Jump to content

ma plang de ce este pe server

F4LDextter

Recommended Posts

oare chiar asha este in realitate

uitativa si voi un pic la factions sa vedeti ca toate factiunile au ori topicul inchis ori scrie nu mai recruteaza unde sa munceasca unul de lvl 1 sa isi scoata bani pentru buy level cand am propus 2 factiuni a zis lexutzu ca e o prostie nul contrazic o fi o prostie de ar avea locuri de munca toti

astept sugesti din partea jucatorilor fara servici si vedem ce parere au despre faptul ca toate factiunile inchise

propun marirea numerelor de persoane in toate factiunile asta ramane de gandit adminilor

si +zice ca e de ajuns 10 in fbi 10 in ng si 10 in pd da cand e unu cu wanted 4,wanted 5,wanted 6, de ce le ia cate 1 ora sa ii prinda ca io am fost ng si stiau cat timp le lua

daca am postat unde nu trebuie va rog sa ma scuzati

daca am postat unde trebuie va rog sa nu inchideti topicul sa vad ce au de zis playerii despre asta

1. se vor baga multe factiuni noi pe v3 din cate am inteles.

2. un jucator de lvl 1 isi poate lua job 2nd si sa munceasca banii pt lvlup.

PS : un signature mai mare nu poti ?

1. Pe v3.3 sunt factiuni noi.

2. La level 1 nimeni nu te ia.

3. In alea 8h trebuie sa muncesti sa strangi 50.000$ pentru LEVEL UP.

4. De la level 3 poti intra in Medics / Taxi / TCC si cam atat cred.

5. Daca toti ar intra de la level 1 ar fi factiuni pline de membri inactivi.

6. Faci level 5-6 si ai alte factiuni.

7. Rabdare.

ok bn stii ce de la lvl 3 te ia in medics taxi cab si tcc dar uite ca nu te ia nici in alea stiti de ce pentru ca zice ca factiunea e plina ca nu mai recruteaza si chestii din astea

PS.scuze pentru semnatura

crystyanos, daca nu ai factiune asta nu inseamna ca nu poti castiga bani. Pe alte servere, nu dau nume, de la level 8 se recruta, noi recrutam de la level 3 (taxi, tcc etc.), level 6 (mafile), level 9 (pd, fbi, ng).

razr inteleg dar mie nu prea imi place sa fiu mafie si chestii din astea stiu ca se castiga si de acolo dar io in politie daca as lucra nu as lucra pe bani as lucra pentru ordine si nu as fi "foame de bani"cum is alti copi ca iti cauta si cea mai mica chichita sa iti da un wanted sau o amenda si sa te aresteze sa iti ia banii...(ziceti voi daca unu de lvl 1 a strans si el 10k si nu stie ca nu ave voie pe tn intra ii da wanted 3 si ii ia toti bani ce level sa mai faca ala?)... si chiar daca as vrea sa intru in mafie nu pot pentru ca e plina dar nu mi sa raspuns la intrebare daca is 10 in pd,10 in ng si 10 in fbi de ce cand e vorba de unul cu wanted 4,wanted 5 sau wanted 6 dureaza cate o ora pana il prinde si nu incercati sa negati astia din pd ng fbi pentru ca eu am fost in ng si stiu cat dura

si am ziso si o mai zic degeaba se recruta de la lvl 3 daca te duci si iti zice nu mai recrutezz ca e factiunea plina si ei is 2-3 oameni nu cred ca se face asa si plus ca am vz ca pd,ng,fbi recruteaza de la 6-7 in sus

poi vezi ma ca nu ma crezi dar dc nu mi se da o sansa sa pot dovedi asta io nus de ala vad unu tg de lvl 1 ho gatas sa ii dau wanted sa ii iau banii

mie nu imi place sa scot banii din inselatorii din munca cinstita daca tre sa ii dau wanted 2 apoi 2 ii dau si cum am zis nu vad unu pe tg si gata vb cu el ii zic ca nu are voie si apo daca vad si vad ca nu pleaca chiar dupa ce ii zic si eu poate atunci ii dau wanted sau ii mai explik odata si daca nu pleaca atunci ii dau wanted

va rog sa nu inchideti topicul

Stai calm..ca nu numa u esti in situatia asta toti am fost ;) ...tre sa si sti qm sa faci..bani ...un job secundar cat de cat bun :> si multa rabdare.... lvl 3 se face ff ushor acum depinde si cat stai p srv :P si e impositib sa nu gasesti loc in medic sau taxi :-J ....deci multa bafta :P

toata lumea vrea PD/FBI/NG sa faca curatenie :))....nu neaparat trebuie sa fii intr-o factiune ca sa castigi bani ..intr-adevar castigi un pic mai multi salariu si altele(depinde de factiune).Parerea mea ar fi sa astepti sa se adauge factiunile alea noi.. :),nu cred ca mai e mult timp pana atunci :)

Ma lasi mai ? Toti zic 'nu ma duc in pd/fbi/ng pentru bani, ma duc sa fac ordine' si mai toti abuzeaza. Cum e mIRC, ZEUS in PD, el ii face regulile.

