Jump to content

Pandele Marian

Member
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

About Pandele Marian

  • Birthday 02/11/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pitesti
  • Hobbies
    #RAP.

Contact Methods

  • Skype
    m.pandele

Previous Fields

  • Real name
    Pandele Marian

Recent Profile Visitors

537 profile views

Pandele Marian's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • 15 Topics Rare
  • First Topic
  • 2 Consecutive Logs
  • 15 Posts
  • First Post

Recent Badges

3

Reputation

  1. Pandele Marian

    Nick-ul tau: dext3r. Server: RPG2 Descrierea bugului: Salutare, eu acuma o perioada de timp am incercat sa ma conectez pe b-zone, respectiv RPG2, dar din pacat vazusem ca cineva mi-o luase inainte si pusase auth (2fa), in urma disutiilor intr-un topic aferent, @ Kelton a rezolvat problema si ii multumesc din nou pentru asta. Ceea ce am tinut eu minte atunci, este ca de multe ori mi-au uitat parola cand incercam sa ma conectez si am facut 'recover' pentru asta, accesand un link din e-mail care functionat, dar arata de tipul 'rpg2s.blablabla.' Diferenta dintre aceste 2 link-uri o face 's'-ul acela dupa rpg2, iar in momentul in care intram in link totul era exact la fel ca pe pagina oficiala, dar site-ul apare nesigur in browser. Intrebarea mea este daca acesta este un scam sau este pur si simplu imaginatia mea si asa 'arata' toate email-urile trimise de catre comunitate atunci cand dai 'recover', 'validare', blablabla. (aveti mai jos o imagine) Screenshot(s):
  2. Pandele Marian

    De foarte multa vreme asteptam treaba asta, am reinstalat samp doar pentru fuziunea asta. Mai multi jucatori cu care poti interactiona, nu mai bate vantul pe strada, mult mai bine asa, focus doar pe un singur server si bun, suntem in 2023 totusi, jucatorii de samp sunt majoritatea doar veterani, in special pe b-zone.
  3. Pandele Marian

    Bravo, un server bine realizat, la fel ca pe vremuri. S-o tineti tot asa, felicitari!
  4. Pandele Marian

    Tot asa, felicitari! Se aude numa' de bine.
  5. Pandele Marian

    Am rezolvat, in windows 10 poti intra direct sa selectezi pe ce placa sa ruleze un anumite joc. Dupa care apare si procesul in placa ta video pentru a putea fii setat cum vrei tu.
  6. Eu am un laptop cu 2 placi, adica una intregrata si una dedicata. Dar nu stiu exact daca jocul asta ruleaza pe aia dedicata pentru ca nici in switchable graphics nu-mi apare procesul de gta.sa.exe, etc sa pot sa verific. Exista vreo metoda?
  7. Pandele Marian

    Salutare, de cateva zile am tot avut chef de samp, iar singurul server pe care mai am cont cu cativa banuti si o masinuta era RPG2, dar efectiv nu mai am idee ce sa fac pentru a mentine jocul, sa ma tina acolo, sa nu ma plictisesc. Am nevoie de ajutorul vostru, cateva ideei, poate chiar nickname-uri sa discutam pe skype sau pe server, sa facem activitati, etc, bla bla. Chiar am chef de samp, dar nu stiu ce sa fac sa mentin jocul acolo, sa fiu cu el, avand in vedere ca aplicatiile in factiuni sunt inchise.
  8. Nu inteleg de ce faci atat tam-tam pentru asa ceva. Sa-ti explic ceva? Daca nu poti juca 20 de ore pe zi, atunci nu intra in factiune, nu are rost sa incurci tot serverul pentru ca tu esti inactiv. De ce il incurci? Pentru ca ocupi un loc degeaba, elimini o sansa a altui player mai activ ca tine. Eu sunt angajat cu program de 8 ore pe zi si inca pot juca pe server macar doua ore zilnic, ceea ce pentru mine este o relaxare, nu un chin. Joci de placere cand faci asta, eu cel putin fac o ora pe zi doar cand fac toate misiunile si mai joc putin paintball, pentru ca e distractiv. Prin regula asta s-a adus activitate minima in factiuni, ceea ce e bine pentru toata lumea. Oricum, pe RPG4 cand folosesc [/service taxi] nu vine nimeni, intelegi de ce trebuie un minim de ore jucate? Factiunile sunt prea distractia ta, dar si pentru a rezolva problemele jucatorilor, asa functioneaza orice sistem de server si orice sistem de fabrica, prin ciclu.
  9. Pandele Marian

    mor. =))))
  10. Pandele Marian

    +1 pentru no-liferi.
  11. Pandele Marian

    =)))) , prea multe.
  12. Pandele Marian

    am patit
  13. Pandele Marian

    Foarte bine, multumim, cu ocazia asta ca tot m-am reapucat de b-zone, mi-am cumparat si infernus cu gold. <3
  14. Pandele Marian

    Multumesc, chiar nu stiam ce sa aleg, toate sunt superbe, le-am pastrat pe toate. <3 B-ZONE FOREVER!
  15. Pandele Marian

    Display Name: Pandele Marian Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/5GoUq Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: PANDELE. Dimensiuni: Dupa cum credeti c-o sa iasa mai bine, sa fie dimensionat frumos. Alte precizari: Sa fie asemanatoare cu avatarul meu, doar ca schimbati textul sau orice, doar sa aibe un aspect frumos, multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.