Esquire ZEW Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Am decis sa fac ceva mai simplu, astept pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ai mare dreptate despre simplitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CreS Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Frumos, puteai lucra mai mult la el....dar e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 E foarte simlu, un backround si un text adaugat cu cateva efecte, puteai lucra mult mai mult, succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Foarte dragut. Cam simplu intr-adevar dar da bine. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLegolas Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Foarte frumos....bine lucrat,simplu si la obiect ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Chief Klaudiu Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Frumos! Felicitari! Se putea si mai bine, daca mai lucrai putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciuu Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Cat de cat frumos dar se vede ca nu prea te-ai chinuit , se putea si mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1goNe Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 simplu & frumos , cateodata cu simplitatea rezolvi mai multe dem cat sa fii sofisticat "mă" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esquire ZEW Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 Din cauza ca deja a expirat timpul la EDIT. O sa postez aici varianta a 2-a. Astept pareri sa-mi spuneti care e mai buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Au iesit frumoase.. felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Simplu dar frumos. Ti-a iesit extraordinat in ciuda simplitatii aduse. Continua tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osiris Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Ai dreptate,simplitate e intotdeauna cea mai buna.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrianOconnor Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Frumos, puteai lucra mai mult la el....dar e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esquire ZEW Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Si daca nu iti cer prea mult ce ar mai fi bine sa fi adaugat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuDx Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Frumos, apreciez simplitatea, adica ai facut un lucru banal dar frumos, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Iti dau un sfat util cred eu. Cand vrei sa faci un "suvenir" pentru comunitate, mai intai fa , uitate putin la el ( sau mai mult ) apoi gandestete bine daca sa il prezinti in comunitate sau nu. Background + text facut cu styles ( daca nu ma insel chiar este un model la blending ) si cam atat. Mai multa munca, ceea ce am scris eu cred ca te stimuleaza sa muncesti mai mult, acorda mai mult timp unei lucrari. Multi vor lua ceea ce am scris mai sus ca un "post rau/aiurea/de +1 sau nu mai stiu eu ce" , dar nu imi pasa parerile lor. E un sfat, fie il urmezi , fie te pisi pe el , eu doar ti l-am dat , daca vrei sa il asculti fie , daca nu i don't care anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewell Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Este foarte draguta ideea dar nu inteleg de ce ai vrut sa faci un Wallpaper cand puteai face un logo din asta, bagai in litere efectul de picaturi si era mult mai bine. Succes in viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syllo Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esquire ZEW Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Iti dau un sfat util cred eu. Cand vrei sa faci un "suvenir" pentru comunitate, mai intai fa , uitate putin la el ( sau mai mult ) apoi gandestete bine daca sa il prezinti in comunitate sau nu. Background + text facut cu styles ( daca nu ma insel chiar este un model la blending ) si cam atat. Mai multa munca, ceea ce am scris eu cred ca te stimuleaza sa muncesti mai mult, acorda mai mult timp unei lucrari. Multi vor lua ceea ce am scris mai sus ca un "post rau/aiurea/de +1 sau nu mai stiu eu ce" , dar nu imi pasa parerile lor. E un sfat, fie il urmezi , fie te pisi pe el , eu doar ti l-am dat , daca vrei sa il asculti fie , daca nu i don't care anyway Oata ce m-am apucat sa-l fac sunt sigur sa-l prezint, nu? Si am wallpaper la care am lucrat si 3 ore, la asta doar am facut ceva simplu si frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 E frumos, continua sa lucrezi, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts