SkeriY Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Salutare! Nu stiu daca am postat unde trebuie(imi cer scuze),dar stiu ca acesta sectiune este cea mai citita asa ca am si eu nevoie de unpic de ajutor. As vrea sa atasez fata unei persoane la un video.Adica sa pun fatza unu`i prieten peste fatza celu`i din video:) Ma puteti ajuta intr`un fel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S a s a Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 ) ai nevoie de Magix Movie Edit Pro 17 sau de alta programa pentru editarea video Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 ) ai nevoie de Magix Movie Edit Pro 17 sau de alta programa pentru editarea video cautam si eu asa ceva tias da un + dar nu mai pot da Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaLd3Ron AIM Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 ) ai nevoie de Magix Movie Edit Pro 17 sau de alta programa pentru editarea video acest program e greu de, descifrat, cautati unu mai simplu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Topicul n-are legătură cu această secțiune. Nu mai face topicuri aiurea, riști sancționare pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.