Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-Zone Battle] c0s vs Zoom xD

uS HOUSTON
 Share

Recommended Posts

Din acest moment aveti 24 de ore sa imi trimiteti prin PM lucrarile insotide de PSD.

CLOSED.

• tNEmM.png

• Vpstj.png

Start vot !

Primul la 5 voturi consecutive, sau la 10 in total, castiga.

Voturile trebuie sa fie argumentate solid. Cele care incalca aceasta regula, vor fi anulate.

Mai puteati sa lucrati la amandoua lucrari, la contrast, sa puneti niste efecte..sunt cam simple; sunt apropiate lucrarile..la prima nu-mi place bg-ul si iarba aia, iar la a doua a border-ul acela din interior, dar culorile arata bine la a doua, deci votez lucrarea 2.

Amandoua sunt frumoase, nu ma prea pricep eu la photoshop dar masina a 2 arata mai frumos.... deci ma iau dupa masina nu dupa altceva.... sunt cateva culori acolo .... nu stiu imi place a 2.

Deci votez a 2 creatie.

Votez prima lucrare. Imi place mai mult, e mult mai mult lucrata... imi place mai mult.

Edited by MrYonutz
ANULAT

Îmi amintiţi de mine acu 1 an, nu ştiu ce să aleg.

1. Nu-mi place acea iarbă făcută cu brush-ul la repezeală şi oricum nu-şi are rostul.

2. Şi lucrarea asta e tot slăbuţă, îmi place că e mai deschisă faţă de v1 şi am să votez cu ea din milă.

Votez lucrarea numărul 2.

Lucrarea 1: Imagine + Text + Brush = Fail - O lucrare foarte slaba pot spune, si de ce ai dat cu brush pe acolo , e foarte aiurea.

Lucrarea 2: Imagine + Lumina + Border = Fail 2 - Prima data cand am vazut imaginea credeam ca e facuta de tine cu pentool , shape etc , dar am gasit imaginea si pe net deci nu e nimic special la ea.

Battle foarte slab pot spune... mai bine nu il faceati..

Nu stiu sincer pe cine sa votez , dar avand in vedere ca in lucrarea 2 gasesti elemente cat de cat mai avansate fata de lucrarea 1.

Voted L2

Votez lucrarea 2 . Efecte bine puse , așezate , contrastu , e gen abstract ..... deci 2 rămâne ! E mai muncită față de 1 ... părerea mea .

BMW FTW .... Prima e pe șosea ... unde vezi pe șosea iarbă ... se vede că e facută în grabă !

Edited by Lolu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.