Jump to content

Propunere scoatere regula WAR

AiMEER

Recommended Posts

Deranjarea linistii publice?

E UN JOC

Trebuie sa ne distram, nu sa facem pe intelectualii. Da?

Daca vrei ceva Role-Play, bun, strangetiva 200 cops, veniti, dati wanted LA TOTI, arestatii pt. 20 de ani, si gata, se termina treaba,

De ce aberati spunand ca e doar un joc si ca nu sunt bune regulile la nimic? Acest joc este facut in asa fel in cat sa nu deformeze prea mult realitatea, incearca sa te obisnuiesti cu ideea. Acest joc incearca sa fie una cu realitatea.

Te-a intrebat cineva ceva? :|

Nu frățioare :)) dar ăsta`i adevărul ... îți garantez că nu ai timp să faci favoritisme când îți trebuie raport :)) eu îți zic din proprie experiență. Te duci în turf, dai fraps on (video) și poc poc poc :)) acționezi ..

De ce aberati spunand ca e doar un joc si ca nu sunt bune regulile la nimic? Acest joc este facut in asa fel in cat sa nu deformeze prea mult realitatea, incearca sa te obisnuiesti cu ideea. Acest joc incearca sa fie una cu realitatea.

Si ai vazut tu in realitate, un politist care vine la tine si iti spune " Ai spart banca" si iti trage un glont in cap?

Sau politia rutiera, care intervine in forta la un "war" intre 2 mafii rivale? Si nici macar atunci nu se trage asupra lor, doar ii imobilizeaza.

Deci, nu are nici o treaba cu realitatea.

Se vede clar ca PD-ul a favorizat Corleone mai ales la war-urile din LS.

Cand am fost Cuneo , la war-uri contra Corleone pierdeam cu diferenta de 10 puncte MAXIM cu PD in spatele lor :-J .

Si ala a fost noroc.

Daca nu era pd in spatele lor ii castiga usor orice mafie pe corleone , dar ca-s ofticati si slabi , si fara ajutoare nu pot sa mearga la war :-J

Adica , astazi mergem la war .. si suntem langa Aero LS , si vine pd-ul langa noi ? pana la zona de war? dupaia se duce unde-i corleone ?

Ce-i asta frate .. ?

Si cand vine Corleone vine si PD-ul in spate la corleone .

La fiecare war cu cine are Corleone is 10-12 din cealalta factiune , si din corleone numa 4-5 + ca Corleone abuzeaza la maxim .

Daca la toate war-urile intervine pd-ul ce distractie mai e ?

In mafii pot fii maxim : 240 membrii in total !

Si pe server intra peste 500 de playeri pe server.

Ce SS vreti sa faceti pe noi ?

Voi vreti in fiecare sapt sa aveti 200+ poze sa luati un rank up ?

In timpul warului nu da nimeni /robbank ? nu omoara ceva civil .. pe un S.I. ?

In timpi warurilor ii liniste pe srv? nu mai misca nimeni ? numa ce-i care au war?

Asta-i prea de tot ..

Se vede si aicia ca multa lume nu-i de acord cu metoda asta de war.

Numa PD/NG/F.B.I si Corleone clar..

Regenesis, daca acest joc incerca sa fie una cu realitatea e role play.Acest joc e facut ca noi sa ne simtim bine, de aia i se spune joc, eu consider ca ar fi bine ca noi mafiotii sa ne vedem de treaba noastra si sa facem dm acolo, iar copii sa prinda roberi si sa-si faca treaba lor.Asa nu ar fi nemultumiti, toata lumea s-ar simti bine, unde e satisfactia cand la war tragi 1 gl si intri in jail? Ar trebui sa se scoata turfs-urile daca o tineam tot asa, in asa mod nu se vede adevarata valoare a mafiilor.

EDIT: Rocky, cei din departamente nu vin sa ajute Corleone, unii pur si simplu au prieteni acolo si nu le acorda wanted sau le este frica de adminii din factiune. Nu cred ca o sa-l vezi pe X-ulescu din FBI prieten bun cu X-ulescu din Paterno sa-i dea wanted.

Mutati-va pe RPG 2, ca acolo nu se intervin, momentan.

@ PRO, eu am mai propus, ca sa bage o noua metoda de /tazer ce ar fii mai buna pentru war-uri, si alte criminalitati, aceasta ar fi, ca pistolul ( Colt 45 ) sa fie folosit ca pistol cu electrosoc ( tazer ), asa cand dai /tazer iti va da acel pistol doar daca vei duty on, normal, si vei putea trage in suspecti sa-i electrocutezi pentru 25 de secunde, ( dupa ce este imobilizat datorita electrosocurilor, sa nu ii se mai poate scade hp, ca la /tazer actual ), in timpul acesta, iti va putea da wanted 1 pentru WAR, iti va da /cuff, si te duce la puscarie si te va aresta, adica, e o metoda convenabila cred eu.

