Jump to content

Grand Theft Auto V - Informații și poze noi

Adrian28
 Share

Recommended Posts

GTA V este un joc bestial ce necesita sa ai un caculator nou, puternic si durabil, nu mi fac griji ca stiu ca va merge. Dar ma tem ca multi se vor lasa de SA:MP pentru GTA V cu varianta multiplayer.

Am si eu o intrebare , daca tot am gasit acest Topic , pe un Leptop Acer v5 , procesor i5-1,8 Ivy Bridge , 4 GB Ram , Geforce 710M 2gb , am sanse sa il joc? Tin sa precizez ca am jucat Battlefield 3 la maxim , Cyrsis 3 pe Hight , Assasin Creed 3 , Most Wanted 2012 ... si altele !

Trebuie sa ai un calculator performant si puternic!

Nu, trebuie sa ai un PS3 sau Xbox si ochi ca sa citesti putin topicul de inceput.

GTA V este un joc bestial ce necesita sa ai un caculator nou, puternic si durabil, nu mi fac griji ca stiu ca va merge. Dar ma tem ca multi se vor lasa de SA:MP pentru GTA V cu varianta multiplayer.

Cu siguranta... 8-|

Am si eu o intrebare , daca tot am gasit acest Topic , pe un Leptop Acer v5 , procesor i5-1,8 Ivy Bridge , 4 GB Ram , Geforce 710M 2gb , am sanse sa il joc? Tin sa precizez ca am jucat Battlefield 3 la maxim , Cyrsis 3 pe Hight , Assasin Creed 3 , Most Wanted 2012 ... si altele !

N-o sa-ti mearga... e doar pe PS3 si Xbox... si nici n-a aparut inca.

Nu, trebuie sa ai un PS3 sau Xbox si ochi ca sa citesti putin topicul de inceput.

Cu siguranta... 8-|

N-o sa-ti mearga... e doar pe PS3 si Xbox... si nici n-a aparut inca.

Gta 5 va aparea si pe PC , deoarece pe eMAG.ro se va vinde jocu pentru Pc , PlayStation 3 si Xbox cand va aparea jocu , uite aici http://www.emag.ro/search/gta%205 , iar eMAG.ro este o firma mare si nu cred ca ar face asemenea greseala.

Gta 5 va aparea si pe PC , deoarece pe eMAG.ro se va vinde jocu pentru Pc , PlayStation 3 si Xbox cand va aparea jocu , uite aici http://www.emag.ro/search/gta%205 , iar eMAG.ro este o firma mare si nu cred ca ar face asemenea greseala.

Un lucru interesant, specifica si cand o sa apara: 31 Decembrie 2013.

Multumim ca ne-ai aratat.

Dar ma tem ca multi se vor lasa de SA:MP pentru GTA V cu varianta multiplayer.

N-ar strica. Ar trebui sa va dati seama cine merita cu adevarat euroii, producatorul care timp de 3-4 ani lucreaza sa faca ceva nou, sau unul care vinde mai departe munca producatorului (masini) si nici macar nu are jocul original.

E risipa de un joc cu potential urias sa-l faci doar pentru conservele alea cu procesoare mai slabe decat cele din telefoanele mobile, deci trebuie sa apara si pe PC. Nu cred ca sunt prea multi care vor sa-l joace pe console, limitat la 30 fps, fara moduri, fara rezolutie HD si asa mai departe. Daca comparati GTA IV PC si cel pt console va veti da seama ca sunt 2 jocuri total diferite, asa va fi si cu GTA V. Daca ar aparea in aceeasi zi si pe console si pe PC nu ar cumpara nimeni varianta pentru console.

Auziti, nu stiti cand apare? Pentru PC?

Si la pre-comanda o sa fie mai ieftin decat la comanda cand a aparut deja jocul?

Jocul va apărea pentru Playstation 3 şi Xbox 360 în data de 17 Septembrie 2013. Nu a fost anunţată o versiune pentru PC.

Puteai afla toate aceste informaţii dacă citeai câteva posturi mai sus sau informaţiile de pe prima pagină.

Grand Theft Auto V este GOLD

830b84843318a5a21f0f0baf4da1bd3c.jpeg

RockStar Games a anunțat că

Grand Theft Auto V este GOLD și va ajunge pe raftul magazinelor de specialitate în data de 17 septembrie pentru Xbox 360 și PlayStation 3. De asemenea, reprezentanții companiei au comentat și despre recenta scăpare pe internet a mai multor assets-uri ale jocului:

„As you can imagine, we are deeply disappointed by leaks and spoilers being spread in advance of the game's launch. GTA V represents years of hard work by many people across the world, and we all couldn't be more excited to finally share it with you properly this September 17."

Edited by Kevinster

Câteva detalii despre muzica din Grand Theft Auto V

grand-theft-auto-v-630x343.jpg

Soundtrack Supervisor de la Rockstar, Ivan Pavlovich a discutat cu

Rolling Stone despre coloana sonoră din Grand Theft Auto V.

