Jump to content

Christmas Wallpaper

Skyfall
 Share

Recommended Posts

Foarte interesant, dar omul de zapada e cam luminos si textul nu prea se intelege, dupa parerea mea.

Multumesc foarte mult data viitoare o sa lucrez mai intens.

Nu stiu ce sa zic despre wallpaperul asta... nu vreau sa critic sau sa te fac sa te simti prost, dar mi se pare cam... uou poza, si nu intr-un sens bun.

Ai adaugat doar un text?! intr-adevar, imaginea este frumoasa, dar cum a spus si cineva mai sus, e cam prea luminos omul de zapada, puteai sa ii mai scazi din saturatie sau sa ii reglezi putin gamma. In fine, succes pe viitor si Craciun Fericit!

Nu stiu ce sa zic despre wallpaperul asta... nu vreau sa critic sau sa te fac sa te simti prost, dar mi se pare cam... uou poza, si nu intr-un sens bun.

Ai adaugat doar un text?! intr-adevar, imaginea este frumoasa, dar cum a spus si cineva mai sus, e cam prea luminos omul de zapada, puteai sa ii mai scazi din saturatie sau sa ii reglezi putin gamma. In fine, succes pe viitor si Craciun Fericit!

Cum am spus sunt incepator e prima mea creatie, o sa lucrez mai mult si o sa revin.

@Pawn, fontul se numeste " Riesling "

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.