Jump to content

[B-Zone] - Fun with songs

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:[b-Zone] - Fun with songs

Gen:Comedie

Durata:2min

Data lansarii: 17.03.2012

Scurta prezentare:Vedeti in clip.

Link catre clip :

A trecut un an de cand am facut filmul, si m-am gandit sa-l repostez, pentru ca primul topic s-a pierdut. Sper sa nu fie vreo problema ca l-am repostat.

Acest videoclip nu va participa la votarea COTM, pentru a nu aparea nici un fel de discutie.

Sper sa va placa. Vizionare placuta!

Foarte frumos.Bravo.

Filmul a fost postat acum 4 minute, iar postul tau acum 3 minute, adica la 1 minut dupa postarea filmului... si faza e ca filmu' are 2 minute... + inca 30sec-1minut in care scrii postu', ar veni 3 minute, iar tu in doar 1 minut ai facut postul.

Te-ai uitat la film? :/

Genial sa imi trag palme sa folosesti manele in film :|

RASTA MAAAAAANEEEEEEEEEEEEEEEEEE JAH BLESSSSSSSS NIGGAAAAAAA THUGGGGGGGGG :/

Se dau toti mari rapperi, thugeri, rasta... pun ce muzica vreau in filmu' meu, e film de caterinca, nu e facut pentru Cocostarcu' de Bronz de la Cannes.

Multumesc tuturor.

Filmul a fost postat acum 4 minute, iar postul tau acum 3 minute, adica la 1 minut dupa postarea filmului... si faza e ca filmu' are 2 minute... + inca 30sec-1minut in care scrii postu', ar veni 3 minute, iar tu in doar 1 minut ai facut postul.

Off: Un adevarat moderator trebuie sa stie si matematica, si sa fie si cu ochi in 4 nu? :)) Felicitari.

On: Foarte frumos filmuletul. Cea mai frumoasa e aia cu "Port marimea XXL" :)

Keep calm, 99,9% nu se uita la clip.

Baba aia avea un lag de imi fugeau ochii dupa ea ca dupa butelie :))))I

Imi era dor de clipu asta :X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.