Jump to content

[B-ZONE TV] Hardcore edit

mark888
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Drifting

Gen: Hardcore edit

Durata: 0:42

Data lansarii: Mai demult dar lam reuploadat

Scurta prezentare: nu e nevoie.

Link catre clip :

Editarea este de nota 20, dar am văzut doar 3 drift-uri şi în rest doar efecte. Clipul este frumos, dar ... prea puţin.

E facut la graba sa vad cat de apreciat va fi acest video si in functie de asta voi facem si altele :D

Hmm. Videoclipul ta iesit foarte bine, dar 42 de secunde nu crezi ca ii cam putin, doar 2 drfit-uri ai apucat sa faci.

Oricum felicitari pentru efortul depus. Poate pe vitor le faci videoclipurile mai lungi.

Cum au spus şi ceilalţi, e cam scurt ... nu apuci să faci nu ştiu ce drift-uri în 42 secunde. Nu zice nimeni să fie de 15 minute, dar măcar 3 minute ai putea.

Oricum, te felicit pentru muncă !

Cum au spus şi ceilalţi, e cam scurt ... nu apuci să faci nu ştiu ce drift-uri în 42 secunde. Nu zice nimeni să fie de 15 minute, dar măcar 3 minute ai putea.

Oricum, te felicit pentru muncă !

Ideea e ca alea 3 minute trebuie sa fie pline de efecte, si nu cred ca stii ce greu se fac aceste efecte :)... de aia se fac clipuri de 30/40 de secunde... bine, exista si persoane care au clipuri mai lungi pline de efecte, dar ei au, poate, o experienta mai mare decat are el :).

Felicitari Mark! ti-am mai vazut clipul si in trecut, inainte de a se da rollback la forum si la fel ca si atunci, m-ai impresionat profund. Mult succes in continuare si sper sa faci clipuri la fel de bune.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.