Jump to content

[B-zone TV] Vanatoarea part 1

N u D X
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:[b-Zone] Vanatoarea part 1

Gen: Horror

Durata: 6:50

Data lansarii: 21.03.2012

Scurta prezentare: Cititi titlul si se intelege.

Link catre clip :

Edited by N u D X

Nu am înţeles mare lucru de aici. Ai câteva greşeli de filmare care s-au observat destul de mult, iar coloana sonoră nu se potriveşte, aproape că nu aud nimic cu volumul dat la maxim. Acţiunea este puţin statică, dar sper ca partea a doua să lămurească total lucrurile.

Cu alte cuvinte, ai făcut un film şi ai trecut de perioada de teste. Bun venit în staff-ul Movie.B-Zone.RO.

Titlul clipului:[b-Zone] Vanatoarea part 1

Gen: Actiune

Durata: 6:50

Data lansarii: 21.03.2012

Scurta prezentare: Cititi titlul si se intelege.

Link catre clip :

Am o intrebare : Care este modul sa se vada focul si farurile sa reflecteze pe asfalt

Si dai edit si la gen pune Horor ca se sperie unu care vede :))

Edited by Ionutz1213

Modul pe lumini este postat de mine in sectiunea mods/pack.

Cauta overdose effect pt foc.

Va multumesc tuturor si sper ca data viitoare sa am mai putine greseli.

Foarte tare, imi place povestea dar nu stiu de ce presimt ca la final se lasa cu blowjob din partea lu aia cu bata.

Totusi, trebuia sa filmezi si tu o palitura nu doar face ala ARGH..... cade lat si who the hell are you...

Multa bafta cu partea a 2-a.

Foarte bine, acolo la sfarsit cand zice "cine esti tu?.." ai scris "jeff", ar fi trebuit cu J mare, singura mea critica. Asteptam partea a-II-a, felicitari! :*.

Nu am înţeles mare lucru de aici. Ai câteva greşeli de filmare care s-au observat destul de mult, iar coloana sonoră nu se potriveşte, aproape că nu aud nimic cu volumul dat la maxim. Acţiunea este puţin statică, dar sper ca partea a doua să lămurească total lucrurile.

Cu alte cuvinte, ai făcut un film şi ai trecut de perioada de teste. Bun venit în staff-ul Movie.B-Zone.RO.

Nu că acţiunea este statică, ci pur şi simplu nu există!

La început vine şi îi trage cu bazooka în maşină fără vreun motiv, apoi la sfârşit un alt personaj îl loveşte cu o bâtă în cap (lol?).

Începutul este anost, ai greşeli de exprimare şi formulezi greşit propoziţiile. Nu filmezi prea bine cadrele, deşi nu este nici chiar atât de rău cum ai făcut.

Este cam aiurea faza când se pregăteşte ăla să tragă cu bazooka... adică un om când vede că unul îndreaptă spre ei o bazooka, normal, stă nu ştiu câte secunde să se gândească ce să spună abia apoi fuge. Cam prost regizat filmul... fără supărare, dar... serios, un om după ce este atacat fuge în pădure?! oameni buni, poliţia era chiar alături! OMG!

Fara suparare daca nu intelegi filmul acesta ...sa nu zic ce,trebuie sa fii oleaca incult,ca sa nu vorbesc urat..Nu ti-ai dat seama ca inceputul este misterios.De ce crezi ca ala nu vorbea nu zicea nimic??. Oricum un film de nota 10...chiar mi-a placut..unul dintre cele mai frumoase,astept si partea a -II -a

Fara suparare daca nu intelegi filmul acesta ...sa nu zic ce,trebuie sa fii oleaca incult,ca sa nu vorbesc urat..Nu ti-ai dat seama ca inceputul este misterios.De ce crezi ca ala nu vorbea nu zicea nimic??. Oricum un film de nota 10...chiar mi-a placut..unul dintre cele mai frumoase,astept si partea a -II -a

Dragă prietene, interesează-te că termenul incult nu are nici o legătură cu comentariile pe care le-am lăsat mai sus şi am înţeles cu exactitate totul. :) Acţiunea lasă de dorit, iar despre jocul actorilor... foarte slab. Îmi păstrez părerea. Partea a 2-a, vreau neaparat să o văd, cine ştie, poate este ceva mai bună.

Edited by MrKira

Nu că acţiunea este statică, ci pur şi simplu nu există!

La început vine şi îi trage cu bazooka în maşină fără vreun motiv, apoi la sfârşit un alt personaj îl loveşte cu o bâtă în cap (lol?).

Începutul este anost, ai greşeli de exprimare şi formulezi greşit propoziţiile. Nu filmezi prea bine cadrele, deşi nu este nici chiar atât de rău cum ai făcut.

Este cam aiurea faza când se pregăteşte ăla să tragă cu bazooka... adică un om când vede că unul îndreaptă spre ei o bazooka, normal, stă nu ştiu câte secunde să se gândească ce să spună abia apoi fuge. Cam prost regizat filmul... fără supărare, dar... serios, un om după ce este atacat fuge în pădure?! oameni buni, poliţia era chiar alături! OMG!

Ai si tu dreptate dar nici eu nu pot sa le fac realitate.

Dar daca un player obisnuit se uita la film fara a cunoaste mapa cred ca o sa aiba o parere buna.

Trebuie sa mai lucrez este adevarat, sper ca partea a 2-a o sa fie mai buna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.