Jump to content

CS:GO

CleanDisk
 Share

Recommended Posts

CS:GO

Salut B-Zone , astazi am sa va prezint jocul numit CS:GO care este disponibil pe STEAM.Jocul , include mult peste 45 de arme , harti , moduri de joc , si desigur cum se astepta o noua grafica mai imbunatatita si vei avea posibilitatea sa ai foarte multe realizari , jocul fiind un shooter tactic.

CS:GO este abrevierea numelui Counter-Strike: Global Offensive care este produs de Valve Corporation , fiind al 4 lea din generatia Counter-Strike.Jocul a fost lansat oficial pe 21 august 2012 si se poate juca pe PC , XboX , si PS3 ( Play Station 3).

Moduri de joc:

Competitiv: La inceputul fiecarei runde , fiecare jucator isi poate cumpara cate o arma si unelte cu banii castigati din runda precedenta , din diferite actiuni , ori sa asiste la uciderea inamicului ori sa dezamoreseze bomba.

Defuse: Teroristii , trebuie sa aiba grija de bomba , ca aceasta sa ajunga la locul de plantat , iar anti-teroristii sa aibe grija ca bomba sa nu ajunga la locul de dezamorsat ori sa elimine toti teroristii ca sa nu mai aiba cine planta bomba.

Ostaticii: Anti-Teroristii trebuie sa salveze ostaticii de la Teroristi si sa ii aduca la un anumit punct ( de cele mai multe ori in baza anti-tero).Teroristii trebuie sa ii impedice pe acestia sa ii duc la punctul de ''evadare''. Daca teroristii / anti-teroristi vor ucide un ostatic jocul ii va taxa cu o anumita suma.

Arms Race: Fiecare jucator , primeste o arma ( mai avansata) pentru fiecare kill facut , jucatorul care ajunge la arma cea mai buna , va castiga tot jocul.

Cateva imagini cu jocul:

1333397904_counter_strike_global_offensive.jpg

1323527212_counter_strike_global_offensive_16_im.jpg

Ai cumva si un link de download?As vrea sa il incerc.

Se pare că prostia ta nu te ajută să-ți crești numărul de post-uri. Ai 10 % warn, data viitoare suspend.

Jocul aduce schimbari majore fata de Counter-Strike 1.6, si multi nu o sa treaca la aceasta versiune. Este realizat excelent, am apucat sa-l joc cat timp a fost free, apoi l-am cumparat sperand ca ma v-a pasiona mai mult decat 1.6.

Cand am auzit de aparitia acestui joc am fost oarecum mahnit , deoarece fura din faima adunata de 1.6. M-am hotarat sa il cumpar si eu , si am fost oarecum dezamagit. Seamana izbitor cu CSS , dar metoda de shooting este total diferita. Intradevar are o grafica foarte bine gandita dar tot 1.6 ramane baza ! :D Desii este un joc destul de reusit , nu o sa aiba niciodata succesul pe care l-a avut 1.6 !

Edited by eFFFFACER

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.