CBN doNNNetzZ Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Titlul clipului: [b-Zone TV]Stunt 2 Gen: Stunt & jumping. Durata: 1:33. Data lansarii: 17.03.2013. Scurta prezentare: Stunt, jumping cu NRG-500-ul prin diferite locuri, etc. Link catre clip : 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Druley Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Frumos imi place muzica Link to comment Share on other sites More sharing options...
N u D X Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Este frumos cum ai filmat dar videoclipul este cam scurt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 Va multumesc, am sa incerc sa fac ceva mai complex si mai bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Felicitari,ti-a iesit bine!E un scurtmetraj.(Ar trebui sa-l transformi intr-un lungmetraj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroc0dilu Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Bravo chiar ai facut filmul calumea si negativul e misto ai un + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Stefann Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Este destul de bun dar calitatea video nu este chiar buna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL o y d Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Era foarte bine daca filmai de aproape nu de la distanta aia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNN Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Felicitari.Muzica aleasa este foarte buna,ai mai putea lucra putin la claritate, dar in rest ti-a iesit frumos.Edit-ul e destul de bun dar puteai sa mai aproprii camera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Da, recunosc, am filmat cam de departe, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNN Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 (edited) In orice caz, banuiesc ca este printre primele tale clipuri facute, nu? Pentru inceput te descurci foarte bine! **Am vrut sa dau EDIT primului post si am dat din greseala Quote. Edited March 18, 2013 by rTs FuNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Editul nu prea imi place.In rest e frumos ,bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 In orice caz, banuiesc ca este printre primele tale clipuri facute, nu? Pentru inceput te descurci foarte bine! **Am vrut sa dau EDIT primului post si am dat din greseala Quote. JEste al-4-lea. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
'UZZi' Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Ti-au iesit stunturile dar era misto daca era mai lung filmul Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Am dorit să fac ceva mai mic şi mai bun. Vă mulţmumesc, o să urmez sfaturile voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuDx Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Felicitari a iesit mai bine decat primul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bradleyyz Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Asta arata mai bine, muzica e mai buna si ti-au iesit stunturile. Doar ca ai filmat cam de prea departe (zic eu). Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai19 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Ai făcut foarte bine, însă aspectul lasă puţin de dorit. Nu trebuia să faci unele secvenţe alb-negru şi încearcă să filmezi mai de aproape. Şi... foloseşte versiunea full pentru Fraps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 Da, mi-am dat seama. Voi pune în aplicare sfaturile, am luat deja versiunea full. Mulţumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Thief Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Ti-a iesit bine, imi place. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sherew Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Ti-au iesit frumos stunturile, ti-ai ales si muzica foarte bine, felicitari pentru efort, dar mereu este loc si de mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Stunturile nu sunt cine stie ce dar imi place foarte mult melodia si modul in care ai ales sa filmezi. Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Chiar îmi plac. Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Ai filmat destul de bine dar este prea scurt Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 Va multumesc. Momentan lucrez la altul, alt gen, veti vedea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts