Jump to content

Portofoliu F4L oTo

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Ai unele lucrari foarte geniale

si altele foarte urate pentru ca lucrezi foarte simplu,text si gata e lucrare facuta? :| mai uite-te la tutoriale.

Si zic sa ramai la logouri ,loguurile tale sunt fuarte frumoase,bravo

Sunt lucrari din "Cereri", poate ca asa a cerut membrul, te-ai gandit? :)

Nu cred ca vreun membru cere strict o lucrare asa de simpla :))

Daca te-ai uita la cereri ai vedea ca se cer si mai simple de atat.

Edited by F4L oTo

@@F4L oTo,

Ai progresat mult.

Te-ai perfectionat in logouri.

Un singur lucru este de reprosat, adica, nu neaparat de reprosat.Din punctul meu de vedere, ai inceput sa folosesti culori care sar prea mult in ochi, ai inceput sa folosesti animated text. Nu este un lucru rau, dar eu prefer culorile "speciale" (culori rare, care nu se gasesc mereu).

Oricum, faci o treaba foarte buna si ai sanse mari sa devi designer, asta este parerea mea :*.

Pe viitor, o sa revin cu alte comentarii si te astept si pe tine pe la portofoliul meu!

Sunt suberpe, +1 de la mine! Bravo!

Oh, multumesc pt. + dupa ce ai vazut ca ai gresit, oricum ai gresit prin acest post al tau, + il poti da fara sa ma anunti.

Edited by F4L oTo

Cea cu mike este reusita, textul este incadrat cum trebuie. Puteai sa adaugi cateva efecte.. Felicitari pentru munca depusa pentru ele. Mi-am inceput si eu cariera in photoshop, voi crea si eu un topic cu portofoliu si voi astepta parerile voastre. Mult succes in a excela in Phoshop!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.