Jump to content

Mouse Prototip

Recommended Posts

Microsoft Research tocmai a prezentat oficial cateva prototipuri de mouse-uri multitouch, fiecare cu o metoda diferita de interactiune touch. Este vorba de 5 modele cu o ergonomie neobisnuita, iar cel mai ciudat dintre ele este probabil modelul “Arty”. Acesta vine cu 2 brate articulate, pentru a gazdui degetul mare al utilizatorului si indexul sau.

Arty incorporeaza senzori optici, care permit realizarea unor gesturi gen “ciupire”, ideale atat pentru designeri grafici, cat si pentru gameri. “Side Mouse” este un alt prototip, care nu incorporeaza nici un buton, ci detecteaza atingerile degetelor utilizatorului in zona din fata partii unde se odihneste incheietura acestuia.

capacitivemsresearch1.jpg

Interesant,vad ca tehnologia avanseaza fara sa ne dam seama,oricum aceste mouse-uri nu dureaza foarte mult,mai ales daca sunt cu touch,dar presupun ca doar oamenii cu bani cumpara asa ceva,si daca se strica le arunca direct,fara sa se gandeasca si cumpara altele si tot asa :)

goantza o sa il cumperi sau il ai deja?

Fac mouse-uri de toate tipurile , si alte chestii dar pana la urma cu ce e mai diferit decat unul normal ? Pai , si cu asta normal si cu celelalte mai "performante" te poti juca orice. Deci...mie mi se pare o porcarie ca tot inventeaza mouse-uri care mai de care mai smechere.

voua nu va place deloc, dar asta e un prototip nu pentru toti .. oricum daca nu ar mai face si ei astea, pe ce ar scoate si ei ceva $ in +?

sunt monitoare multitouch si eu zic , ca asta ne ajute pentru 1o ani..nu vad rostul la un mouse multitouch..inafara ca dai $ $$$ pe el si intro luna il duci la reparat..

@qazdawn daca inchizi un topic spune si de ce l-ai inchis ok?

Am dat CLOSED deoarece nu se mai postase de 3 saptamani,si a venit AyrtoN repede dupa 3 sapt.

Fi putin mai atent la celalalte topicuri la care am dat closed.

93014688651918153306.png

Edited by qazdawn

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.