Sti ce adevaru este ca:

Sunt Factiuni ca FBI,NG,Corleone(exceptie Corleone,ca Alin nu vrea sa recruteze doar in v3.3 nu stiu de ce) in care (FBI 6 locuri libere) NG (2) si spun ca nu recruteaza si mai sunt multe unde nu recruteaza.De ce?

pepcdo91ydq02nlbyww.png...

Ce va intere pe voi de toti cei de level 5 in sus ?

Voi aveti admin,lider,frumos la locu vostru...ce va doare pe voi de cei de afara?

:) Inca putin si civili de level 4+ nu vor mai sta pe server ca nu vor avea ce face :)

Tot asa.

Cum ai zis si tu Lex ca sunt politisti care nu stiu reguliile si intra doar pentru bani si,dar oare adminii :> care se plimba din HITMAN in PD cand vor ei si altii se chinuie sa gaseasca un loc,asta cum e?

Cum e cand ataci PD si a doua zi esti MANDRU POLITAI :> cum e?

Cum e cand faci dreptatea si maine o incalci?

Asta cum se numeste?

DA...asta o poti avea cand ai pile cu adminu,sau esti admin,altfel nu vad cum :)

Pentru tine domnule Snickers, Eu recrutez doar pe cine cred eu ca merita fbi.

De fiecare data cand am deschis topic-ul pentru aplicatii, s-au trezit multi care au lasat cerere si cand au dat test-ul, nu stiau nici cum se da wanted.

Am eu niste oameni care astep sa dea test-ul.

si ink ceva, cu cat mai putini, cu atat mai bine :)

Pentru tine domnule Snickers, Eu recrutez doar pe cine cred eu ca merita fbi.

De fiecare data cand am deschis topic-ul pentru aplicatii, s-au trezit multi care au lasat cerere si cand au dat test-ul, nu stiau nici cum se da wanted.

Am eu niste oameni care astep sa dea test-ul.

si ink ceva, cu cat mai putini, cu atat mai bine :)

da da fix...

crezi ca toti is OnLine cand trebuie?

Lasa ca e bine asa ce ma bucuram daca exista asteroizi sau apocalipsa pe SAMP ca macar sa facea o schimbare :)).

Sunteti relaxati,no stres :)),lider frumos...pac...admin...mergeti unde vreti cand vreti faceti ce vreti...ca sunteti ADMINi.Asta e.

Eu cum am putut fi lider PD/FBI/NG ...cand tu nu erai :| ...cam pe atunci ai plecat...eu cum?

Si alti stau si freaca menta pe server si mor...si...totusi ma trezitiva ce facem cu astia

O vorba dea mea "Toti am fost NUBI,ca nimeni nu s-a nascut cu SAMPu in sange :))" Asa ca oricine are o sansa.

Cand ati intrat voi prima data pe samp altii nu va ziceau Nubi?

Asa le ziceti si voi lor si tot asa :)

snickers i ti dau perfecta dreptate si daca is cu cat mai putitni cu atat mai bn dc nu isi tot timpu on ca sa prinda unu de w6 in 10 min

asha nu esi se chinuie cate o ora sa ii prinda si nici atunci nu reuseste ca asteas mafiiledart ce poti sa ceri lasa ca is destui atata si din fbi tot timpu e cate unu pe server nici odata nus 2 3 4 5 o sg data lam vz pe venon si edusca dar ce pot i sa ceri lasa ca is destui cu cat mai putini cu atat mai bine

Perfecta dreptate..Imi cer scuze ca ma bag insa..Daca vrea un admin sa intre (oricine) in PD sau orice factiune imediat se face un loc..Asta cu chestia NU se recruteaza .. Sunt multi playeri cum am observat la unele factiuni 15/15 10/10 care nu sunt inactiv si pun niste motive stupide la neactivitate si desigur Liderii ii iarta..Un exemplu:d3m0..Este scutit intra o data la luna si el defapt s-a apucat de metin2 si il doare in fund de samp..Insa,decizia este a liderilor ce conduc factiunea..Cat despre jucatorii cu level mai mic ar trebuii create niste factiuni pasnice unde sa aiba un loc asigurat cum s-ar spune..Totusi,deabea astept versiunea 3.3 cand vor fii noi factiuni si sper ca se vor rezolva unele bug-uri ale serverului.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.