hey! Mi-am instalat astăzi modul Overhaul by Robert și e genial, dar mă enervează faptul că nu pot să modific imaginea la farurile de pe spate. Menționez că am pus alt mod de efecte și rezultatul e același. https://imgur.com/a/WZ85KwE
 11. oRoxii S4F

  Sper eu că în octombrie se va termina așteptarea, măcar în mod hibrid.
 12. oRoxii S4F

  Eu cu plictiseala... aștept cu mare drag luna în care ni se va permite să mergem la facultate f2f.
 13. oRoxii S4F

  Hey! Îmi pare bine să vă cunosc! Ce faceți?
 14. buna cf

  1. Show previous comments  2 more
  2. oRoxii S4F

   oRoxii S4F

   corporatist 100%

  3. Plutonium ToV

   Plutonium ToV

   viață de șef :)) momentan la muncă cu o cafea, aștept să fie weekend

    

    

  4. oRoxii S4F

   oRoxii S4F

   :)) pe bogăție

    

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.