J4F bAk Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Am mai avansat in cunostinte photoshop . Ce am facut atunci eram la inceput , acum o sa va arat ce am reusit sa fac : Astept comentarii si critici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synchron17 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Efectul mi-se pare bun însă nu-mi place fontul folosit, schimbă-l, pune altul mai frumos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3n3rgY Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Frumos Wallpaper. Apreciem munca si efortul depus. Tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Te dor ochii cand te uiti la el. Prea sclipitor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alyin Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Mie chiar imi place , felicitari pentru efort Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Frumos Wallpaper. Apreciem munca si efortul depus. Tine-o tot asa! Tu alta replica nu mai stii ? Post Hunter... ON: E mult prea luminos si e overshapened.. Textul nu se potriveste deloc cu stilul imaginii si vezi ca ti-a ramas cateva linii in + sus acolo. Anyway gestul conteaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esquire ZEW Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Te dor ochii dar e exceptional. Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawn Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Am mai avansat in cunostinte photoshop . Ce am facut atunci eram la inceput , acum o sa va arat ce am reusit sa fac : Astept comentarii si critici. Frumos imi place, mai ales fontul mi-l poti lasa intr-un link de download mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
J4F bAk Posted November 8, 2012 Author Share Posted November 8, 2012 (edited) Frumos imi place, mai ales fontul mi-l poti lasa intr-un link de download mersi Ista este font-ul folosit : http://www.dafont.co...-of-a-hero.font Daca poti , lasami-l pe cel de la about me la tine care este . Multumesc. Edited November 8, 2012 by bAk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCasian Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Imi place ca e divers colorat. Imi place fontul ales. Imi place ideea. Nu imi place ca in dreptul textului nu se mai vede clar. Sau nu imi place efectul acolo. Apreciez efortul. Succes in continuare! Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Frumos Wallpaper. Apreciem munca si efortul depus. Tine-o tot asa! Tu ai un notepad cu "Frumos wallpaper/logo/avatar/userbar" ? La toate topicurile ai postat asa. Vei primi warn up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radukcu Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 E prea luminat textul incat nu se mai vede asa clar:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 L-ai luminat prea tare,te dor ochii cand te uiti la el.M-ai scade contrastul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Este foarte strident pot sa zic plus ca in stanga si in dreapta scrisului se vede urat , nu stiu daca tu ai vrut sa faci asa dar e urat ... Felicitari si succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Frumos wallpaper, dar nu-i cam simplu? Oricum te felicit pentru munca depusa, tine-o tot asa, bravo!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teylo Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Este foarte aprins... ai folosit culori mult prea deschise sa zic asa..." B-zone community" puteai sa scrii cu o culoarea mai inchisa dar Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Razzor Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Am mai vazut multe lucrari de genul, insa te felicit, este greu de facut.Dar culoare scrisului "B-Zone Community" nu se potriveste cu restul lucrarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Capone Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Textul mi se pare cam simplu, în rest, e frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NUTU Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 L-ai luminat prea tare , inrest e simplu si frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Exibo Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Este frumos insa l-ai luminat cam tare , oricum felicitari pentru munca depusa , ai un +1 de la mine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euforiyia Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 (edited) Pff... Oricine poate face ce-ai facut tu, crede-ma. Nu ai facut mare chestie. Un background negru cu un scris pe el facut in photoscape. Edited November 12, 2012 by Euforiyia Link to comment Share on other sites More sharing options...
J4F bAk Posted November 12, 2012 Author Share Posted November 12, 2012 Photoscape ma ? Se numeste photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euforiyia Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 (edited) Eu stiu ca se numeste si photoshop, dar ce-ai facut tu aici se face in photoscape (e un alt program mult mai slab ca photoshop-ul). Ce pot sa-ti spun... mai ai de invatat, inca esti la inceput. Uita-te pe tutoriale pe net, foloseste alte fonturi mai placute, o imagine, nu un background negru simplu. Edited November 12, 2012 by Euforiyia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calogero97 Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Frumos, usor dar na. Daca esti incepator in PS este OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts