Jump to content

Putini ajutor despre propria masina daca puteti careva!

Gabiste1nN

Recommended Posts

Ma puteti ajuta va rog sa imi spuna cnv toate comenzile care le am asupra masini mele personale???Cum pot sa ii schimb numerele sa aleg zona de respawn si toate celelalte.

Salut.

Poti folosi comanda [/carhelp] in joc.

Comenzile suna cam asa:

[/park] - cand se va respawna va aparea in locul unde ai scris [/park] ultima data.

[/carcolor] - setezi ambele culori ale masinii, culoarea exterioara (1) si culoarea interioara (2).

[/carplate] - setezi placuta de inmatriculare. Poti folosi maxim 8 caractere, fie ele cifre sau litere.

[/towcar] - retrimiti masina la locul unde ai dat ultima data [/park].

[/carinfo] - iti afiseaza date despre masina precum numarul de distrugeri, numarul de asigurari ramase(poti aveam maxim 5 si cand ajungi la 0 trebuie sa platesti o taxa), numele masinii, pretul ei la Vehicle Dealership, etc.

[/lock] - incui si descui masina. Trebuie sa fii langa ea.

[/buyinsurance] - cumperi cate o asigurare pentru masina.

[/locatecar] - poti vedea unde este masina pe harta, oriunde ar fi iti va aparea un checkpoint rosu pe harta.

Cam astea sunt cele mai importante si mai folosite comenzi. In rest le poti afla si singur dar de obicei nu e nevoie de ele.

/sellcarto [id/nume] [suma de bani]- comanda prin care vinzi o masina cuiva !

/sellcarex [id/nume] [suma diferenta pe care o vrei de la celalalta player]- comanda prin care face schimb cu cineva iar acea persoana trebuie sa iti mai dea o diferenta!

/switchkey- in cazul in care ai masina personala si te duci si iei de la rentcar/rentbike o masia /un motor iar apoi vrei sa iei masina personala cand o sa dai lock o sa vezi ca iti zice ca nu ai key atunci folosesti comanda asta pentru a schimba cheia de la rent cu cea de la masina personala(multa lume zicea ca e bug)!

Parerea mea ca si astea sunt extrem de importante pentru a nu face tampenia sa dai masina pe 1$ sau sa faci schimburi si sa iei teapa,ceea ce e foarte frecvent acum pe acest server pacat ca acei playeri care se bucura de naivitatea altora scapa fara nici o sanctionare !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.