Jump to content

Facebook Cover by Giuliano

Giuliano
 Share

Recommended Posts

Cum zice si compaq, nu ai acel designer degeaba. Pacat ca nu iti pot rasplati munca pe ziua de astazi, dar promit ca am sa o fac. Sunt foarte frumoase, varianta a 2-a e mai ok, fara sigla de la B-zone. Te felicit pentru munca depusa. 8->Ar fi frumos ca Bobo sa o adauge pe pagina de FB a comunitatii.

Simbolul ala nu prea are ce cauta acolo, lucrarea fiind una normala, un obiect 3D nu se potriveste.

Trebuia sa fie ceva ce reprezinta comunitatea.

As fi putut pune o poza cu mine, dar mna...

Frumos, o lucrare originală. De asemenea, și ideea este concepută foarte bine, acel efect de 3D... Felicitări, „+”!

O mică observație: părerea mea e că trebuia să pui acel icon ce reprezintă comunitatea pe mijloc, adică în centrul imaginii cu Carl Johnson, arăta mai bine și ieșea mai mult în evidență. În fine, oricum este bine și așa.

Cum zice si compaq, nu ai acel designer degeaba. Pacat ca nu iti pot rasplati munca pe ziua de astazi, dar promit ca am sa o fac. Sunt foarte frumoase, varianta a 2-a e mai ok, fara sigla de la B-zone. Te felicit pentru munca depusa. 8->Ar fi frumos ca Bobo sa o adauge pe pagina de FB a comunitatii.

Fi sigur c-o s-o adauge :).

@ Felicitari Giuliano, imi plac foarte mult imaginile alese + efectele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.