Jump to content

Grand Theft Auto V - Informații și poze noi

Adrian28
 Share

Recommended Posts

Joc acest joc pe XBOX 360, este un joc foarte frumos, acum dupa ce am terminat misiunile principale incerc sa il completez 100%. Pe PC-ul meu sunt convins ca nu o sa mearga, deci nu astept sa apara. Pentru cei cu console nemodate, va recomand sa-l cumparati, merita.

Din cate stiu e facut online pe "lobby-uri", adica, intri pe mapa si va puteti aduna niste prieteni la un "lan" doar 20.

Si ce-i rau in asta? sunt vreo 36 nu doar 20. Pun pariu ca vorbesti fara sa ai idee sau sa fi incercat vreodata un astfel de multiplayer, si GTA IV tot asa are multiplayerul si la vremea lui era foarte jucat si foarte tare chiar si cu 10-30 playeri pe cate un server.

Adica eu platesc jocul sa ma joc online cu 30+ de playeri? Pe o harta imensa? Gandeste-te ca pe serverul de SA-MP B-Zone sunt constant ziua 500+ playeri, si nu-i gasesti chiar asa la fiecare colt, daramite sa fie 30 de playeri ? Nu mai vad distractia si astea, sunt prea putini.

@, dacă compari SA:MP-ul care nici nu este oficializat de către Rockstar cu GTA Online, e clară cunoștința ta despre acest joc. În GTA Online ai o grămadă de NPCs și peste 100 de facilități și activități în plus față de SA:MP, crești altfel în level. Dacă ai jucat măcar o singură dată GTA Online o să-ți dai seama că mai mult de 20 de jucători nu ai nevoie.

Edited by Adrian28

Asta e strict parerea ta. Tu gandesti cumva, eu altcumva, dupa mine toata chestia asta cu limita de playeri (20-30) e o prostie. Eu unul vreau sa joc worldwide, cu toata lumea, nu cu 2-3 vecini. Si am facut comparatia cu sa-mpul fiindca si aici daca ar fii 20 de playeri ar fii monotonie, degeaba ai miliarde de instante, facilitati, activitati daca nu ai cu cine sa interactionezi .

@, tu ai jucat măcar o singură dată GTA Online înainte să-ți dai cu părerea? Vorbești despre un joc pe care nici nu l-ai jucat, e total aiurea.

Nu cred ca este nevoie sa-l joci online ca sa-ti dai seama ca un server/lobby cu 20-30 de playeri e naspa, nu ai cu cine se interactionezi.

Adica eu platesc jocul sa ma joc online cu 30+ de playeri? Pe o harta imensa? Gandeste-te ca pe serverul de SA-MP B-Zone sunt constant ziua 500+ playeri, si nu-i gasesti chiar asa la fiecare colt, daramite sa fie 30 de playeri ? Nu mai vad distractia si astea, sunt prea putini.

Nu prea cred ca il platesti, dupa spusele tale nu ai jucat pana acum nici un joc de acest gen in multiplayer. Nu se compara cu bizon si alte prostii de genu, pe bizon daca pui trafic si toate elementele din sp care exista in modul oficial de multiplayer la IV si V, la 3 playeri cade serverul ( au scos pana si boschetii din singleplayer, ploaia deci tragi singur concluzia). 30 iti ajung, nu ai ce face cu mai multi deodata, faza cu "nu-i gasesti chiar asa la fiecare colt" e falsa, ai trafic normal ca in singleplayer, nu ai nevoie de playeri pe post de decor, ai nevoie de 10 cu care sa te distrezi.

Fara suparare dar asta e mentalitate bizon, sa fie 500 de playeri, nu conteaza ca 450 sunt pe sleep, decat 30 in jurul tau cu care te distrezi. Eu zic sa ramai la samp in cazul asta, mie de exemplu nu imi convine sa joc V multiplayer cu 1000 de retardati pe server (pe care dau bani, slava domnului ca SAMP e gratis) si sa ma trezesc cu personaje ca zeliscu, padvlad, AND64 si alti lesinati de genul in jurul meu. O allta parte buna e ca costa bani, si asta inseamna ca nu are acces tot idiotul la joc (cum e pe bizon in proportie de 95%).

