Jump to content

Bug la masini cand ai parasuta

AraGAZ ZEW

Recommended Posts

Nick-ul tau: Aragorn

Descrierea bugului: Eram langa masina colegului meu Booogdan si am inceput sa dau din joaca cu picioarele in ea avand parasuta...si am vazut ca masina se strica, am dat /dl si tot scadea, a incercat si el sa dea dar nu se intampla nimic, m-am dus la alta masina, un Premier si faceam la fel. SE vede in film cad dau de scroll si nu mai am parasuta ca masina nu mai pateste nimic

Screenshot(s):

Am testat si eu si asa se intampla,dar faza e ca decat celui care da in masina avand parasuta ii arata ca scade hp ul la masina si explodeaza. Cel putin asta ni s-a intamplat noua .

1

Aici ,bymages se plimba cu buffalo fara niciun stres,dar mie nu-mi apareau masinile.

2

Cred ca este de la GTA. :-??

Daca intrai in HQ si ieseai iti apareau, trebuia un restream. Sincronizarea masinilor in SA-MP, nu prea are ce sa faca. TD nu se face, in caz ca incerci sa bubui o masina personala in felul asta, intrucat doar TIE iti bubuie, serverul nu primeste nicio informatie cum ca masinii i-a scazut HP-ul. Incerci cu restream (intri intr-un interior si apoi iesi din el sau te indepartezi destul de mult de masina astfel incat sa dispara de pe harta, apoi te aproprii de ea iar).

Am incercat si eu si asa e...

Dar nu cred ca accest lucru se poate repara, deoarece este din GTA....

In cazul ce-l mai rau si nu se poate separa cred ca o sa se faca o regula sa nu faci accest lucru, "Bug Abuse"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.