Jump to content

Assassin’s Creed 4: Black Flag confirmat oficial

Redzm
 Share

Recommended Posts

559d3c7ac1b027fe744a7358a9d278e4.jpeg

Ubisoft a anunțat că următorul joc din saga Assassin’s Creed va purta numele Black Flag. Acesta va fi lansat pentru Windows PC, PlayStation 3, Xbox 360 și Wii U, iar personajul principal al jocului va fiEdward Kenway, tatăl lui Haytham Kenway din Assassin’s Creed 3. De altfel, ceea ce vă povestea și subsemnatul ieri!

Mai merită spus că versiunea de PlayStation3 va beneficia de 60 de minute exclusive de gameplay și că publisher-ul francez a dezvăluit că în data de 4 martie, la ora 19:00, va oferi mai multe detalii despre acest nou capitol.

8516368646_f3d0ecd93a.jpg

_________

sursa: http://level.ro/stiri/28954-assassins-creed-4-black-flag-confirmat-oficial.html

I have played all the AC games (except the first one with Altair). I'm so excited about this one, AC 3 was quite amazing, I hope this one is even better. But... I heard that Desmond's story is already finished since he

died in AC 3.

I guess it's not over yet.

Sunt mare fan al seriei Assassin's Creed, am terminat toate 5 jocurile pana acum ( 1,2,Brotherhood,Revelations,3) . Deabia astept sa apara ! :)

Edited by TOV GabY

Acest joc va face prăpăd în lumea jocurilor, deci va avea o grafică superbă + un gameplay de nota 10, eu am jucat decât Assassin-s Creed 2,dar abea aștept să apară.

O sa fie frumos jocul . Imi plac seriile Assasin's Creed mai ales 3

Acest joc va face prăpăd în lumea jocurilor, deci va avea o grafică superbă + un gameplay de nota 10, eu am jucat decât Assassin-s Creed 2,dar abea aștept să apară.

Tu chiar crezi ca o sa aiba o asemenea grafica? Chill man... Grafica va avea dar nici chiar asa . Uite-te la trailer-ul Far Cry 3 si apoi descarca jocul. Fa tu comparatia

WOW ! Thas fucking awesome!

GRAFICA - BIFAT

POVESTE - BIFAT

o sa iasa super jocul abea astept :o3

Ce te face sa crezi asta ? Argumenteaza te rog frumos.

Ce te face sa crezi asta ? Argumenteaza te rog frumos.

Pai pe mine nici odata nu ma dezamagit Ubisoft, la fiecare joc aparut, faceam ce faceam sa il joc...

O sa fie frumos jocul . Imi plac seriile Assasin's Creed mai ales 3

Tu chiar crezi ca o sa aiba o asemenea grafica? Chill man... Grafica va avea dar nici chiar asa . Uite-te la trailer-ul Far Cry 3 si apoi descarca jocul. Fa tu comparatia

Tot timpul este o mare diferenta intre grafica din trailer si cea din gameplay deoarece in trailer nu vezi gameplay ci doar secvente cinematice.Normal ca in trailer grafica pare de vis dar nu o vei putea obtine nici pe cel mai "avion" PC.Oricum,am mari sperante de la acest joc,mai ales in materie de grafica pentru ca va aparea,probabil,si pe noile console,PS4 si Xbox 720 sau Infinity ceea ce va determina o evolutie in acest domeniu.Sa speram ca aceasta evolutie va ajunge si pe PC-uri.

Nu mi se pare ca sunt prea mari modificari la capitolul grafica,dar oricum sper ca povestea si actiunea sa fie mai atractiva fata de celelalte parti ale jocului :)

Mie mi se pare acelasi gameplay si aceasi grafica

Ce te face să crezi asta ? Argumentează te rog, de data asta vei scăpa doar cu un avertisment, data viitoare WARN-UP dacă mai văd astfel de post-uri.

acelasi engine ca si la AC3..in momentul de fata fac aceasi strategie ca si cu ACB si ACR..

Ce te face să crezi asta ? Argumentează te rog, de data asta vei scăpa doar cu un avertisment, data viitoare WARN-UP dacă mai văd astfel de post-uri.

Nu am mai acordat interes seriei de cand povestea lui Ezio a luat sfarsit, in AC 3 erai un "bleg" care incerca sa salveze lumea, nestiind ca salvarea lumii nu consta numai in uciderea unor persoane. In AC2, fiecare oras avea feelingul lui, cand intrai intr-un nou oras parca erai in alt joc, in AC 3 de nu bagau padurea, nu stiu ce era de el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.