Jump to content

Cel mai mare regret?

Clayton

Recommended Posts

Nickname: Rayze.

Level: 22.

Joc de: Aproximativ 7 luni.

Regret: Ca i-am dat [/transfer 15.000.000$] unui player, cand aveam vreo 16-17kk.

Alte precizari: Neah.

Nickname: [GMS]GutMasteR

Level: 26

Joc de: 1 an si jumatate (+-)

Regret: Cel mai mare regret al meu este ca i-am oferit unui nesimtit (nu dau nume ca se supara Bogdan14) o casa pe care s-a oferit sa o vanda si apoi sa imi dea banii (valoarea ei era de 10kk) ... Acum el isi bate joc de mine cand ii cer banii si da dovada de o nesimtire si o prostie rara...

Alte precizari: Am invatat sa nu mai dau nimic nimanui desi nici asta nu e bine dar tot continui sa fiu de incredere oricui...

Nickname: eFFFACER

Level: 30

Joc de: Aproape 1 an

Regret: Ca am incercat si eu joypadu-ul la un war si am fost dat afara din Corleone , si am si primit banned , si din aceasta cauza am avut de pierdut extrem de multe ( EXTREM EXTREM EXTREM de multe )

Alte precizari: Vreau sa dau timpul innapoi :(

Nickname: [b2w]Shorty

Level: 22

Joc de: Nu stiu exact :).

Regret: 1. Ca am fost baut zi de zi,si ducandu-ma mintea sa intru pe samp am facut DM,am injurat si am folosit un limbaj necorespunzator pe /ad..,ca am fost banat permanent.

2. Ca am parasit Police Departament cu FlameS lider...

3. Ca nu am apucat sa le spun scuze multor oamenii,nu pentru furturi pentru ca nu m-am ocupat cu astea :-J,ci pentru nesimtirea mea.

Alte precizari: Succes tuturor,scuze celor jigniti de mine :).

Nickname: s0r1n3l

Level: 35+

Joc de: 7 Luni

Regret: Regret faptul ca am intrat pentru a doua oara in corleone , dupa ce am intrat am realizat unele lucruri despre anumite persoane.

Alte precizari: Data viitoare o sa ma gandesc de 2 ori inainte sa intru intr-o factiune :) .

Nickname: [PD]Robbie

Level: 18

Joc de:1 an.

Regret: Cand am vandut Sparrow.

Alte precizari: Urmatorul dupa mine este cel mai destept. ( pune si tu asta la tine in "Reply" pentru a strane cat mai multe REGRETE ).

Nickname: Shooter

Level: 31

Joc de: 7 luni+

Regret: Ca nu m-am informat mai bine despre anumite lucruri la inceput si am luat ban pe diferite motive..

Alte precizari: -

Nickname: al3xu1tzu

Level: 40

Joc de: 1 an și ceva.

Regret: Că am avut încredere în persoanele care nu trebuia (se știu ei). :)

Alte precizări: Și acum să o dau în off topic și eu, nu vă puteți lăsa de sa-mp?

Nu vă puteți lăsa fiindcă nu vreți, dacă vrei cu adevărat să te lași, te lași fără niciun regret.

Nickname: And_rey

Level: 8

Joc de: putin timp

Regret: Ca am folosit autoclicker(cu toate ca ma gandeam eu ca s-ar putea sa fie interzis, nu ma asteptam sa iau ban 3 zile), si ca unii playeri lasa de dorit, multi la lvl 4 au 100 de posturi...

Alte precizari: Macar am avut timp sa invat regulamentul pe de rost in astea 3 zile :)) Bafta all!

Nickname: And_rey

Level: 8

Joc de: putin timp

Regret: Ca am folosit autoclicker(cu toate ca ma gandeam eu ca s-ar putea sa fie interzis, nu ma asteptam sa iau ban 3 zile), si ca unii playeri lasa de dorit, multi la lvl 4 au 100 de posturi...

Alte precizari: Macar am avut timp sa invat regulamentul pe de rost in astea 3 zile :)) Bafta all!

:))

Alte precizări: Și acum să o dau în off topic și eu, nu vă puteți lăsa de sa-mp?

Nu vă puteți lăsa fiindcă nu vreți, dacă vrei cu adevărat să te lași, te lași fără niciun regret.

Ei nu ? E doar un paradox treaba asta cu "vai, nu mă pot lăsa de samp".

[/q], uninstall samp

sau pur și simplu nu mai intra în el; sunt unele momente când chiar nu ai ce face în samp.

Nickname: Cipi.

Level: 40

Joc de: 1 an juma`

Regret: că unii chiar iau în serios acest joc; e doar un joc, la fel ca celelalte : NFS, Lineage, Red Alert, mario, tetris, etc :))

Alte precizari: pana mea .. nimic

Nickname: Gawitkkk

Level: 38

Joc de: 1 an si o luna.

Regret: Ca am fost un om prost si miam batut joc de multe persoane, inclusiv ca am dat tepe. Si mai un lucru, ca am iesit din Tattagli cand a fost NorbY lider.

Alte precizari: Ma voi schimba in viitor.

Nickname: daryuS

Level: 38

Joc de: 3 ani

Regret: Ca nu prea am realizat prea multe pe aceasta comunitate,am iesit/intrat in fiecare factiune si nimic nu am rezolvat.

Alte precizari: Cateodata trebuie sa ai si noroc sa poti face ceva.

Nickname:MrYonutz

Level:37

Joc de:2 ani si 6-7 luni

Regret:Ca am cantat Si-a murit Dumitru si Zavalaidanga la waruri cand eram Barzini si aveam rank 4... si mi-a dat Micku7zu rank 3, si l-am injurat pe /w, parca, si m-a demis.

Ca m-am certat cu sRn cand eram rank 5 in NR si l-am dezamagit pe Unky :o3

Ca am intrat in Taxi, crezand c-o sa fie misto. La vremea aia daca nu jucai 20 de ore pe zi si nu faceai 30000 de comenzi, nu prea era misto pentru tine... ca sareau toti pe tine ca nu "muncesti"...i

Ah, si ca mi-a sarit mustaru' si-am injurat adminii, la nervi, si-am luat ban... permanent :-<

Alte precizari: -

Nickname: Liqueur

Level: 8.

Joc de: O lună și două zile.

Regret: Regret foarte mult faptul că nu am fost atent la o afacere, ceea ce m-a costat mult.

Alte precizări: Fiți foarte atenți și verificați de zece ori înainte de a face ceva.

Nickname:Razvanz96.

Level:10+

Joc de:de 4 ani SA:MP(de 1 an pe b-zone)

Regret:A fost cand mi-am pierdut cont-ul din cauza unui copil(care nu stie sa aprecieze macar munca si orele pierdute altuia),care mi-a spart contul si nu a luat doar bunurile de pe el,dar a facut in asa fel sa ia ban pe cont.

Alte precizari:Multumesc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.