Jump to content

Problema Java

FreeedoM
 Share

Recommended Posts

Nickname: FreeedoM

Screenshot: http://i.imgur.com/p91Aj.jpg

Informatiidespre PC configuratia calculatorului: 3 GB Ram, procesor AMD 2x 3.0 ghz , Windows 7 Ultimate , AVG Antivirus + ZoneAlarm Firewall , Romtelecom Clicknet 16 mb.

Descrierea situatiei: Cand doresc sa deschid minecraft, imi apare acea eroare ( poza nu e a mea, am gasit-o intr-un topic pe aici, am incercat ce e in acel topic, tot nu merge )

Edited by FreeedoM

Incearca asta:

Nope , nu merge, a mers o data acum cateva zile , eram cu nkFatal si mi-a dat clientul b-zone mc, am instalat si am jucat aproximativ o ora cat mi-am facut o cabana etc. dupa nu am mai jucat, azi cand am incercat sa intru , nope. Am incercat si versiuni mai vechi de java si la fel fac.:|

Parerea mea e sa-ti iei minecraft 1.4.7 merge perfect nu are probleme deloc dar daca vrei sa joci multiplayer treb cont dar single player e gratis;)

Parerea mea e sa-ti iei minecraft 1.4.7 merge perfect nu are probleme deloc dar daca vrei sa joci multiplayer treb cont dar single player e gratis;)

Chiar nu te-ai prins ca vrea sa joace Multiplayer ?!

Topic Closed. Daca mai ai probleme PM sa iti redeschid topicul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.