Jump to content

Ediția IV din Miss & Mister B-Zone a început. Înscrieri aici
Summer Wars. Detalii aici

Pandele Marian

Member
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Pandele Marian

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 02/11/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitesti
 • Hobbies
  #RAP.

Contact Methods

 • Skype
  m.pandele

Previous Fields

 • Real name
  Pandele Marian
 • RPG2 Nickname
  dext3r.

Recent Profile Visitors

218 profile views
 1. Pandele Marian

  Tot asa, felicitari! Se aude numa' de bine.
 2. Pandele Marian

  Am rezolvat, in windows 10 poti intra direct sa selectezi pe ce placa sa ruleze un anumite joc. Dupa care apare si procesul in placa ta video pentru a putea fii setat cum vrei tu.
 3. Eu am un laptop cu 2 placi, adica una intregrata si una dedicata. Dar nu stiu exact daca jocul asta ruleaza pe aia dedicata pentru ca nici in switchable graphics nu-mi apare procesul de gta.sa.exe, etc sa pot sa verific. Exista vreo metoda?
 4. Pandele Marian

  Salutare, de cateva zile am tot avut chef de samp, iar singurul server pe care mai am cont cu cativa banuti si o masinuta era RPG2, dar efectiv nu mai am idee ce sa fac pentru a mentine jocul, sa ma tina acolo, sa nu ma plictisesc. Am nevoie de ajutorul vostru, cateva ideei, poate chiar nickname-uri sa discutam pe skype sau pe server, sa facem activitati, etc, bla bla. Chiar am chef de samp, dar nu stiu ce sa fac sa mentin jocul acolo, sa fiu cu el, avand in vedere ca aplicatiile in factiuni sunt inchise.
 5. Pandele Marian

  Un link doar cu modurile, fara GTA? Sa le instalez eu, te rog.
 6. Pandele Marian

  Nick-ul tau: dext3r.Server: RPG2.Descrierea bugului: Am observat ca in momentul in care masina e despawnata sau o despawnezi tu, si ii dai loc de parcare, culoarea apare normal, dar daca-i dau respawneaza, culoarea nu apare normal. Dar problema asta este vizibila doar mie, este un bug vizual, ceilalti o vad corect, dar eu dupa respawn nu, doar daca o despawnez si o spawnez iar.Screenshot(s): 1. Asa apare cand o despawnez si o spawnez: 2. Asa apare cand o respawnez, tow, etc:
 7. Nu inteleg de ce faci atat tam-tam pentru asa ceva. Sa-ti explic ceva? Daca nu poti juca 20 de ore pe zi, atunci nu intra in factiune, nu are rost sa incurci tot serverul pentru ca tu esti inactiv. De ce il incurci? Pentru ca ocupi un loc degeaba, elimini o sansa a altui player mai activ ca tine. Eu sunt angajat cu program de 8 ore pe zi si inca pot juca pe server macar doua ore zilnic, ceea ce pentru mine este o relaxare, nu un chin. Joci de placere cand faci asta, eu cel putin fac o ora pe zi doar cand fac toate misiunile si mai joc putin paintball, pentru ca e distractiv. Prin regula asta s-a adus activitate minima in factiuni, ceea ce e bine pentru toata lumea. Oricum, pe RPG4 cand folosesc [/service taxi] nu vine nimeni, intelegi de ce trebuie un minim de ore jucate? Factiunile sunt prea distractia ta, dar si pentru a rezolva problemele jucatorilor, asa functioneaza orice sistem de server si orice sistem de fabrica, prin ciclu.
 8. Pandele Marian

  mor. =))))
 9. Pandele Marian

  +1 pentru no-liferi.
 10. Pandele Marian

  =)))) , prea multe.
 11. Pandele Marian

  am patit
 12. Pandele Marian

  Foarte bine, multumim, cu ocazia asta ca tot m-am reapucat de b-zone, mi-am cumparat si infernus cu gold. <3
 13. Pandele Marian

  Multumesc, chiar nu stiam ce sa aleg, toate sunt superbe, le-am pastrat pe toate. <3 B-ZONE FOREVER!
 14. Pandele Marian

  Display Name: Pandele Marian Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/5GoUq Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: PANDELE. Dimensiuni: Dupa cum credeti c-o sa iasa mai bine, sa fie dimensionat frumos. Alte precizari: Sa fie asemanatoare cu avatarul meu, doar ca schimbati textul sau orice, doar sa aibe un aspect frumos, multumesc!
 15. Pandele Marian

  Raman dator, sunteti foarte tari! Multumesc! Topic closed.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.