Jump to content

[MIT] GTA San Andreas - conotatii sataniste

Toffu

Recommended Posts

Interesant, stiam videoclipul mai de mult, oricum pot fi doar coincidente.

Hmm foarte interesant, e si mai interesant urmatorul lucru:

Daca o familie are 3 copii si aceia au ajuns la varsta majoratului ( 18 ani ) inseamna ca au avut si 6 ani si 3 de 6 = 666 . Hmm...

Dar asta este real cu gta-ul, mai este ceva! Daca in jurul orei 00:00 ( in game single player) te duci in cimitirul ala din orasul ala parasit e un buchet de flori , il iei si te duci la piatra aia mare si dai in ea, se face furtuna si apare o vrajitoare de care scapi doar cu s0b. L-am incercat cu Gta sa mod real v2.

E sooper . Oare ce v-a fi in 2666? Dar in 3666 dar oare in 4666? Nimeni nu poate stii!

Bafta!

Nu inteleg ce legatura are cu semnele sataniste...

De cand 69 de 3 ori este 666? Ce legatura au mormanturile alea? Ca sunt 6, gata e blestemat jocul?

Nu cred chestiile asta, mi se pare o aberatie.

Cand ii aud pe astia, "simple coincidente". Treziti-va la realitate fratilor ca e plina lumea de masoni !!! S-au bagat mesaje subliminale peste tot. Credeti ca jocul GTA San Andreas are scop educativ? Va inselati :)))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.