Jump to content

Portofoliu F4L oTo

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Cateva creatii de ale mele nu sunt multe pentru ca nu prea am timp sa fac, sper sa va placa
Tin sa precizez ca nu ma pricep prea bine in photoshop.

HAh0CdZ.pngdxy77YJ.pngBhPkbYe.pngLVTDD6G.png
QfoWkHu.pnglW3qrIR.pngjSSvjjq.png4yjF1mo.pngRKpdQJa.pngda4W3cj.pngof6RjFx.png7WowsS0.png
2sQx3C3.png

IXntoeO.png3cdHEjN.png
1up6FBc.pngblIpf27.png

LJJzKVZ.pnghIuyfKB.png

coJsPJN.gif

Edited by DaniSteptu

O, ce onoare, sunt primul care raspunde aici :). Problema de inceput, de altfel, ca la toti ceilalti, este redimensionarea. Cand redimensionezi un layer tine apasat SHIFT, ca sa se pastreze proportiile. In rest, mai ai de lucrat la text.

O, ce onoare, sunt primul care raspunde aici :). Problema de inceput, de altfel, ca la toti ceilalti, este redimensionarea. Cand redimensionezi un layer tine apasat SHIFT, ca sa se pastreze proportiile. In rest, mai ai de lucrat la text.

Mai am de lucrat la multe dar macar mi-am facut curaj sa incep :)) , mersi de sfaturi.

Mai am de lucrat la multe dar macar mi-am facut curaj sa incep :)) , mersi de sfaturi.

Cand am zis ca mai ai de lucrat la text m-am referit ca e singurul aspect care te impiedica sa treci la etapa urmatoare.

Si, hai totusi sa dezvolt. Pentru inceput, incearca sa folosesti aceleasi fonturi si maxim doua culori, dintre care una sa fie alb sau negru (da, stiu e non-culoare), fara efecte, fara nimic. Drop Shadow sa fie 1-0-1, nu 5-0-5 cum este default. Daca mai ai nevoie de sfaturi, da-mi un PM si voi fi bucuros sa te ajut (am ramas dator acum cateva luni).

Cand am zis ca mai ai de lucrat la text m-am referit ca e singurul aspect care te impiedica sa treci la etapa urmatoare.

Si, hai totusi sa dezvolt. Pentru inceput, incearca sa folosesti aceleasi fonturi si maxim doua culori, dintre care una sa fie alb sau negru (da, stiu e non-culoare), fara efecte, fara nimic. Drop Shadow sa fie 1-0-1, nu 5-0-5 cum este default. Daca mai ai nevoie de sfaturi, da-mi un PM si voi fi bucuros sa te ajut (am ramas dator acum cateva luni).

Ok o sa tin cont de sfaturile tale si cand voi avea nevoie de mai mult fi sigur ca te voi cauta.Mersi.

Pentru inceput si eu pot sa-ti dau aceleasi sfaaturi ca si Kenbuster .. tine shift-ul apasat cand redimensionezi, ca sa se redimensioneze uniform, si cat despre text, incearca sa nu-l incarci prea mult, fa-l cat mai simplu pentru inceput, un font simplu, alb(de obicei) si cateva efecte sa-i dea un aspect placuta si incearca sa-l pozitionezi unde crezi tu ca arata mai bine. Succes pe viitor!

Edited by Shooter

Pentru inceput si eu pot sa-ti dau aceleasi sfaaturi ca si Kenbuster .. tine shift-ul apasat cand redimensionezi, ca sa se redimensioneze uniform, si cat despre text, incearca sa nu-l incarci prea mult, fa-l cat mai simplu pentru inceput, un font simplu, alb(de obicei) si cateva efecte sa-i dea un aspect placuta si incearca sa-l pozitionezi unde crezi tu ca arata mai bine. Succes pe viitor!

La efecte iti dai seama nu poti fi pe gustul tuturor si nu ma pricep am incercat sa le fac sa arate cat mai bine,cat la redimensionare mersi frumos de sfat o sa tin cont de el.O sa incerc si alte creatii pe viitor..

Foarte frumoase,te pricepi.

Nu prea ma pricep,dar .. parca le dai o culoare anume,iar ochiului meu ii place ceea ce vede.

Te apreciez si mai mult,caci mi-ai raspuns atunci pentru avatare,mersi.

Tine-o tot asa !

Sunt foarte frumoase,cel putin mie imi plac.Felicitari

Mersi.

Unele sunt reuşite, altele mai puţin reuşite. Mai ai de lucrat.

Tu n-ai voie sa iti dai cu parerea aici,dispari! :))

Foarte frumos, chiar imi plac. Se vede că ai talent. Imi place aia cu fuzion şi aceea cu rooney. Felicitări.

Mersi mersi :*

Foarte frumos, felicitari!Ti-am dat + pentru efortul depus!

Daca ma poti ajuta si pe mine cu un logo si un avatar te rog...

Cu cea mai mare placere daca faci o cerere in topicul special destinat.

Foarte frumoase,te pricepi.

Nu prea ma pricep,dar .. parca le dai o culoare anume,iar ochiului meu ii place ceea ce vede.

Te apreciez si mai mult,caci mi-ai raspuns atunci pentru avatare,mersi.

Tine-o tot asa !

Raspund oricui cred ca pot face ceva care sa ii placa.

NEW :

Q9xj0sk.pngWfcMXN6.png

Edited by F4L oTo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.