Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

lol 1000/1000.

Da Shobo 1000/1000, daca nici bobo nu mai avea loc sa intre. Mi s-a implinit visu ca B-Zone sa ajunga la 1000/1000. Sper sa vad asa si dupa 5 septembrie.

Edit: Sa stricat tastatura si unele litere nu sau pus.

Toni. tot nu iti merge laptopu?

Edited by S4L florynn fly

lol 1000/1000.

Da, pacat ca de la HQ pana la CNN ai fum negru, peste tot masini si tot felu de specii .

Dar totusi, sper sa fie asa mereu . A fost chiar frumos :))

Neata' pentru restu ( posibil doar eu sa ma fi trezit la ora asta )

Da Shobo 1000/1000, daca nici bobo nu mai avea loc sa intre. Mi s-a implinit visu ca B-Zone sa ajunga la 1000/1000. Sper sa vad asa si dupa 5 septembrie.

Edit: Sa stricat tastatura si unele litere nu sau pus.

Toni. tot nu iti merge laptopu?

Am reusit sa il fac, merge acum - oricum nu lucrez saptamana asta, de saptamana viitoare incep :)

Acum ca am micsorat rapoartele, vor fi promovati in continuare doar membrii activi. Adica daca o sa faceti mereu doar minimul de comenzi sa nu va mirati de ce nu primiti rank-up

Now that I have reduced the minimum of fares for activity report, only active members will be promoted. I mean that if you're going to post only the minimul of fares don't be surprised that you will not get rank-up.

Edited by Shobo

Acum ca am micsorat rapoartele, vor fi promovati in continuare doar membrii activi. Adica daca o sa faceti mereu doar minimul de comenzi sa nu va mirati de ce nu primiti rank-up

Now that I have reduced the minimum of fares for activity report, only active members will be promoted. I mean that if you're going to post only the minimul of fares don't be surprised that you will not get rank-up.

How much is the minimum for player to be considered active :))))) 50-60% more :?

Toni tie cand nu iti mergea sa intri in sa-mp iti dadea semne ca ar rula si apoi se inchidea? Ca ieri cu doua ore pana in levelUp sa stricat placa video si acum nu imi mai intra in el, chiestia ii ca nu am nicio comanda pentru raport si nuj ce sa ii fac sa pot face raportu. Datimi si mie o idee ce sa ii fac.