mez Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nume: eFFFACER Ce problema ai?: Problema cu GTA SA O scurta descriere a situatiei: Deci luni in timp ce ma jucam , brusc am luat crash. Cand am vrut sa intru din nou nu reuseam , deoarece luam crash incontinu ... Am reinstalat SA:MP si vazand ca tot nu merge , am reinstalat GTA cu totul. Azi pe la ora 17 am luat iarasi crash , si din nou aceeasi problema. Am mai reinstalat inca odata GTA , respectiv SA:MP , si ghici ce ? crash again... Screenshot: Nu este nevoie. Alte precizari: Va rog un quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Sterge folderu samp din My Computer -> Documents. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Sterge GTA_SA.set , si intra in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Stergi folderu din my documents / gta san andreas / gta_sa.set si merge . Topic Closed . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts