CleanDisk Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 CS:GO Salut B-Zone , astazi am sa va prezint jocul numit CS:GO care este disponibil pe STEAM.Jocul , include mult peste 45 de arme , harti , moduri de joc , si desigur cum se astepta o noua grafica mai imbunatatita si vei avea posibilitatea sa ai foarte multe realizari , jocul fiind un shooter tactic. CS:GO este abrevierea numelui Counter-Strike: Global Offensive care este produs de Valve Corporation , fiind al 4 lea din generatia Counter-Strike.Jocul a fost lansat oficial pe 21 august 2012 si se poate juca pe PC , XboX , si PS3 ( Play Station 3). Moduri de joc: Competitiv: La inceputul fiecarei runde , fiecare jucator isi poate cumpara cate o arma si unelte cu banii castigati din runda precedenta , din diferite actiuni , ori sa asiste la uciderea inamicului ori sa dezamoreseze bomba. Defuse: Teroristii , trebuie sa aiba grija de bomba , ca aceasta sa ajunga la locul de plantat , iar anti-teroristii sa aibe grija ca bomba sa nu ajunga la locul de dezamorsat ori sa elimine toti teroristii ca sa nu mai aiba cine planta bomba. Ostaticii: Anti-Teroristii trebuie sa salveze ostaticii de la Teroristi si sa ii aduca la un anumit punct ( de cele mai multe ori in baza anti-tero).Teroristii trebuie sa ii impedice pe acestia sa ii duc la punctul de ''evadare''. Daca teroristii / anti-teroristi vor ucide un ostatic jocul ii va taxa cu o anumita suma. Arms Race: Fiecare jucator , primeste o arma ( mai avansata) pentru fiecare kill facut , jucatorul care ajunge la arma cea mai buna , va castiga tot jocul. Cateva imagini cu jocul: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Ai cumva si un link de download?As vrea sa il incerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleke Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Ai cumva si un link de download?As vrea sa il incerc. Se pare că prostia ta nu te ajută să-ți crești numărul de post-uri. Ai 10 % warn, data viitoare suspend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LD 6thsense Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 (edited) Am auzit ca CS:GO are cerinte destul de mici ... ar fii perfect pt un calculator vechi care vrea ceva nou dar nu poate. O sa il incerc cu placere ! Edited January 9, 2013 by Temptation Link to comment Share on other sites More sharing options...
sCr97 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 L-am jucat, este prea mortal jocul. Cel mai bun CS din cate au existat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Jocul aduce schimbari majore fata de Counter-Strike 1.6, si multi nu o sa treaca la aceasta versiune. Este realizat excelent, am apucat sa-l joc cat timp a fost free, apoi l-am cumparat sperand ca ma v-a pasiona mai mult decat 1.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleke Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 L-am jucat, este prea mortal jocul. Cel mai bun CS din cate au existat. Primeşti avertisment, la următoarea abatere ai warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 (edited) Cand am auzit de aparitia acestui joc am fost oarecum mahnit , deoarece fura din faima adunata de 1.6. M-am hotarat sa il cumpar si eu , si am fost oarecum dezamagit. Seamana izbitor cu CSS , dar metoda de shooting este total diferita. Intradevar are o grafica foarte bine gandita dar tot 1.6 ramane baza ! Desii este un joc destul de reusit , nu o sa aiba niciodata succesul pe care l-a avut 1.6 ! Edited January 12, 2013 by eFFFFACER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armaan Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Topic Closed! Reason: Older than 1 month Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts