Jump to content

B-Zone TV - A hitman's mistake

Mihai19
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: A hitman's mistake

Gen: Hitman / Action / Crime / Police

Durata: 4:58

Data lansării: 23 decembrie 2012

Scurtă prezentare: În acest film este vorba despre un hitman bun, dar fără onoare. De data aceasta el este prins cu înşelătoria.

Link către clip:

» Vreau critici constructive din partea voastră! Să ştiu ce e bine şi ce nu şi de asemenea ce ar trebui să fac mai departe.

» Vreau să creez un serial. Acesta este episodul pilot. Sper să vă placă.

EDIT:

PS: Watch in HD! :)

Edited by BTD Mihai

Încearcă să filmezi din mai multe unghiuri şi nu de la o aşa mare distanţă, bagă mai multe prim planuri .

Fă filmul din cât mai multe scene nu una singură pentru a evita chestiile de genul "view 1,2,3,4" şi să poţi înlocuii uşor ce-ai greşit şi nu-ţi place atunci când faci montajul .

Nu conduce niciodată, în cel mai rău caz dai G, nu te pune ca şi actor în film, îngreunezi lucrurile .

Nu mai folosii /chat, decât în prim planuri, nu mi-a plăcut când a dat în acelaşi timp /chat cu primarul şi celalalt personaj, a arătat urât .

Îmi place povestea, numai că puteai continua minţindu-l pe Primar iar în următoarele episoade să se descopere adevărul .

E un film bun pentru 1080 HD şi povestea interesantă, mai ai de muncit asupra cadrelor, sper să-ţi fi fost de ajutor .

Edited by S p e e d y

Încearcă să filmezi din mai multe unghiuri şi nu de la o aşa mare distanţă, bagă mai multe prim planuri .

Fă filmul din cât mai multe scene nu una singură pentru a evita chestiile de genul "view 1,2,3,4" şi să poţi înlocuii uşor ce-ai greşit şi nu-ţi place atunci când faci montajul .

Nu conduce niciodată, în cel mai rău caz dai G, nu te pune ca şi actor în film, îngreunezi lucrurile .

Nu mai folosii /chat, decât în prim planuri, nu mi-a plăcut când a dat în acelaşi timp /chat cu primarul şi celalalt personaj, a arătat urât .

Îmi place povestea, numai că puteai continua minţindu-l pe Primar iar în următoarele episoade să se descopere adevărul .

E un film bun pentru 1080 HD şi povestea interesantă, mai ai de muncit asupra cadrelor, sper să-ţi fi fost de ajutor .

Este primul meu film serios făcut în San Andreas. Da, mai am multe de învăţat, dar trebuie să fac mai multe deodată din lipsă de actori.

Vreau ca în fiecare episod să fie un alt story, dar personajul principal să fie hitmanul.

Mulţumesc pentru sfat.

Edited by BTD Mihai

Acel /chat şi comanda pe care ai folosit-o pentru fumat, au arătat destul de urât ... cum a spus şi Speedy, nu te băga ca şi actor în film, în timp ce filmezi.

Totuşi, te felicit pentru munca depusă, aşteptăm şi următoarele episoade !

Acel /chat şi comanda pe care ai folosit-o pentru fumat, au arătat destul de urât ... cum a spus şi Speedy, nu te băga ca şi actor în film, în timp ce filmezi.

Totuşi, te felicit pentru munca depusă, aşteptăm şi următoarele episoade !

Da, ştiu, deşi am pus binduri tot s-au văzut. :(

N-am ce spune.Chiar daca unii spun ca ar fi trebuit filmat altfel, eu cred sa este bine si varianta ta.

Imi place modul in care ai gandit actiunea.Ce pot sa zis:Felicitari!

OFF:Poti sa-mi spui ce folosesti pentru a vedea masinile HD ???

N-am ce spune.Chiar daca unii spun ca ar fi trebuit filmat altfel, eu cred sa este bine si varianta ta.

Imi place modul in care ai gandit actiunea.Ce pot sa zis:Felicitari!

OFF:Poti sa-mi spui ce folosesti pentru a vedea masinile HD ???

Mulţumesc.

Nu sunt maşini HD. Este modul ENB Series cu setarile mele, numai reflecţia.

Mulţumesc.

Nu sunt maşini HD. Este modul ENB Series cu setarile mele, numai reflecţia.

Si nu imi poti spune site-ul de unde lua acel mod?

Se pune prin spark sau alt ceva?

Edited by GriFFyn

Si nu imi poti spune site-ul de unde lua acel mod?

Se pune prin spark sau alt ceva?

Click aici.

Dezarhivezi fişierele în folderul în care ţi-ai instalat San Andreas.

Modul ar trebui să se activeze automat, dacă nu, apasă SHIFT + F12.

Foarte frumos. Felicitari pentru efort.

Ce nu mi-a placut a fost acea secventa in care a mers ala de la Bullet pana la usa iar cel mai mult mi-a placut secventa cand ai aratat casa primarului.

Foarte frumos. Felicitari pentru efort.

Ce nu mi-a placut a fost acea secventa in care a mers ala de la Bullet pana la usa iar cel mai mult mi-a placut secventa cand ai aratat casa primarului.

Sunt de acord cu tine, primul minut... nu e prea convingător.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.