Jump to content

[Tutorial]Cum sa bagi masini in SA:MP

zEk0

Recommended Posts

Salut ma gandeam sa fac acest tutorial in ajutarea jucatorilor care doresc sa adauge masini in samp sau sa inlocuieasca.Pentru a face acest lucru urmariti urmatori pasi.

1.Descarcati IMG TOOL de aici: http://www.thegtaplace.com/downloads/f552-img-tool-2-0

2.Il dezarhivati intr-un folder.

3.Cautati masina dorita pentru a o schimba cu alta din SA:MP aici: http://www.gtainside.com/en/news.php

4.Dupa ce ati gasit masina dorita dati pe Download si o dezarhivati intr-un folder.

5.Deschideti IMG TOOL si dati pe open si deschideti folderu unde aveti GTA SAN ANDREAS si dati pe models gta3.img.Pe urma apasati butonul de sus[edit] si dati pe find.Pe urma se deschide o fereastra si acolo va apare sa scrieti numele masini dezarhivate.De exemplu{linerun.dff iar pe urma linerun.txd] dupa ce ati terminat de facut acest lucru apasati butonul comand si rebuild arhive.Si asteptati.

6.Dupa ce apare ca arhiva a fost refacuta puteti inchide programul, si sa intrati in joc sa vedeti ce a iesit.

7. Distractie placuta.

Sper ca a fost de folos daca nu ati inteles ceva datimi un pm.

Interesanta chestie si folositoare pentru cei care nu stiu dar sunt sigur ca daca nu ai dat copy/paste ai reformulat frazele dintr-un topic existent si ai postat.

Nu am facut nimic din cea ce spui tu lam facut din propria experienta nu am luat din alt topic, lam facut pentru ca multi doresc sa adauge masini in samp si nu stiu cum si ma gandeam sa fac un fel de tutorial nu am luat dintr-un alt topic.

Oricum, felicitari pentru munca depusa, dar cum a zis si ClaudyuTom, poate pur si simplu ai dat copy si paste.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.