Jump to content

Vrei sa iti programezi calculatorul sa se stinga? Nu vrei sa pierzi RP-uri?

CBN doNNNetzZ

Recommended Posts

Nu ai Premium Account? Vrei sa te pui pe /sleep si iti depasesti numarul orelor de la level? Ia-ta solutia:

Ca sa iti programezi calculatorul sa se stinga dupa un anumit timp e floare la ureche.

Pentru a face acest lucru urmeaza urmatorii pasi(valabil pentru sistemele de operare Windows):

1. Dai click pe Start (jos in coltul din stanga)

2. Dai click pe Run... (prin meniu ala care iti apare)

3. Ti se deschide o fereastra mica

4. In casuta aia scri urmatoarele: "shutdown -s -f -t 3600" (fara ghilimele)

5. Daca scri ce am zis la punctul 4 o sa ti se stinga calculatorul in 3600 de secunde adica o ora. Ca sa se stinga intr-un timp diferit poti sa scri cate secunde vrei, de exemplu: 1800-jumatate de ora, 3600-o ora, 7200-doua ore ... si tot asa

6. Felicitari

7. Acest proces nu se poate opri decat daca mai faci odata pasii de la 1 la 4 si la 4, in loc de ce scrie acolo, scri: "shutdown -a".

"+1", multumesc, sper ca v-a placut :).

lolguyn.jpg

Ești GENIAL :O Îți dau + frate !!! MERSI MULT CĂ M-AI AJUTAT.

# dar am cont premium ........ ce păcat....

Ce legatura are contul premium cu inchisul automat al pc`ului? :-?

Nu ai Premium Account? Vrei sa te pui pe /sleep si iti depasesti numarul orelor de la level? Ia-ta solutia:

Ca sa iti programezi calculatorul sa se stinga dupa un anumit timp e floare la ureche.

Pentru a face acest lucru urmeaza urmatorii pasi(valabil pentru sistemele de operare Windows):

Ce legatura are contul premium cu inchisul automat al pc`ului? :-?

Acu ai înțeles ? Vrei să faci level (și nu ai cont premium), și la ora 00:00 ai 5/8 RP. Tu te culci, că ai școală mâine, dar la ora 03:00 faci 8/8. Îți programezi Pc-ul să se închidă la 03:00 .. Ce`i așa greu de priceput ? Că dacă`l lași afk până dimineață faci 32819742386 / 8 și na .. dai buylevel fără premium și pierzi toate 382943872 alea de ore :))

Ba jur ca nu va inteleg . Omu a incercat sa ajute .. poate unii nu stiau .. daca voi marile genii stiati asta , nu trebuia sa faceti un +1 .. Nu inteleg ce atatea ironii , calmati-va .

ON: Felicitari Brucce pentru intiativa ..

Singurul lucru naspa e ca acolo trebuie sa pui secunde ... asa ca hai cu matematica.

Felicitari pentru topic. Unii poate nu stiau de aceasta "smecherie" si acum stiu. :D

Cand eram mic intram la informatica si le programam calculatoarele sa se inchida la toti.

:D

Bafta

Singurul lucru naspa e ca acolo trebuie sa pui secunde ... asa ca hai cu matematica.

Felicitari pentru topic. Unii poate nu stiau de aceasta "smecherie" si acum stiu. :D

Cand eram mic intram la informatica si le programam calculatoarele sa se inchida la toti.

:D

Bafta

Nu trebuie neaparat pe ore, merge sa pui si 999999, cat vine in ore si minute ala e.

Eu faceam ceva asemanator in notepad ( salvat ca .bat ). Nu ca as sti sa mai fac, dar in loc sa stai sa opresti procesul sa ti se opreasca cand nu vre etc etc etc. deschizi programul la ora fixa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.