Jump to content

Prezentare blablabla.

Blablabla
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Diaon.
  • Prenume: Dimitrov
  • Varsta: 15
  • Locatia: Neamt.Piatra Neamt.
  • Ocupatie: Fotograf / Elev.
  • Jocul(rile) preferat(e): San Andreas , seria COD ( Call Of Duty ) , GTA IV , GTA V , GTA VI ( Sigur apare si ala ) , Driver San Francisco , Just Cause ( 1-2 ) , The Saboteur..cam atat..ah da , Mafia si Godfather.
  • Hobby-urile tale:Fotografia
  • Interese:Sa apuc sa-mi iau o masina , un Perrenail ceva.
  • O descriere despre tine: Mai nimic..un tip obisnuit.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?:Totu` incepe acu 2 ani , cand jucam RPG pe alt server , si era cam plictisitor ce-i drept , am dat un mass intr-o zii cum ca as cauta o comunitate si un tip mi-a aratat clipuri , poze , etc.Ramasesem uimit , un server asa mare , playeri multi , atatea chestii cool , asa ca m-am gandit ca nu am nimic de pierdut.Am intrat , am inceput sa muncesc ca si gunoier .. toti plecam de jos , si am facut , cu greu , level 7 .Am depus la FM de vro 2 ori pana sa fiu acceptat , Corneliu , Liderul pe atunci mi-a oferit o sansa , si ii multumesc.N-o sa uit niciodata seara aia , cand mi-a zis sa ma prezint la teste.I-am spus tot ce stiam , si am fost acceptat.Eram asa incantat , numai fusesem intr-o factiune aici..Totul mergea bine , dadeam healuri multe ,mergeam la targurile Stracci Family , era mafia ( si inca este) preferata , care ma fascina.Cunoscusem 2 tipi din Rep.Moldova acolo , dar nu le-am retinut numele ( Daca vad asta ii rog sa imi dea un PM).Eram la School Instructor la sedinta , Stracci Family proteja .Facusem cred ca vro 100k in seara aia .. eram asa bucusor.Facusem vreo 200 de Screenshoturi cu healurile care le dadusem si vroiam sa postez pe forum , dar avusesem o problema OOC si nu aveam internet.Am incercat sa dau de Corneliu dar cand am intrat am fost dat afara..si asta a fost , n-am avut ce face , asa ca am plecat.Un amic ,care tot aici l-am cunoscut , mi-a dat un server HARD RP.Romanesc , cu 100 de playeri .Am intrat , si acolo usor usor ma ridicasem.Am ajuns sa am bani de 10 Sultanuri , cand s-a dat wipeul..dupa wipe totul a mers prost , asa ca vro 2 luni nu am jucat SA-MP.Acum cateva zile vazusem un clip pe Facebook cu B-Zone si imi aminteam ce frumos era..asa ca m-am gandit sa ma reapuc.Am intrat si singurul prieten al meu era EuGen90, care era tot in FM , si mi-a povestit ce-a mai fost pe aici .Apoi l-am gasit pe Kodzor., un vechi amic si un bun prieten .acum incerc din nou sa ma ridic usor usor , dar pentru inceput ar fii bine daca m-as alatura Stracci Family , si sa imi permit o masina.
  • Alte precizari?: Noroc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.