Nu prea cred ca il platesti, dupa spusele tale nu ai jucat pana acum nici un joc de acest gen in multiplayer. Nu se compara cu bizon si alte prostii de genu, pe bizon daca pui trafic si toate elementele din sp care exista in modul oficial de multiplayer la IV si V, la 3 playeri cade serverul ( au scos pana si boschetii din singleplayer, ploaia deci tragi singur concluzia). 30 iti ajung, nu ai ce face cu mai multi deodata, faza cu "nu-i gasesti chiar asa la fiecare colt" e falsa, ai trafic normal ca in singleplayer, nu ai nevoie de playeri pe post de decor, ai nevoie de 10 cu care sa te distrezi.

Fara suparare dar asta e mentalitate bizon, sa fie 500 de playeri, nu conteaza ca 450 sunt pe sleep, decat 30 in jurul tau cu care te distrezi. Eu zic sa ramai la samp in cazul asta, mie de exemplu nu imi convine sa joc V multiplayer cu 1000 de retardati pe server (pe care dau bani, slava domnului ca SAMP e gratis) si sa ma trezesc cu personaje ca zeliscu, padvlad, AND64 si alti lesinati de genul in jurul meu. O allta parte buna e ca costa bani, si asta inseamna ca nu are acces tot idiotul la joc (cum e pe bizon in proportie de 95%).

Pe deoparte ai dreptate, dar pe cealalta parte fiecare vede jocul diferit, dupa gusturile sale. E logic ca cei care platesc sa aiba acces la multiplayer, dar dupa mine, as fii vazut jocul mai okay cu un numar mai ridicat de sloturi pe un anumit "server".

+ ca pe "bizon" nu vad de ce am mai avea nevoie de elemente din sp, atata timp cat numarul de playeri este ridicat si ai cu cine interactiona, si crede-ma ca probabil ai avut tu ocazia sa intalnesti tantalai, dar pe langa alte jocuri online, jucatorii de pe SAMP sunt mai educati, si se supun regulamentului, nu ca pe altele. Evident dupa cum spuneam, mai gasesti si playeri care-ti strica tot cheful de joc.

Pe deoparte ai dreptate, dar pe cealalta parte fiecare vede jocul diferit, dupa gusturile sale. E logic ca cei care platesc sa aiba acces la multiplayer, dar dupa mine, as fii vazut jocul mai okay cu un numar mai ridicat de sloturi pe un anumit "server".

+ ca pe "bizon" nu vad de ce am mai avea nevoie de elemente din sp, atata timp cat numarul de playeri este ridicat si ai cu cine interactiona, si crede-ma ca probabil ai avut tu ocazia sa intalnesti tantalai, dar pe langa alte jocuri online, jucatorii de pe SAMP sunt mai educati, si se supun regulamentului, nu ca pe altele. Evident dupa cum spuneam, mai gasesti si playeri care-ti strica tot cheful de joc.

Eh fiecare cu parerea lui pana la urma, dar eu personal prefer sa pot juca toata campania din sp impreuna cu 2 prieteni daca tot sunt 3 caractere principale in joc, decat sa ma plimb aiurea pe harta cu 500 fara nici un scop bine stabilit.

Jocul este foarte asteptat pe PC, parerea mea este ca mai bine il joci pe Xbox 360/One, PS 3/4 deoarece nu iti trebuie cerintele pe care le cere pentru PC, are grafica frumoasa dar iti trebuie un PC calumea ca sa-l joci cu grafica Medium - High.

E frumos jocul, l-am jucat pe playstation 4.Mie unul mi-ar fi placut si mai mult daca era doar cu 1 caracter, nu cu 3.

Edited by ZeO

Chiar ca multa lume asteapta varianta pe PC si cand o sa apara unii vor fii plictisiti de el :))) fiindca l-au jucat pe PS3 sau XBOX , orcum e bun jocul abea astept sa apara

Mi se pare cel mai complet joc si este preferatul meu. Storyline-ul a fost nemaipomenit si spre deosebire de alte jocuri noi a fost chiar lung. Online-ul m-a lasat fara cuvinte am level 69 si e distractie totatala cu prietenii. Recomand varianta next gen pentru imbunatatirea grafica

Edited by Balthasar

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.