Jump to content

Targ de masini!

0nlycraiova

Recommended Posts

Salut. Pe acest server nu am vazut ca se organizeaza targuri de masini, si nici de cand joc eu nu se organizau. Scopul acestui topic este de a incuraja organizarea targurilor de masini, in diferite locatii.

Vreau sa aud ce parere aveti.

NU este o propunere deoarece targul se poate face printr-un simplu anunt la CNN LS/LV, deci nu incalc regulamentul.

pentru creative: imi place avataru tau ca am jucat si io devil may cry.

poti sa dai mai multe detali despre targu asta? adica la ce te referi mai exact? cred ca am mai vazut un topic despre targuri daca este la fel ca acolo poti sati dai acolo cu parerea

Nu am vazut acel topic, pana acum nu se organizau targuri.

pentru creative: imi place avataru tau ca am jucat si io devil may cry.

poti sa dai mai multe detali despre targu asta? adica la ce te referi mai exact? cred ca am mai vazut un topic despre targuri daca este la fel ca acolo poti sati dai acolo cu parerea

Este un simplu targ de masini la care playerii vin cu masina sa si-o vanda, sau altii vin sa cumpere masini, sau sa faca schimb.

Nu cred c-o sa faca nimeni nimic daca doar deschizi un topic pe forum prin care ii indemni la asta.. Eu cred ca poti sa iei tu initiativa si sa incepi sa organizezi asemenea targuri, poti sa incepi prin a-ti aduna niste prieteni care ar vrea sa te ajute, apoi sa-i dai drumul, daca targurile respective vor avea succes, probabil ca tot mai multi jucatori vor lua parte in ele, poate vor incepe sa le organizeze chiar ei.

As putea sa te ajut in acest sens, bineinteles in functie de timpul meu liber, am putea gasi o strategie de promovare pe forum sa gasim o zi si un interval orar unde sa desfasuram acest "event" (talcioc de masini), o locatie.

Daca doresti imi poti lasa PM, discutam putem dezvolta initiativa... sa creem un cadru regulamentar, venim cu un proiect stabil etc

Mult Succes!!!

Exact asta ziceam si eu, pentru ce sa dam toti /ad sa fie full lista de asteptare, cand ne putem intalni intr-un loc sa vedem care ce masina vinde. Locatia nu e o problema, de ex. aici: http://postimg.org/image/ba5l9umud/

Puteti incepe prin /ad-uri "Targ auto in parcarea langa tattaglia(drum serpuit); Vin-o la targul auto de langa Tattaglia HQ cu masina ta si vinde-o!" etc.

Sau puteti seta o ora zilnica, ora in care cat mai multi jucatori sa vina cu masinile lor. Succes!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.