Jump to content

[B-Zone] Wallpaper

Esquire ZEW
 Share

Recommended Posts

Iti dau un sfat util cred eu.

Cand vrei sa faci un "suvenir" pentru comunitate, mai intai fa , uitate putin la el ( sau mai mult ) apoi gandestete bine daca sa il prezinti in comunitate sau nu.

Background + text facut cu styles ( daca nu ma insel chiar este un model la blending ) si cam atat.

Mai multa munca, ceea ce am scris eu cred ca te stimuleaza sa muncesti mai mult, acorda mai mult timp unei lucrari.

Multi vor lua ceea ce am scris mai sus ca un "post rau/aiurea/de +1 sau nu mai stiu eu ce" , dar nu imi pasa parerile lor.

E un sfat, fie il urmezi , fie te pisi pe el , eu doar ti l-am dat , daca vrei sa il asculti fie , daca nu i don't care anyway

Este foarte draguta ideea dar nu inteleg de ce ai vrut sa faci un Wallpaper cand puteai face un logo din asta, bagai in litere efectul de picaturi si era mult mai bine. Succes in viitor.

Iti dau un sfat util cred eu.

Cand vrei sa faci un "suvenir" pentru comunitate, mai intai fa , uitate putin la el ( sau mai mult ) apoi gandestete bine daca sa il prezinti in comunitate sau nu.

Background + text facut cu styles ( daca nu ma insel chiar este un model la blending ) si cam atat.

Mai multa munca, ceea ce am scris eu cred ca te stimuleaza sa muncesti mai mult, acorda mai mult timp unei lucrari.

Multi vor lua ceea ce am scris mai sus ca un "post rau/aiurea/de +1 sau nu mai stiu eu ce" , dar nu imi pasa parerile lor.

E un sfat, fie il urmezi , fie te pisi pe el , eu doar ti l-am dat , daca vrei sa il asculti fie , daca nu i don't care anyway

Oata ce m-am apucat sa-l fac sunt sigur sa-l prezint, nu? Si am wallpaper la care am lucrat si 3 ore, la asta doar am facut ceva simplu si frumos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.