1. nu stai decat 6 minute de secunde in jail,

2. asa nu se va mai tazer din saritura/bind, mai mult RP, si tine si de tinta politistului.

3. Nu va mai fii asa mare agitatie.

Pro de cand s-a introdus aceasta regula mafia nu mai e mafie te chinui sa ajungi la waruri,vi deschis sa te joci sa te relaxezi si cand incepe warul ........sa dus tot cheful vin 30 40 copi si iti strica tot cheful nu poti sa tragi nu poti sa te misti nu poti sa faci absolut nimic ca imediat ai wanted 1 si 1k jail :|

Asta nu mai e joc fratilor.

Si ai vazut tu in realitate, un politist care vine la tine si iti spune " Ai spart banca" si iti trage un glont in cap?

Sau politia rutiera, care intervine in forta la un "war" intre 2 mafii rivale? Si nici macar atunci nu se trage asupra lor, doar ii imobilizeaza.

Deci, nu are nici o treaba cu realitatea.

Pai in America si in statele civilizate daca asasinezi pe cineva intr-o banca si o jefuiesti, politia are dreptul sa te ajute sa te intalnesti cu ceva micut care zboara cu 900m/s. Politia rutiera...pai aici politia rutiera nu face nimic, isi vede de treaba ei, nu cred ca PD rutiera e prezenta la vreun war.

Regenesis, daca acest joc incerca sa fie una cu realitatea e role play.Acest joc e facut ca noi sa ne simtim bine, de aia i se spune joc, eu consider ca ar fi bine ca noi mafiotii sa ne vedem de treaba noastra si sa facem dm acolo, iar copii sa prinda roberi si sa-si faca treaba lor.Asa nu ar fi nemultumiti, toata lumea s-ar simti bine, unde e satisfactia cand la war tragi 1 gl si intri in jail? Ar trebui sa se scoata turfs-urile daca o tineam tot asa, in asa mod nu se vede adevarata valoare a mafiilor.

EDIT: Rocky, cei din departamente nu vin sa ajute Corleone, unii pur si simplu au prieteni acolo si nu le acorda wanted sau le este frica de adminii din factiune. Nu cred ca o sa-l vezi pe X-ulescu din FBI prieten bun cu X-ulescu din Paterno sa-i dea wanted.

Poate ca ar trebui estompata putin activitatea departamentelor in cadrul warului dar, sunt servere de HARD RP unde acolo oricat de mult s-ar incerca sa se demonstreze ca este doar un joc, nu se face asta. Regulile sunt foarte stricte si uite ca au si mai multi playeri ca noi, ei sunt obisnuiti cu strictetea, noi nu. La noi daca cineva ne ia mai dur sau ne contrazice, spunem ca isi bate joc de noi si ca nu ne lasa sa ne jucam. Ar fi bine sa constientizam ca e un joc, in sensul de a nu ne enerva, de a nu injura aiurea diferita lume. Nu in sensul de a nu respecta regulile si conduita jocului. Pariez ca Sa-Mp nu este singurul joc pe care tu l-ai jucat in decursul anilor de cand ai o conexiune la internet. In orice joc sunt reguli, nu te poti impotrivi prea mult, fiindca regulile au fost facute in asa fel incat sa fie logice si respectabile. In concluzie, oricum nu cred ca ai citit tot ce am scris, ar fi bine sa puneti mana de la mana si sa contra-atacati rivalii (adica politia, riscand dealtfel si mai multe probleme). O seara buna si spor la joc.

Problema noastra cea mai mare este ca incurcam definitia modului RP cu RPG. Cand vorbim de modul RPG pentru SA:MP, ne referim la un server cu factiuni stabilite, reguli si mod de joc propus de catre scripter si owneri. Ce inseamna asta? Tu ai intrat pe server, ai posibilitatea sa alegi, dar nu poti sa faci ce vrei tu. Putem compara asta cu libertatea de exprimare a romanilor.. Stim cu totii bine despre ce vorbesc. Ai factiuni de ales, dar nu iti poti crea una singura. Pe RPG nu sti ce e acela un chat IC sau OOC, desi comenzile /me, /b, /c exista. Dovada ca mod-ul este o "corcitura" intre DM, Stunt si RP + unele idei "fantastice". Scripterul iti impune un mod de joc, tu trebuie sa il joci chiar daca vrei sau chiar daca nu, de aceea un server RPG plin este greu de gasit. Multi au tentinta sa spuna ca "eu sunt destept. rpg si rp e acelasi lucru". Cautati definitiile in materie de gaming si o sa vedeti cat de destepti sunteti. Trecand peste asta, RP-ul este originalul mod de joc, sa zic asa. Acolo te poti exprima liber, iti poti face propriul roleplay prin diferite variante, iti creezi factiuni si mereu exista ceva nou si interesant de facut. Iti poti alege caracterul, sa fi un om de afaceri sau un gangster, s.a.m.d. Greseala voastra? "E doar un joc." Daca acest joc e gandit asa de bine cum se zice, de ce un admin level 3 cand este intrebat ce e aia o comanda IC, nu stie. Dar fara niste notiuni minore pentru a juca aceste moduri, cum poti lua niste decizii atat de complicate si dezvoltate, de parca am fi jucat o viata. De ce se intind randuri intregi de comentarii la complaints? Ori e RPG, si NU ne apropiem de RP, ori.. Parerea mea, deja toate, absolut toate lucrurile, regulile si planurile dupa care noi jucam, au fost exploatate si aduse la un punct in care chiar nu sti la ce sa te mai astepti de la nimeni. Cand intru la Complaints, ma simt ca in parlament. Nu mai inteleg nimic si desi am facut off-topic cu acest post, nu doresc sa dau nici pro, nici contra. De ce? Nici cum nu mai e bine.

Pai e imposibil sa nu te enervezi cand sunt 20 copi pe teritoriu si nu poti sa faci un pas ca intri in jail, tu zici acolo de servere HARD RP, noi suntem RPG.Sunt de acord si eu cu regulile, dar astea sunt reguli care nu tin de disciplina serverului.

Bun, va plangeti ca war-urile sunt in locuri publice. Atunci sa se mute zonele in satuletele in care nu se circula, la ferma veche, sau ca inainte. Mie imi placea mult mai mult cum era inainte. Fara stres, fara.. acum este foame dupa zone. Daca war-urile nu vor mai fi in zone publice atunci chair ca nu va mai trebui interventia politiei. Inca ceva, cum s-a spus si mai sus. Bun, este un server Roleplay-Godfather. Dar este o combinatie. Aici nu suntem pe server RP sau HARD RP ca sa folosesti [/me] [/b] s.a.m.d Ganditi-va logic, a mai fost dat exemplul asta mai sus: Dai rob la banca, in realitate te omoara direct? Alt exemplu: Noi ne ciocnim, ne furam masinile, asta nu e RP, nu asa se face, deci nu este server RP ca sa urmam regulile RP. In concluzie, se poate face foarte bine si war fara stres, fara politie.

Aici nu suntem pe server RP sau HARD RP ca sa folosesti [/me] [/b] s.a.m.d

Atunci de ce comenzile sunt utilizabile? A, inteleg.. Singurul mod in care mai poti sa glumesti fara haz? (/me telefon raspuns). Super tare, chiar nu am cuvinte..

Atunci de ce comenzile sunt utilizabile? A, inteleg.. Singurul mod in care mai poti sa glumesti fara haz? (/me telefon raspuns). Super tare, chiar nu am cuvinte..

De ce ma intrebi pe mine lucrul asta? Nu am negat ceea ce ai spus tu, ai avut corecta dreptate in privinta asta.

PRO. Ma bucur ca s-a gandit cineva sa se faca un topic in privinta asta.

E un joc, nu suntem in viata reala. Daca tot vreti sa semene cu viata reala, arestati criminalii pentru 30 de ani si ati rezolvat cazul. Oricum, pentru mine e ceva echivoc faza cu warul. Cum sa dai wanted 1 si apoi sa omori mafiotul ca asa scrie in regulament. Vi se pare cel putin RP? Mie nu, o chestie mai tampita ca asta nu am mai auzit. Presupun ca tot Kelton a bagat-o si pe asta.

Bun, va plangeti ca war-urile sunt in locuri publice. Atunci sa se mute zonele in satuletele in care nu se circula, la ferma veche, sau ca inainte. Mie imi placea mult mai mult cum era inainte. Fara stres, fara.. acum este foame dupa zone. Daca war-urile nu vor mai fi in zone publice atunci chair ca nu va mai trebui interventia politiei. Inca ceva, cum s-a spus si mai sus. Bun, este un server Roleplay-Godfather. Dar este o combinatie. Aici nu suntem pe server RP sau HARD RP ca sa folosesti [/me] [/b] s.a.m.d Ganditi-va logic, a mai fost dat exemplul asta mai sus: Dai rob la banca, in realitate te omoara direct? Alt exemplu: Noi ne ciocnim, ne furam masinile, asta nu e RP, nu asa se face, deci nu este server RP ca sa urmam regulile RP. In concluzie, se poate face foarte bine si war fara stres, fara politie.

Pro, asa ar fi cel mai indicat..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.