În joc vor fi 240 de melodii licențiate, 15 posturi de radio și 2 posturi de radio cu discuții.

Posturile de radio includ genuri de muzică precum Mexican, Pop, Classics, 80s Funk, Classic Rock plus alte genuri, iar în joc va exista, pentru prima oară în seria GTA și muzică originală creată special pentru joc de Woody Jackson, cel care s-a ocupat de coloana sonoră din Red Dead Redemption și L.A. Noire.

Vă reamintesc că astăzi la ora 18 va fi prezentat The Official Trailer pentru Grand Theft Auto V!

Grand Theft Auto V va fi lansat din 17 septembrie pentru Xbox 360, PlayStation 3 și poate pe PC.

gta-v-five-logo.png

Grand Theft Auto V va avea un sistem ierarhizat pentru Crews

Pentru ca experiența celor ce vor juca Grand Theft Auto V și Grand Theft Auto Online să fie cât mai completă, Rockstar a îmbunătățit funcția Crews a sistemului Social Club astfel încât jucătorii să aibă funcții în cadrul grupului din care fac parte.

Un lider al unui astfel de grup va putea să delege o parte din responsabilități celorlalți membri, funcțiile pe care aceștia le pot ocupa fiind următoarele:

Commisioners – un fel de vicepreședinte care poate să se ocupe de toate problemele ce intră în responsabilitatea liderului, poate invita jucători și poate promova membri în funcții.

Lieutenants – membri cu anumite privilegii responsabili de cei inferiori ca grad. Poate promova și destitui membri inferiori ca grad.

Representatives – membri care au demonstrat devotament pentru grup. Pot invita alți jucători.

Muscle – primul grad pe care îl primește un jucător ce se alătură unui grup. Pe principiul “pumnii mei minte nu are, bate tot ce prinde-n cale” sunt cei care vor clădi renumele unui grup prin acțiunile lor.

Conducătorii de clanuri/grupuri/ghilde/etc. ce doresc să desemneze deja persoane în funcții de conducere o pot face chiar acum, înainte de lansarea Grand Theft Auto V programată pentru 17 septembrie.

GTAV-3-3-Guys-630x343.jpg

muzica-folosita-in-jocul-gta-5-a-ajuns-pe-internet_size1.jpg

Coloana sonora a noului joc a fost extrasa de pe o versiune promotionala care a disparut de pe internet la fel de brusc cum a aparut.

42 de ore de muzica au reusit sa analizeze fanii jocului Grand Theft Auto din versiunea V care va aparea in acest an. Reusita s-a datorat "scaparii" online a unei versiuni promotionale a jocului, scapare care a fost repede indreptata de Sony.

Radiourile pe care gamerii le pot asculta in timp ce sunt la volanul masinilor din joc: de a hiphop la rock classic, de la punk la pop. Astfel, in joc se pot auzi cantece de la N.W.A., Snoop Dogg, 2 Pac, dar si Steve Miller Band, Elton John, Queen si Stevie Wonder. Nu lipsesc, de asemenea, Suicidal Tendencies, Black Flag, The Decendents sau Pet Shop Boys, Rihanna, Britney Spears si Hall & Oates.

Sony a cerut scuze fanilor jocului dar si producatorului acestuia, Rockstar, pentru "scurgerea" intamplata. Producatorul jocului s-a aratat dezamagit de incident si planuieste o mai buna securizare a jocului care va aparea pe 17 septembrie.

Tancurile reapar în Grand Theft Auto V

gtatanc-630x288.png

Printre surprizele pregătite de Rockstar celor ce vor juca Grand Theft Auto V se numără și reapariția tancurilor.

Acestea nu au mai fost văzute într-un joc al seriei de la Grand Theft Auto: San Andreas și chiar dacă producătorii nu au făcut nicio declarație în acest sens, cel mai nou trailer pentru Grand Theft Auto V ne arată un tanc explodând.

Grand Theft Auto V urmează să fie lansat pe 17 septembrie, iar componenta multiplayer Grand Theft Auto Online va fi disponibilă două săptămâni mai târziu.

gtatanc.png

Edited by GF Synth

Ce puteți asculta în Grand Theft Auto V

gtabuna-630x381.jpg

Cei ce vor juca Grand Theft Auto V se vor putea bucura pe durata misiunilor de muzica difuzată de cele 15 stații radio disponibile în joc.

Nici iubitorii de vorbăraie nu au fost uitați, pentru aceștia urmând să existe 2 posturi unde pot fi ascultate diverse discuții.

În total în Grand Theft Auto V vor putea fi auzite 240 de melodii în stiluri diferite, de la hip-hop la rock sau muzică clasică.

Mai jos puteți asculta câteva fragmente din muzica ce vă va încânta după 17 septembrie în Grand Theft Auto V, precum și un scurt pasaj din melodia ce-a acompaniat cel mai recent trailer pentru joc.

# Pentru a le putea asculta, accesati

sursa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.