ZEW Yulo Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) Cateva creatii de ale mele nu sunt multe pentru ca nu prea am timp sa fac, sper sa va placaTin sa precizez ca nu ma pricep prea bine in photoshop. Edited November 25, 2013 by DaniSteptu 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 O, ce onoare, sunt primul care raspunde aici . Problema de inceput, de altfel, ca la toti ceilalti, este redimensionarea. Cand redimensionezi un layer tine apasat SHIFT, ca sa se pastreze proportiile. In rest, mai ai de lucrat la text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 O, ce onoare, sunt primul care raspunde aici . Problema de inceput, de altfel, ca la toti ceilalti, este redimensionarea. Cand redimensionezi un layer tine apasat SHIFT, ca sa se pastreze proportiile. In rest, mai ai de lucrat la text. Mai am de lucrat la multe dar macar mi-am facut curaj sa incep , mersi de sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Mai am de lucrat la multe dar macar mi-am facut curaj sa incep , mersi de sfaturi. Cand am zis ca mai ai de lucrat la text m-am referit ca e singurul aspect care te impiedica sa treci la etapa urmatoare. Si, hai totusi sa dezvolt. Pentru inceput, incearca sa folosesti aceleasi fonturi si maxim doua culori, dintre care una sa fie alb sau negru (da, stiu e non-culoare), fara efecte, fara nimic. Drop Shadow sa fie 1-0-1, nu 5-0-5 cum este default. Daca mai ai nevoie de sfaturi, da-mi un PM si voi fi bucuros sa te ajut (am ramas dator acum cateva luni). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 Cand am zis ca mai ai de lucrat la text m-am referit ca e singurul aspect care te impiedica sa treci la etapa urmatoare. Si, hai totusi sa dezvolt. Pentru inceput, incearca sa folosesti aceleasi fonturi si maxim doua culori, dintre care una sa fie alb sau negru (da, stiu e non-culoare), fara efecte, fara nimic. Drop Shadow sa fie 1-0-1, nu 5-0-5 cum este default. Daca mai ai nevoie de sfaturi, da-mi un PM si voi fi bucuros sa te ajut (am ramas dator acum cateva luni). Ok o sa tin cont de sfaturile tale si cand voi avea nevoie de mai mult fi sigur ca te voi cauta.Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) Pentru inceput si eu pot sa-ti dau aceleasi sfaaturi ca si Kenbuster .. tine shift-ul apasat cand redimensionezi, ca sa se redimensioneze uniform, si cat despre text, incearca sa nu-l incarci prea mult, fa-l cat mai simplu pentru inceput, un font simplu, alb(de obicei) si cateva efecte sa-i dea un aspect placuta si incearca sa-l pozitionezi unde crezi tu ca arata mai bine. Succes pe viitor! Edited March 7, 2013 by Shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 Pentru inceput si eu pot sa-ti dau aceleasi sfaaturi ca si Kenbuster .. tine shift-ul apasat cand redimensionezi, ca sa se redimensioneze uniform, si cat despre text, incearca sa nu-l incarci prea mult, fa-l cat mai simplu pentru inceput, un font simplu, alb(de obicei) si cateva efecte sa-i dea un aspect placuta si incearca sa-l pozitionezi unde crezi tu ca arata mai bine. Succes pe viitor! La efecte iti dai seama nu poti fi pe gustul tuturor si nu ma pricep am incercat sa le fac sa arate cat mai bine,cat la redimensionare mersi frumos de sfat o sa tin cont de el.O sa incerc si alte creatii pe viitor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Imi plac lucrarile, tine-o tot asa. Felicitarile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 (edited) Imi plac lucrarile, tine-o tot asa. Felicitarile mele. Incearca sa scrii ceva mai interesant ca sa nu primesti warn up... NEW: Edited March 10, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Foarte reusite, sincere felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Foarte reusite, sincere felicitari. Mersi,data viitoare poate imi si explici ce anume iti place si ce nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Superbe, nu am ce sa iti reprosez. Culorile bine alese, textul bine incadrat, EXCELENT ! Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 (edited) Edited March 13, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Sunt destul de reusite, felicitari. Aceea cu Welcome to [F4L]oTo profile mi se pare foarte reusita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaysoN Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Lucrările sunt foarte reuşite mai ales logo-urile.Foarte frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF JohnnyRO Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 (edited) Foarte frumoase lucrari,in special logo-urile.Imi place foarte mult cel pentru Corleone.Felicitari,tine-o tot asa! Edited March 15, 2013 by rTs Johnny2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 (edited) Edited March 15, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Sunt foarte frumoase,cel putin mie imi plac.Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Unele sunt reuşite, altele mai puţin reuşite. Mai ai de lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zokee Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Foarte frumos, chiar imi plac. Se vede că ai talent. Imi place aia cu fuzion şi aceea cu rooney. Felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truda TOV Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Foarte frumos, felicitari!Ti-am dat + pentru efortul depus! Daca ma poti ajuta si pe mine cu un logo si un avatar te rog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Foarte frumoase,te pricepi. Nu prea ma pricep,dar .. parca le dai o culoare anume,iar ochiului meu ii place ceea ce vede. Te apreciez si mai mult,caci mi-ai raspuns atunci pentru avatare,mersi. Tine-o tot asa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 (edited) Sunt foarte frumoase,cel putin mie imi plac.Felicitari Mersi. Unele sunt reuşite, altele mai puţin reuşite. Mai ai de lucrat. Tu n-ai voie sa iti dai cu parerea aici,dispari! Foarte frumos, chiar imi plac. Se vede că ai talent. Imi place aia cu fuzion şi aceea cu rooney. Felicitări. Mersi mersi Foarte frumos, felicitari!Ti-am dat + pentru efortul depus! Daca ma poti ajuta si pe mine cu un logo si un avatar te rog... Cu cea mai mare placere daca faci o cerere in topicul special destinat. Foarte frumoase,te pricepi. Nu prea ma pricep,dar .. parca le dai o culoare anume,iar ochiului meu ii place ceea ce vede. Te apreciez si mai mult,caci mi-ai raspuns atunci pentru avatare,mersi. Tine-o tot asa ! Raspund oricui cred ca pot face ceva care sa ii placa. NEW : Edited March 16, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
South AlvinnN Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Sunt foarte faine felicitari, tine-o tot asa ai +1 de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiku LGZ Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Oto sunt foarte frumoase lucrarile , pentru un incepator imi place cum lucrezi , arta ps'ului este foarte frumoasa si usoara cand incepi sa o inveti , bravo mult succes pe viitor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts