Jump to content

dRaXx0r Creations

draxx0r
 Share

Recommended Posts

Parerea mea despre semnatura postata de tine este una buna, efectele sunt frumoase pe acolo, imi place ca este anime(asta incerc si eu sa fac acum, ceva anime), puteai scoate mai bine in evidenta efectele (nu toate, sunt unele putin dreptunghiulare, la acelea ma refer) si pot spune ca arata mai bine fara text, numele tau se vede si la profil, nu trebuie sa ai text pe semnatura / avatar neaparat cu numele tau. Chiar acum incerc si eu ceva anime, voi posta la profilul meu, sper sa-mi iasa frumos. Have fun.

new

1flvnr8nk95cwb0dvt48.png

ps: dezierr mie nu mi-a dat nelutu psdu ;) am facuto singur de la 0 ! cred ca ai zis asta ca esti invidios sau ceva de genu... iti dau oricand orice psd la orice lucrare ! app eu niciodata n-am facut rip ;) n-am pt ce ... sa ma laud cu lucrarea altuia ? ....

ps2: bill am facut ce vroiai tu :) fara text :):)) poate arata mai bne :D

Frumoasa Nu-l asculta pe Bill ca imediat vede cnva sigu si o baga el si pune un txt.. si zice ca e a lui

+ ca mie imi place sa pun numele pe lucrari.

Sa stii ca unele creatii sunt stricate de text, si mie imi place sa am text pe lucrare dar gandeste-te ca nu toate lucrarile sunt menite sa aiba text, iar despre faptul ca esti impotriva mea sa stii ca pentru mine tu esti un alt copil care se baga in seama aiurea.

Despre lucrarea ta, dRaXx0r pot sa zic ca este foarte frumoasa sincer, te felicit, diferenta mare intre cea cu text si cea fara text nu este, ai pus un text frumos, care se integreaza bine in lucrare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.