Jump to content

B-Zone #2 Userbars

Redzm
 Share

Recommended Posts

Nu imi plac. Ai pus capul ala prea aproape de text. In rest, ce e in planul al doilea, e bine. Tot mai frumoase sunt cele anterioare.

Things can be changed (am PSD). Or fi, dar nu mai sunt HQ.

Nu imi plac. Ai pus capul ala prea aproape de text. In rest, ce e in planul al doilea, e bine. Tot mai frumoase sunt cele anterioare.

De acord cu tine, textul "Community" şi "Let's play..." mi se par neclare, nu înţeleg ce-s cu pătrăţelele alea... unele culori le-ai greşit. Mai frumoase îs vechile userbars.

Cât ți-a luat să le faci upload?

Culoarea aceea maro-crem, nu mă prea satisface, in general celelalte sunt placute , exceptând luminozitatea textului "B-ZONE COMMUNITY", "Let's play together".

Am dat edit nu sariti. =))

Edited by Skyfall

De acord cu tine, textul "Community" şi "Let's play..." mi se par neclare, nu înţeleg ce-s cu pătrăţelele alea... unele culori le-ai greşit. Mai frumoase îs vechile userbars.

Bineinteles ca ti se par neclare atata timp cat au fost puse pe ceva cu alb in spate. In legatura cu patratelele nu vad nimic iesit din comun. Asa cum la cele anterioare a fost pusa acea textura, sau smudge, sau orice ar fi fost, aici a ales sa puna acele patratele :).

Cât ți-a loat să le faci upload?

Cat ti-a "loat" sa faci postul asta?

Edited by Alpha287

Foarte frumoase, felicitari.

Sincer sa fiu, raman tot la cele vechi, deoarece le simt mai clare.

Oricum, cand pot iti acord un + pentru efortul depus.

Cateva sfaturi :

- Capul acela este prea aproape de text.

- Culorile ( Tattaglia, Stacci ) nu sunt la fel, in game ma refer. La tine sunt la fel culorile.

- Cand ai pus alb-ul acela, nu se prea intelege "B-Zone Comunity, Let's play lalala...

Nu o lua in nume de rau.

Foarte tare, ai 1 + de la mine. Bravo!

Edited by Rayze

Sunt foarte frumoase, dar nu prea imi place la Tattaglia , Stracci , DR-Team , PB-Team etc la toate ai pus cremul acela.. puteai la unu mai deschis unu mai in chis dar sunt frumoase.. , si la B-Zone Community luminozitatea nu se intelege " Together ". In rest sunt frumoase Bravo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.