Jump to content

Prezentare Ionut Arbunea

IonutArbunea
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau:Ionut_Arbunea
  • Prenume:Ionut
  • Varsta:18
  • Locatia:Focsani
  • Ocupatie:Web developer
  • Jocul(rile) preferat(e):League of legends, SA:MP, Call of duty, battlefield, minecraft, Left4dead, The Walking dead, Fifa 2008, Tomb Raider, Need For Speed, Test drive unlimited, Crysis, Assasins Creed, Warcraft, World OF Warcraft, Lineage 2, BioShock infinite, The Sims, Amnesia, Starcraft, Portal 2, StarWars, The Elder Scrolls V, Dead Space, s.a.m.d
  • Hobby-urile tale: Progamare web.
  • Interese:Web Development
  • O descriere despre tine:Salut, ma numesc Arbunea Ionut sunt din Focsani jud. Vrancea, am 18 ani ( impliniti pe 2 februarie 2013 ), momentan sunt in clasa a XI-a, si urmeaza sa dau bacalaureatul la anul.
  • In momentul de fata lucrez la o firma de reparatii calculatoare in Focsani ( nustiu daca am voie sa ii dau numele aici ), iar acasa ma ocup cu distribuirea de servicii web.Am inceput sa lucrez pe calculator din 2007, inainte ocupandu-ma cu diverse lucruri copilaresti. Fac parte din generatia in care copii ieseau afara la un fotball, mergeau la furat de cirese, se jucau pe console portabile alb negru, si care au invatat sa se bucure din plin de copilarie.Am venit pe b-zone pentru a-mi consuma o parte din timpul liber pe care il mai am, intocmai de aceea sper sa reusesc sa intru pe viitor intr-o factiune chiar daca nu am timpul necesar sa joc mereu.Sper sa ma primiti cu bine, si sa ne intelegem de minune.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un prieten prin intermediul MIRC, acum cativa ani, dar nu am avut timp sa ma dedic jocului.
  • Alte precizari?:In incheierea acestui topic doresc sa ii salut pe oamenii care stiu ce inseamna viata, si nu sau nascut cu mouseul in mana pe Counter Strke.

Edited by IonutArbunea

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.